2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yarın bende gidip pjama terlik falan alayım hastane randevum bitince ufak bi çanta hazırlama vaktı geldi ... Geçen defa acil yattım eşşmden onu bunu istediler adamcağız Telaşla hastaneye en yakın yerden almış çok pahalı ve bi okadar çirkindi ... Kızımın çantası hazır ama şuan kullanmaya niyetim yok inşallah vakti saati beklesin...
Masallah canim ne guzel .
Ya benim esim cok erken deyip duruyor.bende hazirlamiyorum .Umarim zorda kalacak bi durum olmaz

Ya canım vallaha tercih meselesi ama bence arabaya da cok para vermeye gerek yok.ablam ilk çocuğuna bin küsür liraya aldı kullanamadı ağır geldi.şimdi yığenim oldu ına gitti gidiyordan diomand çift yönlü bebek arabası aldı. 200 liraya.vallaha canlı gördüm süper. Gayet kullanislı. baya da satmış ben de kizima alcam.benzer markalarda yine var bu sekilde.bgn joie arabasına baktım kararsız kaldım e bebekte ama en düşük fiyatlı olanı bile çift yönlü değil.

Canim diamond bebek arabasını bende düşünüyorum çok iyi oldu söylemem. Ben özellikle çift yönlü olsun istiyorum. Diamondun kumaşı falan nasıldır bilmiyorum o yüzden kararsız kaldım.
Kumaşı nasıl çift yönlü kullanımı nasıl bilgi verirmisin memnunlar mi
bana zor yürüyor çift yonluler zor kullanirsin dendi kararsız kaldım.
Gerçi çift yön istememin nedeni bebise rüzgâr estiğinde çevirmek sadece oda ilk 6 ay olur büyüdüğünde yağmurluk takılır düz bir şekilde kullanırım.
Birde aytaç ve benim infiniti var hayta pusetiyle birlikte çok uygun fiyata kumaşı güzel hatta sirt tarafi cok guzel ama kullanımı nasıldır özellikle çift yone geçtiğinde. Cevrende kullanan varmi

Ölçüm sonuçların nasıl çıkıyor diyete uyduğunda

Canim çok yüksek değil açlık 72-83 tokluk 120 civarları
Bu akşam yemeğinde eşim lahmacun söylemişti 2.5 tane hoplettim açlık 80 tokluk 135 cıktı
bende bununla ilgili soru soracaktim tired tired @adasuyu Kızlar siz ölçüm yapıyorsunuz. Ben bu akşam işaret parmağından ölçtüm 154 cıktı hemen ardından orta parmağından ölçtüm 135 cikti neden öyle oldu ki. Hangi parmak daha doğru sonuç veriyor. Ben hep orta parmaktan bakıyorum diye işaret parmağından bakayım dedim bu sonucu bulunca tekrar orta parmağa geçtim.
Sizce neden böyle oldu

Bazen aklima sacma sapan dusunceler geliyor. Sanki bebegimi doğurmadan onu kaybedeceğim gibi. Kendimi cok kotu hissediyorum. Var mi aranizda böyle düşüncelere dalan? Neden oluyor? Birdenbire geliyor aklima ve çıkartamıyorum.

ahsenitakvim34 ahsenitakvim34 canim aytaç dediğim araba bu
Screenshot_20180225-202726.webp

Birde ayak tarafı böyle korumalı olmasını istiyorum oğlumda kullandigim arabada lastikli idi oğlum kalkmak istediğinde lastigine basmaktan ön tekerlekleride mahfetti lastik zaten hakgetire
Ben oğluma 150 tl ye aldım ve kullanım hatalarından yani bizden kaynaklı mahvettik. Birde çift yönlü değildi oğlum üşür diye hep korktuk.

Bazen aklima sacma sapan dusunceler geliyor. Sanki bebegimi doğurmadan onu kaybedeceğim gibi. Kendimi cok kotu hissediyorum. Var mi aranizda böyle düşüncelere dalan? Neden oluyor? Birdenbire geliyor aklima ve çıkartamıyorum.

