2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben olsam gebelik hormonlarımdan aldığım yetkiye dayanarak ölümüne çirkinleşirim! :))) değil anası valla kafam çok atarsa onu bile sokmam hastaneye.. zaten nalettim bu hamilelik beni iyice çekilmez yaptı bazen kendime tahammül edemiyorum :)
Ya bende kimse dokunmasım çocuğuma diyorum eşime :) şimdi bnm annem annem yardım edeceği için mecbur tutcak hadi senin annende bir iki alsın kucağına ama ablan falan almasın yeni doğmuş çocuğumu diyorum . Tabi bizimki hayatta bişey demez kimseye mecbur ben çirkefleşcem En Büyük KK

ay kızlar bir de az önce bi gaflette bulunup normal doğum videosu izledim. nasıl çıkcak bu veletler yav çok korktum ben

Valla canım ben hep izliyorum sürekli :D ve kendime şunu diyorum bunlar yapıyorsa ben niye yapamayım. Sonuçta vücudumuzun normal seyrinde olan bir olay gayet normal karşıla ve sakin ol o yaparsa diye düşün hep.

Ya canım bnde 37 38 de doğursam diyorum bazen hatta içimden de öyle gecti bi ara ama benim içimden gectiyse kesin en gec tarihte gelir :KK48:37 küsürlerde doğursam üç hafta var resmen :oha:
ben de öyle düşününce 4bucuk hafta olmuş oluyor çok heyecanlı :D ay inşallah herkes gelip de bi güzel yerleştikten sonra olmaz valla çıldırırım artık o sancıda bi de o kadar insan görmek istemiyorum ya napayım canım doğum başlasın diye kendimi yollara vurcam başka aktiviteler yapcam mecburen :D

Valla canım ben hep izliyorum sürekli :KK70: ve kendime şunu diyorum bunlar yapıyorsa ben niye yapamayım. Sonuçta vücudumuzun normal seyrinde olan bir olay gayet normal karşıla ve sakin ol o yaparsa diye düşün hep.
ayyy inşallah canım benim ya inşallah yaparız da afedersin küçücük organ ya iğne deliğinden halat geçer mi diyorum ay napcam ben neyse kendimi senin dediğin gibi sakinleştircem mecburen :D

Valla canım ben hep izliyorum sürekli :KK70: ve kendime şunu diyorum bunlar yapıyorsa ben niye yapamayım. Sonuçta vücudumuzun normal seyrinde olan bir olay gayet normal karşıla ve sakin ol o yaparsa diye düşün hep.
Gecenlerde annem diyor kendini sakın zorla normal yaptırma konuş doktorunla zorlamasın seni sezeryanda kolay diyor . Tabi kadın üç sezeryan gecirdi günlerce suni sancı almış yine hiç açılma olmamış . Hatta ablamda serumu falan çıkartıp babamın yanına kaçmış dışarı beni kurtar burdan diye :KK70:sağol anne dedim ya insan azcık cesaret verir bu azcık olan cesaretimi de kurutuyor:KK4:

ben de öyle düşününce 4bucuk hafta olmuş oluyor çok heyecanlı :KK70: ay inşallah herkes gelip de bi güzel yerleştikten sonra olmaz valla çıldırırım artık o sancıda bi de o kadar insan görmek istemiyorum ya napayım canım doğum başlasın diye kendimi yollara vurcam başka aktiviteler yapcam mecburen :KK70:
Bine plates topu gelcekti blki de gelmiştir onu mu denesek ki o_Oyani tamam çok erken gelmesin ama gecte kalmasın . Gerçi 1 mayısta doğsa da güzel babasıyla aynı gün oluyor doğum günü . Ama bu sefer doktorum olmaz nöbeti yoksa . Kafamda deli sorular :silah:

