2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım ya benim doktorum abartıyor mu acaba :KK43: ben de basından beri vinelac kullanıyorum ama dvit magnezyum, omega3, ferrosanol da kullanıyordum. Bu gittiğimde magnezyum ve d vitaminini bırak, osteocare kullan dedi. Yani şimdi de fazla oldu, vinelac, osteocare, omega3, ferrosanol kullanıyorum, ekstra probiyotik kullan demiş, enterogermina aldık. Tüm günüm vitaminlerle geçiyor resmen
Çok fazla değil mi d vitamini magnezyum hepsi var Vinalac ta ve probiyotik de var hatta bunu al hem kabızlık vs olmaz hem kış günü hastalanmazsın bağışıklık güçlendirir demişti bana gerçekten öyle oldu meyve de yiyemiyorum şeker yüzünden ama hastalanmadım kabız da olmadım...yetti yani bana...günde 1 maden suyu içiyorum...kefir yoğurt ev yapımı magnezyuma falan da gerek olmadı hiç

Kızlar simdi doktordan ciktim, baska bi hastaneye gittim ekstradan :D bizim kız normalde 32+3 olması gerekirken 33+5 cikiyor, 10 gün ilerde. 2400 gr 46 cm. Her şey normal suyu iyi çok şükür. Cuma kendi doktorumla randevum var bi de ona bakcaz artik :KK48:

Hareketini bazen hissetmiyorum diyordum ya sordum, her şey normal hissetmen gerekiyor günde 10 defa say dedi. Onu hissediyorum o kadar zaten. Canım sen de say H Hafsa

Kızlar simdi doktordan ciktim, baska bi hastaneye gittim ekstradan :KK70: bizim kız normalde 32+3 olması gerekirken 33+5 cikiyor, 10 gün ilerde. 2400 gr 46 cm. Her şey normal suyu iyi çok şükür. Cuma kendi doktorumla randevum var bi de ona bakcaz artik :KK48:

Hareketini bazen hissetmiyorum diyordum ya sordum, her şey normal hissetmen gerekiyor günde 10 defa say dedi. Onu hissediyorum o kadar zaten. Canım sen de say H Hafsa
gözün aydın maşallah canım:anneadayı:

Canım ben de doğuma yakın kuaforde yaptircam bence bi sorun olmaz doğumu tetikliyormus tetiklesin valla canıma minnet:KK70:
Kızlar ben 3 sene önce oğlumda 38. Haftada kuaförde komple ağda yaptırdım. Ağda boyunca karnım o kadar sertleşti ki anlatamam. Çok korkmuştum ama çok şükür bi sorun olmadı. Hatta 40 hafta bitti bebiş hala gelmedi. Açılma falan da olmayınca 41. Haftanın içinde sezeryan oldum

Canım pahalı demezsen Pamuku bir site var ben ordan aldım bir takım, tulum-şapka-eldiven 69.90, battaniye de istersen sanırım o da 59.90dı
Önce den de söylemiştin canım sağol. Beğendim bu takımı. Böyle sade birşey istiyorum zaten. Battaniyemiz çok var ama tulum şapka eldiven üçlüsüne şimdi bakayım siteden. Teşekkürler.. hepimiz sağlıkla kullanalım inşallah

Liyakatlı insan Yok ki artık . Hep sendika torpiliyle bir yere geliyor artık insanlar . Ne sorsan zorluk çıkarmaya çalışıyorlar . Raporu 9 martta verdim . Aradan 11 gün geçmiş sistem kabul etmiyor diyor . Strese sokuyorlar insanı . Görevlendirme gelmiş yerime başka okuldan 2 tane . Ders anlatmıyorlarmış . Okadar emek verdim ben resmen kendimi parçaladım konuları bitirmek için ama bitiremedim . Gelen kişi boş otursun . Eğitim sistemi bitti .
Aynen canım benim derslerime de hiç İngilizce bilmeyen bilişimci giriyor, sürekli akıllı tahtadan film izletiyormuş, kimse de bir şey demiyormuş, nasıl toparlanır o çocuklar bilmem