Canım hiç öyle düşünme işte duygularımız çok yoğun.. çok kaygılıyız hepimiz.. hepimiz inşalalh sağ salim alacağız kucağımıza. Ben mutluluktan ağlayacağım onu günü sabırsızlıkla bekliyorum :emir_bebek::anne::anneadayı:

Kızlar kaburga ağrısı başlayan var mı. Ben eğilince ya da biraz otururken öne doğru oturunca ağrıyor tam göğsümün altıyla göbeğimin arası sıkışıyor

Canim çok yüksek değil açlık 72-83 tokluk 120 civarları
Bu akşam yemeğinde eşim lahmacun söylemişti 2.5 tane hoplettim açlık 80 tokluk 135 cıktı
bende bununla ilgili soru soracaktim tired tired @adasuyu Kızlar siz ölçüm yapıyorsunuz. Ben bu akşam işaret parmağından ölçtüm 154 cıktı hemen ardından orta parmağından ölçtüm 135 cikti neden öyle oldu ki. Hangi parmak daha doğru sonuç veriyor. Ben hep orta parmaktan bakıyorum diye işaret parmağından bakayım dedim bu sonucu bulunca tekrar orta parmağa geçtim.
Sizce neden böyle oldu
Canım ben de orta parmaktan ölçüyorum hep...açlık 85-90 tokluk 120 civarı çıkıyor dün çarşıda gezerken ben de 1,5 iskender yedim :oha: ve biraz dolaşıp eve geldik ölçtüm 160 çıktı :skandal: hemen 3km yürüdüm geldim 112 ye düşmüştü...cihazına dikkat et pili falan dolu mu...sıcakta soğukta kalmasın...ve yemeğe başladıktan 1 saat sonra ölçmemiz gerekiyormuş dahiliye doktoru bana böyle söyledi...ama ben ilk defa bu kadar yüksek ölçüm aldım ekşi nar yiyorum yarım kase ya da 1 kivi onlarda böyle yükselmiyor...beyaz ekmek pirinç patates bizim için çok tehlikeli yani o yüksek olan sonucun doğru olma ihtimali daha fazla görünüyor

Canim diamond bebek arabasını bende düşünüyorum çok iyi oldu söylemem. Ben özellikle çift yönlü olsun istiyorum. Diamondun kumaşı falan nasıldır bilmiyorum o yüzden kararsız kaldım.
Kumaşı nasıl çift yönlü kullanımı nasıl bilgi verirmisin memnunlar mi
bana zor yürüyor çift yonluler zor kullanirsin dendi kararsız kaldım.
Gerçi çift yön istememin nedeni bebise rüzgâr estiğinde çevirmek sadece oda ilk 6 ay olur büyüdüğünde yağmurluk takılır düz bir şekilde kullanırım.
Birde aytaç ve benim infiniti var hayta pusetiyle birlikte çok uygun fiyata kumaşı güzel hatta sirt tarafi cok guzel ama kullanımı nasıldır özellikle çift yone geçtiğinde. Cevrende kullanan varmi
Canım bana diomandı gösterdi ablam.yani tek hamleyle iki yöne de çevriliyor. Yağmurlugu faln var.Vallaha ne biliyim esim de ben de çalışıyoruz pahalı şeylere bakıyordum ama görünce baya beğendim ben.dandik durmuyor öyle hemn kırılcak gibi.tabi kullanmadım ben yolda faln o yüzden tam bisey demiyim canm.

ahsenitakvim34 ahsenitakvim34 canim aytaç dediğim araba bu Eki Görüntüle 2115988

Birde ayak tarafı böyle korumalı olmasını istiyorum oğlumda kullandigim arabada lastikli idi oğlum kalkmak istediğinde lastigine basmaktan ön tekerlekleride mahfetti lastik zaten hakgetire
Ben oğluma 150 tl ye aldım ve kullanım hatalarından yani bizden kaynaklı mahvettik. Birde çift yönlü değildi oğlum üşür diye hep korktuk.
Canım bu da güzel duruyor.ama çift yönlü almak daha mantikli sanki

Kızlar kaburga ağrısı başlayan var mı. Ben eğilince ya da biraz otururken öne doğru oturunca ağrıyor tam göğsümün altıyla göbeğimin arası sıkışıyor
Benimde o bölge ağrıyor hatta tam ağrıda diyemiyorum hani sıcaklarda falan pişik olur yada lastik değer deri yanar ya öyle bişey oluyor bana