Gecenlerde annem diyor kendini sakın zorla normal yaptırma konuş doktorunla zorlamasın seni sezeryanda kolay diyor . Tabi kadın üç sezeryan gecirdi günlerce suni sancı almış yine hiç açılma olmamış . Hatta ablamda serumu falan çıkartıp babamın yanına kaçmış dışarı beni kurtar burdan diye :KK70:sağol anne dedim ya insan azcık cesaret verir bu azcık olan cesaretimi de kurutuyor:KK4:
Canım bu işler biraz da genetik ama...annene ablana çektiysen zorlama...ya sancı açılma varsa yine bi denersin...annem erkek kardeşimi zor doğurdu 2buçuk kilo bişeydi halbuki minicikti 20 saat bağırdı kadın sezaryen yoktu heralde olsa kesin sezaryen olurdu...e benim de oğlan 4 kili doğum kanalına girmedi çatı darlığından sezaryen...sancı da çektim 3cm açıldı daha açılmadı çocuk inemiyor ki...naparsın kısmet...çok isterdim ama doğurmayı sancı çekmek de güzeldi bence...kahır çekerim ben güzel çekerim ondan heralde isterdim doğurayım...sonrası rahatlık mutluluk...ağız dolusu diyemiyorum seni ben doğurdum...ha bi arkadaşım var suyu gelmiş 2 saat içinde doğurmuş ama sancısız...sancının ne olduğunu bilmiyorum bunu da gördüm...2 oğlu var ikisi de aynı şekilde...kardeşi arabadan doğurmuş o kadar acısız ki anlamamış doğumun geldiğini düşün...bu da olabilir

Naptın canım gösterdin mi?

gosterdim kizlar ameliyat olcam haftami beklemeye caliscaz ama basi buyuk cikiyo o yuzden bundan sonra bebegimin hareketleri azalma olursa kan gelirse su gelirse ve agrim olursa hemen gidecekmis doktora 2 hafta sonra gel dedi bunlar olmazsa haftani bekleyip almaya caliscaz dedi ama bunlar olursa durum ona gore degisecek dedi.

Bine plates topu gelcekti blki de gelmiştir onu mu denesek ki o_Oyani tamam çok erken gelmesin ama gecte kalmasın . Gerçi 1 mayısta doğsa da güzel babasıyla aynı gün oluyor doğum günü . Ama bu sefer doktorum olmaz nöbeti yoksa . Kafamda deli sorular :silah:
geldi geçen hafta canım ben de üşenip gidemedim:kızgın:

Canım bu işler biraz da genetik ama...annene ablana çektiysen zorlama...ya sancı açılma varsa yine bi denersin...annem erkek kardeşimi zor doğurdu 2buçuk kilo bişeydi halbuki minicikti 20 saat bağırdı kadın sezaryen yoktu heralde olsa kesin sezaryen olurdu...e benim de oğlan 4 kili doğum kanalına girmedi çatı darlığından sezaryen...sancı da çektim 3cm açıldı daha açılmadı çocuk inemiyor ki...naparsın kısmet...çok isterdim ama doğurmayı sancı çekmek de güzeldi bence...kahır çekerim ben güzel çekerim ondan heralde isterdim doğurayım...sonrası rahatlık mutluluk...ağız dolusu diyemiyorum seni ben doğurdum...ha bi arkadaşım var suyu gelmiş 2 saat içinde doğurmuş ama sancısız...sancının ne olduğunu bilmiyorum bunu da gördüm...2 oğlu var ikisi de aynı şekilde...kardeşi arabadan doğurmuş o kadar acısız ki anlamamış doğumun geldiğini düşün...bu da olabilir
Aynen canm zaten kendi sancımla olmazsa suni sancı almayı düşünmüyorum direk sezeryana alın derim . Bnce iki doğum da zor o yüzden hep derim nasıl gelmk isterse öyle gelsin

ayyy inşallah canım benim ya inşallah yaparız da afedersin küçücük organ ya iğne deliğinden halat geçer mi diyorum ay napcam ben neyse kendimi senin dediğin gibi sakinleştircem mecburen :KK70:

Valla canım bence çıkartamayan yoktur :D herkes yapıyor güçlüyüz yaparız bir aksilik olmazsa vücudumuz ona göre yaratılmış sonuçta. Bir solukta doğuralım inşallah.

