Kızlar dogum konusulmus bende normal doguramayanlardan 41 i gördüm oğlumda bi cm acılmam bile olmadı çatımda dardı suyu azalmaya baslamıstı filan suni sancı bile denemedim yani direk spinal sezeryan oldum cok agladım normal olmucak diye ama sonra kızdım kendime cok rahattı sezeryanım hiç korktugum gibi olmadı sabah 11 de dogum yaptım 6 da kaldırdılar bi dahada ne hastanede ne evde yatmadım hatta o gece hastanede gaz cabuk sıksın diye bütünn gece yürüdüm koridorda evdede öyle hep gezdim işimi yapabildim misafirleri agırladım k validem kızdı hatta git yat nazar değcek diye ama yatmadım tabiki şimdi bi cocuk daha var hiç hiç yatamam.5 sene oldu duyuyorun sogukta dikişleri agrıyanları filan şükür öylede olmadı benim.
Bu oğlusumun kafası bayadır asagıda ilkinde hiç yaşamadığım catı agrısını yasıyorum mesela bazen diyorum normal denesem zorlasam mı riskleridr var drlar yanasmıyo saatlerce cekip yine sezeryan olmakta var.kuzenim mesela normal dogurdu bebeğin eşini atamamıs hepsini cok kanaması oldu bi daha ameliyat oldu
Demem o ki kendinizi şartlamayın illa normal illa sezeryan diye bebişlerin ve kendimiz icin hangisini sağlıklı hayırlıysa o olsun insallah Rabbim hepimize vaktinde saglıkla sıhhatle yavrularımıza kavusmayı nasip etsin