Canım ben de orta parmaktan ölçüyorum hep...açlık 85-90 tokluk 120 civarı çıkıyor dün çarşıda gezerken ben de 1,5 iskender yedim :oha: ve biraz dolaşıp eve geldik ölçtüm 160 çıktı :skandal: hemen 3km yürüdüm geldim 112 ye düşmüştü...cihazına dikkat et pili falan dolu mu...sıcakta soğukta kalmasın...ve yemeğe başladıktan 1 saat sonra ölçmemiz gerekiyormuş dahiliye doktoru bana böyle söyledi...ama ben ilk defa bu kadar yüksek ölçüm aldım ekşi nar yiyorum yarım kase ya da 1 kivi onlarda böyle yükselmiyor...beyaz ekmek pirinç patates bizim için çok tehlikeli yani o yüksek olan sonucun doğru olma ihtimali daha fazla görünüyor

Canim hep ayni yerde duruyor giriste biraz soguk orasi daha yeni aldım salı günü yeni actim pil ile bir sorunu olacağını sanmıyorum. Yani orta parmak cok delindi diye isaret parmagini denedim. Arada bikac birim oynamiyor ki. Ben 135 i baz aldım 154 ilk defa gördüm ama yarin sabah kahvaltı sonrası işaret yüzük ve orta parmağı teker teker deneyeceğim.
Canim benim diyetimde sabahları tahin pekmez yok ama ben yiyorum 130 137 falan çıkıyor yemezsem 110 120 arası Dediğim gibi ben sekerim olduğunu çok düşünmüyorum ama yinede diyetime uymaya çalışıyorum. Ara öğünleri kaçırıyorum sadece birde abartmadan kaçamaklar yapıyorum. Daha yürüyüş olayını oturtamadım. Ama suyu limonlu içiyorum limon kan şekerini düşürüyor diye duymuştum. Bilmiyorum dogru mu

Aynen ya yakinlarimda biri pahali dedi biri ucuz .
Netteki kadar degildir heralde .
Ama oraya gitmekte dert agirlasmadan gitmk laxim . 85 epey iyiymis .
Aynen. Ben kendime güvenip de metroyla falan gidemem. Eşim de götürmez Zaten bi pijama için. O da haklı bir çok şey tamam. Pijama ve atlet alacağım önemli olarak.

Bende 3 lu lohusa seti aldım pazardan 80 TL di. 5 lirada indirim yaptı 75 e geldi gayette kaliteli.
Çok iyiymiş Can'ım ya. Ben pazarda bulamamıştım lohusa seti normal önden düğmeli takımları öneriyorlardı.

Aynı düşünceler bana da oluyor Can'ım. Sonra silkiniyorum o hasret kaldığım kokusunu içime çekeceğim anları düşünüyorum. :KK36:

Canım bana diomandı gösterdi ablam.yani tek hamleyle iki yöne de çevriliyor. Yağmurlugu faln var.Vallaha ne biliyim esim de ben de çalışıyoruz pahalı şeylere bakıyordum ama görünce baya beğendim ben.dandik durmuyor öyle hemn kırılcak gibi.tabi kullanmadım ben yolda faln o yüzden tam bisey demiyim canm.

Kullanımı kolay diye sana bilgi vermiştir değil mi

Canım bu da güzel duruyor.ama çift yönlü almak daha mantikli sanki

Evet canim buda çift yönlü ve pusetli. Biz eşimle bisikletçiler çarşısına gitmiştik ben orada gördüm bu arabayı orada puset 100 arabaya 250 dedi ikisini bir alırsak 300 demişti ama n11 de 269 a buldum. Aytaç bebe yi arayıp bir ariza durumunda nasıl bir yol istenildiğini soracağım.
Diamond un fabrika satışı ümraniye de aradık orayı bir sorunda nasıl bir yol izleyebiliriz diye bize uzak ümraniye oda maltepede toplancısına bırakabilirsiniz dedi. 2 sene bitincede isterseniz yedek parça göndeririz siz istediğiniz bisikletcide taktirabilirsiniz dedi. Ümraniye ye gidip bakmam lazım birde aytaç bebeden de bu şekilde bilgi almak istiyorum. O zaman tam karar vericem

