- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
- #30.721
Gule gule kullan canim sende :)Ben de n11 Babycomdan aldım cnm pek güzel gerçekten. 3 günde geldi isteyen okrsol çok ilgili firma. Yataklar gerçekten ince ben de sünger düşündüm ama öyle satılıyor yatakları. Eki Görüntüle 2124152
Tesekkur ederim canimAy canım çok güzelmiş güle güle kullanın bayıldım:)
Tesekkur ederim canim :)Güle güle kullanın canım çok güzel
Bnde kararsixim bi bakiyim gidip e bebekte acilmisi yoktu hicArkadasm demişti bir aparat varmış onu takiyomussun besige kendi kendine otomatik salliyomus bebekleri kolikmis bunla rahat etmişler belki ana kucağına da takilir bilmiyorm. Ben tiny love aldm elle sallanıyor otomatik değil ama titresimi var gazi onluyormus benim hoşuma gitti donencesi de şarkı söylüyor güzel bence
Aynen canim ins :)Ay çok güzel canım güle güle kullan canım inşallah bakar bakar stres atarsın :)
Çok güzelmiş güle güle kullanın bakalım kaç ay kullanacağız ben de heves ettim aldım :)
Canım aziz bebenin sade şık bir takımını ebebekten aldım. İdil baby e bakabilirsin. Şık sade takımları var.
Canim ins yanilirlar .sag salim dogar .Rabbim sana guc sifa versin bebegineslm kizlar pek ic acici haberlerle gelmemedim malesef ama Allah buyuktur diyorum..
bugun gittim dr mr sonycunu aldim bebek beyin kanaması gecirmis nedeni bilinmiyor kendiliginden olmus ve lanama nedeni ile beyin su tahliye yerlerine pirti atmis ve tikanma olmus suan cocugun beyni su topluyor tahliye yok .. bu nedenle dr beynine zarar verebilecegini soyluyor
ve bana saglikli bebek bekleme dogup olebilir dedi ben ameliyat olacakmi dedim
dr . saglikli olur dogarsa olur dedi yani kisaca ameliyat olursa opte basina koy dedi
ne kadar erken dogarsa okadar iyi olur dedi tabikide cigerlerini gelistirici igne yazdi 36 haftayi doldurunca dogacak rabbim izin verirse...
ben nasilim peki ne iyi ne kotu mal gibiyim
Rabbim buyuktur benim umudum var insallh hersey iyi olacsk inanıyorum..
simdilik bu kadar kizlar dualarinizi esirgemeyin insallh duanin acanatacagi kapi yok ve kimin duasinin kabul olacagi belli olmaz.. bebislerinize cok iyi bakin sizlere tavsiyem
cevrenizdekilere iyyyim demeyin sakin..
hep sizlanin durun .. nazara mi geldim bilmem![]()