- Konu Sahibi kardelen384
- #31.441
Gebelik şekeri olanlar bi sorum olcak.. yaklaşık 1-2 saat önce birazcık börek ısırdım dayanamadım
şekerimm çıkmışmıdır? Şeker ölçüm cihazımda sıkıntı var sanırım ölçemedim de.. yollara vurayım mı kedimi acaba?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım belki sırtıdır o çıkan yer benimki sırtını dayayınca bir acıyor sağ tarafımda genelde kafa gibi çıkıyor ordan. Belki dönmüştür bile. Çünkü cidden anlaşılmıyor. Dönmediysede inşallah döner pıtırcık normal normal doğumlarımızı yaparız.![]()
İnş döner...geçen tehdit ettim muayenede bak dedim dönmezsen karnimi kesecek doktorKem gozleri cagirma
Döner daha annesi
Aynen haklisin. Fazla duymamak lazim soylenenleri. Hakkimizda hayirlisi olsun.
Kız erken değilmi bence 36-37 de başla tabi benim fikrimHurma yemeye başladınız mı, hurma çok iyi geliyormuş son haftalarda ben günde 2,3 tane yiyorum şuanda bunu son haftalarda daha da fazlalaştıracağım ayrıca 39 dan sonra sıcak duş açılmaya çok yardımcı oluyormuş. Evde pilates topum var benimde sürekli hareketler yapıyorum. 38 e gelince daha fazla netten araştırıp yapacağım birşeyler bende.
Sorma yaa bende aynıyım kafamı koyduğum yere uyuyorum bugün az kaldı evi yakıyodum yemeği ocağa koydum uyuya kalmışım tencere çatır çatır yanmış evi duman basmış ben kokuya uyandım komşular geldi noluyo diye Allah korudu vallaBu haftalarda benim gibi uyuklayan varmı kızlar yaa tavuk gibi pinekliyorum resmen hiçbirşey yapmıyorum wcye gitmek dışında ona bile üşeniyorum
Hadi geçmis olsun canm güzel haberlerle gelmişin. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Sağolun Canlar. Hepimiz iyi haberler alalım inş yavrucaklarımızdan
Oyy kuzum bak büyüyor yavaş yavaş maşallah maşallahİnşallah canım çok teşekkür ederim. Sağol teyzesi kiloyu serumla alıyor şimdilik 1100 gr oldu bugün çok şükür
Allah korumuş canım.ya dikkat et tencereyi evden uzaklastir bide ceyran yaptır.ama.sen evde durma dışarı çık.carpmasin sonra 2 saate gider kokuSorma yaa bende aynıyım kafamı koyduğum yere uyuyorum bugün az kaldı evi yakıyodum yemeği ocağa koydum uyuya kalmışım tencere çatır çatır yanmış evi duman basmış ben kokuya uyandım komşular geldi noluyo diye Allah korudu valla
Şimdi kokuyu gideremiyorum evden ne yapabilirim bilen varmı bütün camları açtım bekliyorum gitsin koku diye
Can'ım öyle süslü terlik ben de istemedim. Zaten normalde bile öyle kapalı terlik sıcaklatır beni. Havalar sıcak olur belki.Güle güle kullan cnm.ekran görüntüsü çekip öyle atabilirsin.Bende terlik bulamıyorum üstünde çiçek olan modeller pek bana göre değil başka sade biseyde bulamadım.bilen varsa yazabilir mi lutfen nasıl bişey olur bu terlik
Bende ayni durumdyim.. dalgınlık ve uyku...koku gidermek içinde sulandirilmis yumuşatıcı kaynatın diolar demir bir kapta hafif hafif.. evi sarıyomus kokusu..ama hamileyken helede dalginken çok mantıklı değil..kimyasal solunuma olursun.. havalandir 3 gün geç cikiversin kokusu..Sorma yaa bende aynıyım kafamı koyduğum yere uyuyorum bugün az kaldı evi yakıyodum yemeği ocağa koydum uyuya kalmışım tencere çatır çatır yanmış evi duman basmış ben kokuya uyandım komşular geldi noluyo diye Allah korudu valla
Şimdi kokuyu gideremiyorum evden ne yapabilirim bilen varmı bütün camları açtım bekliyorum gitsin koku diye
Kız erken değilmi bence 36-37 de başla tabi benim fikrim
İnşallah canım çok teşekkür ederim. Sağol teyzesi kiloyu serumla alıyor şimdilik 1100 gr oldu bugün çok şükür
Kız erken değilmi bence 36-37 de başla tabi benim fikrim
Etkiler tabi kirmadan soyle istersen canim.Bu arada gorumcemle eltim surekli beni ve bebegimi rüyalarında görüyorlarmış. Gercekten sinir oluyorum. Her seferinde arayip rüyamda seni gördüm iyi misin diyorlariyiyim cok sukur ama 4-5 sefer oldu canimi sıkıyorlar artik. Allah korusun bir sey olacak da bunlara malum mu oluyor diyorum. Görüyorsanız da aramayin beni yani
![]()
Cok guzelmis canim gule gule kullan .cok suslu degil bile bende sal ne alicam bilmiyorum hic .https://www.lohusam.com/mecit-1820-...riteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=retargeting kızlar bu ama daha mavi duruyor ustune mavi sal
Bana da doktorum şimdiden her gün 1 tane yememi önerdi. Bir de rezene çayına başla süt yapar dedi. Ben rezeneye başladım ancak hurma henüz alamadığım için başlayamadım. Bir bildikleri vardır elbet![]()
Amin amin inşallah canımAynen canım dün gibi hala aklıma gelince burnumun direği sızlıyor.. sağlıklı doğsunlar da gerisi teferruat, evimize mis kokuları yayılsın, hayatımız şenlensin inşallah
Kizlar yorumlar ucmus yetisemedim :)
Ben bitane pijama takimi aldim okadar yetmezmiki acep evden koyabilecegim seyler biraz dandik onlari koysam cokmu cirkin olur
Rezene cayi nasil alicaksiniz birde humananin mi .
Benim iş yerinde demleme fırsatım olmadığı için marketteki hazırlardan aldım. Ama tabi ki demlenmesi çok daha güzel oluyodur eminim. Daha önce hiç içmemiştim ama tadı kötü değil gerçekten. Tabi ben azıcık şeker koyuyorumNormal aktarlarda satılandan alırım canım tohum olanlardan marketlerde olanları ben sevmiyorum tadı bile değişik geliyor.