Canım hiç öyle düşünme işte duygularımız çok yoğun.. çok kaygılıyız hepimiz.. hepimiz inşalalh sağ salim alacağız kucağımıza. Ben mutluluktan ağlayacağım onu günü sabırsızlıkla bekliyorum :emir_bebek::anne::anneadayı:

Aynen. Ben kendime güvenip de metroyla falan gidemem. Eşim de götürmez Zaten bi pijama için. O da haklı bir çok şey tamam. Pijama ve atlet alacağım önemli olarak.

Çok iyiymiş Can'ım ya. Ben pazarda bulamamıştım lohusa seti normal önden düğmeli takımları öneriyorlardı.

Aynı düşünceler bana da oluyor Can'ım. Sonra silkiniyorum o hasret kaldığım kokusunu içime çekeceğim anları düşünüyorum. :KK36:

İnsallah hepimiz biran once saglikla kucagimiza aliriz ya. Gunler gectikce her sey zorlasmaya basladi. Bana duygusallik yeni yeni gelmeye basladi. Kaygilarim her gecen gun biraz daha artiyor. Gunde 10 sefer bir seylere duygulanip agliyorum. Gecen gun esim moralimi bozuk gördü, gulmem icin bana bir video izletti. O videoya bile agladim :( artik hicbir seye dayanamiyorum :(

maalesef ben de öyleyim, ilk üç gebeliğim de kalpleri durduğu için kürtaj oldum. sürekli içimde bir korku, inşallah birşey olmadqn alırız kucaklarımıza.

İnsallah hepimiz biran once saglikla kucagimiza aliriz ya. Gunler gectikce her sey zorlasmaya basladi. Bana duygusallik yeni yeni gelmeye basladi. Kaygilarim her gecen gun biraz daha artiyor. Gunde 10 sefer bir seylere duygulanip agliyorum. Gecen gun esim moralimi bozuk gördü, gulmem icin bana bir video izletti. O videoya bile agladim :KK43: artik hicbir seye dayanamiyorum :KK43:
Bu zamana kadar vurmadı diyodum ama sanırım duygusallık bana da vurmaya başladı :KK43:daha bu hafta sonu annemle kardeşim bendeydi bu akşam altı gbi gittiler eşimde normalde hep sabah 7 öğlen 3 çalışır bu hafta 3 te gidip 11 de çıkıyo . Kendimi hemen yalnız hissettim . Ağlayasım geldi resmen:KK12:

Kullanımı kolay diye sana bilgi vermiştir değil mi

Evet canim buda çift yönlü ve pusetli. Biz eşimle bisikletçiler çarşısına gitmiştik ben orada gördüm bu arabayı orada puset 100 arabaya 250 dedi ikisini bir alırsak 300 demişti ama n11 de 269 a buldum. Aytaç bebe yi arayıp bir ariza durumunda nasıl bir yol istenildiğini soracağım.
Diamond un fabrika satışı ümraniye de aradık orayı bir sorunda nasıl bir yol izleyebiliriz diye bize uzak ümraniye oda maltepede toplancısına bırakabilirsiniz dedi. 2 sene bitincede isterseniz yedek parça göndeririz siz istediğiniz bisikletcide taktirabilirsiniz dedi. Ümraniye ye gidip bakmam lazım birde aytaç bebeden de bu şekilde bilgi almak istiyorum. O zaman tam karar vericem
Bisikletciler çarşısı bize yakın canm ben de bu markaya bi bakayım.aşağı yukarı kaliteleri aynıdır diye düşünüyorum.bu da güzel

YAvastan basla. İnsan gun gectikce zorlaniyor. Ben artik iki saat dolanamiyorum.
Haklisin artik baslamam lazim .
Bendede oluyor canim .
Bu boyle epey bi zaman gidiyor annelikle alakali cok kaptirmamaliyiz .
Oglum dogduktan sonrada devamli kontrol ediyordum nefes aliyormu ya bisey olursa diye hatta dogumdan sonra terapi almistim .Orada farkettimki epey abartmisim .

Back
X