Ben olsam gebelik hormonlarımdan aldığım yetkiye dayanarak ölümüne çirkinleşirim! :))) değil anası valla kafam çok atarsa onu bile sokmam hastaneye.. zaten nalettim bu hamilelik beni iyice çekilmez yaptı bazen kendime tahammül edemiyorum :)
Sen benim favori hamilemsin zaten ben de öyle yapayım kafamı bozarsan sen de giremezsin diyeyim :)) beni delirtme bak, çizgimden çıkarım diyeyim :))

Ben sana cesaret vereyim canım en büyük örneği benim ablam. Normalde eli kanasa kan kaybından ölüyorum diye panik atak geçiren kuş gibi canı olan bir insan ve iki çocuğunu da normal doğurdu epiduralsiz suni sancıyla. Ablama bakıp bakıp diyorum Allahım bu kuş canlı kadın bile yaptıysa bende yaparım :D Benim kayınvalidem 5 er kilo doğurmuş 3 çocuğunu normal doğumla kendisi ağır panik atak hastası halende hastalığı devam ediyor. Bir sıkıntı çıkmazsa bence yaparız. Eşim dedi epiduralli yap parası neyse verelim aa dedim istemiyorum o sancıyı çekeceğim parasında değilim bedava verseler yapmam. Eğer bir sıkıntım olmazsa normal sancılı doğum istiyorum o acı bizi kuvvetlendirecek hep ona inanıyorum. Güçlü olun kızlar herşeyin üstesinden geliriz :halay:

:KK70: Hahhaha evet oda guzelmis. Esim de acele ediyorsun zamana birak illa iyi bi zamani dek gelir diyor ama benim boyle seylere cok canim sıkılıyor. Zamana biraksam boyle kampanya karsima cikmaz iste benim sansim da boyle :mad:
Yok canim zamana birakilmaz boyle seyler .ama bazilarinin kaderi sanki gidip indirimin alasindan alirlar biz bakariz cabalasakta olmaz

Ben sana cesaret vereyim canım en büyük örneği benim ablam. Normalde eli kanasa kan kaybından ölüyorum diye panik atak geçiren kuş gibi canı olan bir insan ve iki çocuğunu da normal doğurdu epiduralsiz suni sancıyla. Ablama bakıp bakıp diyorum Allahım bu kuş canlı kadın bile yaptıysa bende yaparım :KK70: Benim kayınvalidem 5 er kilo doğurmuş 3 çocuğunu normal doğumla kendisi ağır panik atak hastası halende hastalığı devam ediyor. Bir sıkıntı çıkmazsa bence yaparız. Eşim dedi epiduralli yap parası neyse verelim aa dedim istemiyorum o sancıyı çekeceğim parasında değilim bedava verseler yapmam. Eğer bir sıkıntım olmazsa normal sancılı doğum istiyorum o acı bizi kuvvetlendirecek hep ona inanıyorum. Güçlü olun kızlar herşeyin üstesinden geliriz :halay:
Benimde korkum o sancıyla ya epidural istersem ? Kendimi asla affetmem +700 lira veremem ya :KK53:o 700 lirayla bn neler alırım bebişime . O değil bn istersem eşimde hayır demez asla. İnşallah bzde ablan gbi kolay bi doğum geçiririz

ay kızlar bir de az önce bi gaflette bulunup normal doğum videosu izledim. nasıl çıkcak bu veletler yav çok korktum ben
canım aynı şeyi az evvel ben de yaptım, izlerken ağlamaktan gözlerim şişti. doğum anında bebeğin gelişine o kadar duygulandım ki mucize gibi gerçekten, sonrasında da bir korku sardı o acıya dayanabilir miyim diye. yani hem duygulanıyorum hem korkuyorum ben :KK37:
bi de mart annelerini okuyorum hepsi birer birer doğuruyor, çoğu da normal doğurdu sanki, inşallah sağlıkla güzellikle darısı başımıza olsun

Back
X