2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar foto çekimi için kullanılacak dantelli güzel gecelik ya da elbise nerden bulabiliriz bildiğiniz bir yer varmı

c_k c_k bende senin gibiydim kasilmalar acilma yapmışmi diye elle bakti. Hatta yumusama var dedi. Alttan ultrasonlada bakti. Kisalma yoktu ona ragmen yumusama var dendi hatta bende sasirdim rahim agzi kisalmadan acilma riski var mi diye

Kızlar foto çekimi için kullanılacak dantelli güzel gecelik ya da elbise nerden bulabiliriz bildiğiniz bir yer varmı
Hamile cekimi mi dogum sonrasi mi? Hamile cekimi icin suan trendyolda bence cok tatli sifon uzun elbiseler var. Dogum sonrasi ickn de instagram da bade butik diye bir sayfa var. Cok hos dantelli elbiseleri var oraya bakabilirsin.

muz fındık fıstık ceviz kilo aldırıyor canım
Ay benimki o yüzden mi ilerde acaba ben her sabah ceviz fındık muz üçlüsünü yiyorum aç karnına :)
Güzelmiş sağol canım , bildiğin dantelli gecelik yapan bi yer varmı
Hamile sepeti diye bir sayfa var Can'ım elbise için. Gecelik için de artış ın dantelli iki modeli vardı ben çok beğenmiştim. Ona da bak.
Bugün hayatımın tranvasini yaşadım :olamaz: genital bölgeye ağda yaptırdım :skandal:allahım doğuma kadar çok çıkmasa da 1 kere daha yaptırıp doğuma girsem
Ayyyy benim de gitmem lazım. Korkuyorum ama. Çıkmaz Can'ım. 1 kez ancak gidersin Zaten bundan sonra

Bugün hayatımın tranvasini yaşadım :olamaz: genital bölgeye ağda yaptırdım :skandal:allahım doğuma kadar çok çıkmasa da 1 kere daha yaptırıp doğuma girsem
Ben de son haftalarda yaptırcam, aman iyi ki bi sorun cikmamis canım bu haftalarda ağda doğumu tetiklerse Allah korusun kötü olur. Son haftalara doğru yaptırilabilir ama tetiklesin zaten işimize gelir :KK48: sen yine de dikkat et, bi sorun olursa hastaneye git

c_k c_k bende senin gibiydim kasilmalar acilma yapmışmi diye elle bakti. Hatta yumusama var dedi. Alttan ultrasonlada bakti. Kisalma yoktu ona ragmen yumusama var dendi hatta bende sasirdim rahim agzi kisalmadan acilma riski var mi diye

2 cm olmus benimki o yuzden uatiyorum iste. Dunden beri yasadigim stres cok yogun korkuyorum bebege bisey olacak diye valla

Hamile cekimi mi dogum sonrasi mi? Hamile cekimi icin suan trendyolda bence cok tatli sifon uzun elbiseler var. Dogum sonrasi ickn de instagram da bade butik diye bir sayfa var. Cok hos dantelli elbiseleri var oraya bakabilirsin.

Trendyolda beyaz kalmamış böyle hem hamile çekimi hemde hastane çekiminde kullanabilceğim sade beyaz ama dantelli bişey istiyorum

Kizlar ben bu sekil 2 tane hastane cikisi hazirladim. Battaniyenin icinde alt ust kiyafet, çıtçıtlı zibin, sapka eldiven çorap, ağız mendili ve bir tane bez koydum. Dogumhaneye bu keselerden birini versem yeterli olur heralde bebegi hazir etmek icin. Cantayi tumuyle vermek istemiyorum. Biberona emzige ihtiyac olursa odaya gectigimizde veririz diyorum. Tecrubeli anneler, yeterli mi bu kese dogumhane icin :) icine kucuk bir paket islak mendil fan atayim mi?
Ayy ne tatlı olmuş eline sağlık.Bu keseler tuhafiyedemi satılıyor bende almak isitorum.ne güzel düzenli düzenli olmuş.

Ay benimki o yüzden mi ilerde acaba ben her sabah ceviz fındık muz üçlüsünü yiyorum aç karnına :)

Hamile sepeti diye bir sayfa var Can'ım elbise için. Gecelik için de artış ın dantelli iki modeli vardı ben çok beğenmiştim. Ona da bak.

Ayyyy benim de gitmem lazım. Korkuyorum ama. Çıkmaz Can'ım. 1 kez ancak gidersin Zaten bundan sonra
ay inşallah ya

Back
X