Çok fazla değil mi d vitamini magnezyum hepsi var Vinalac ta ve probiyotik de var hatta bunu al hem kabızlık vs olmaz hem kış günü hastalanmazsın bağışıklık güçlendirir demişti bana gerçekten öyle oldu meyve de yiyemiyorum şeker yüzünden ama hastalanmadım kabız da olmadım...yetti yani bana...günde 1 maden suyu içiyorum...kefir yoğurt ev yapımı magnezyuma falan da gerek olmadı hiç
Yaa benim doktor beni çürük görüyor sanırım ya da sürekli şikayetlerim olduğu için bilmiyorum ki değerlerim mi düşük acaba

Önce den de söylemiştin canım sağol. Beğendim bu takımı. Böyle sade birşey istiyorum zaten. Battaniyemiz çok var ama tulum şapka eldiven üçlüsüne şimdi bakayım siteden. Teşekkürler.. hepimiz sağlıkla kullanalım inşallah
AA pardon unuttum söylediğimi, bu değişik diye bunu söylüyorum soranlara. Trendyolda bebe mağazaları oluyor orda az parçalı takımlar oluyor her zaman, onlara da bak istersen,

Herkes uyuyor bana tam tersi oldu ne güzel uyurdum zaman geçerdi şimdi yok uyku muyku kalmadı gece zaten delik deşik uykum gündüzde uyuyamıyorum offfffffff böyle zaman hiç geçmiyor sanki yaa iştahım da kapandı çok fena gündüzde yemiyorum eskiden yatmadan yer yatardım korkuyorum minnak azcık büyümüştü geriler diye bakalım 2 hafta sonra ne olcak kontrolde ama hareketli maşallah 2 gündür çok iyi

Herkes uyuyor bana tam tersi oldu ne güzel uyurdum zaman geçerdi şimdi yok uyku muyku kalmadı gece zaten delik deşik uykum gündüzde uyuyamıyorum offfffffff böyle zaman hiç geçmiyor sanki yaa iştahım da kapandı çok fena gündüzde yemiyorum eskiden yatmadan yer yatardım korkuyorum minnak azcık büyümüştü geriler diye bakalım 2 hafta sonra ne olcak kontrolde ama hareketli maşallah 2 gündür çok iyi
ben de uykusuzluktan ölüyorum ama uyuyamıyorum. bir de alerjik rinitim başladı çiçekler açınca, nefes almak da zorlaştı. yine de şükür.

Vitrinimi temizledim kızlar içindekileri makineye yerleştirdim vitrin deyince büyük bişey anlaşılmasın ufacık ama bittim walla resmen alttan alttan ağrı vurmaya başladı miniğim hep yatmamı istiyor sanırım :KK66:

Kızlar kızlar bende geldim . Bebişim haftasıyla uyumlu herşeyi güzel ama suyum sınırda gözüküyomuş o yüzden bi hafta sonra tekrar çağırdı kontrol etmeye ve nst istedi . Bende arkadaşımdan katı meyve sıkıcağını alcam yarın havuç suyu içmeye başlicam . Kilosu 2350 olmuş bende bu ay da 3 kilo almışım yine ve toplamda 17 kilo almış oldum .

Vitrinimi temizledim kızlar içindekileri makineye yerleştirdim vitrin deyince büyük bişey anlaşılmasın ufacık ama bittim walla resmen alttan alttan ağrı vurmaya başladı miniğim hep yatmamı istiyor sanırım :KK66:
Ay ben vitsin di dolap iciydi yapmayacam ya yapamam valla. Bi buzdolabini temizlerim. Mutfak dolaplarini distan silerim. Halilar yikamaya gidecek. Perdeler yikanacak. Camları eşime yikmayi planliyorum o kadar. Bu bile bana fazla geliyor :D

Kızlar simdi doktordan ciktim, baska bi hastaneye gittim ekstradan :KK70: bizim kız normalde 32+3 olması gerekirken 33+5 cikiyor, 10 gün ilerde. 2400 gr 46 cm. Her şey normal suyu iyi çok şükür. Cuma kendi doktorumla randevum var bi de ona bakcaz artik :KK48:

On defa kımıldıyor canım okadar da değiliz de eskiye oranla çok az ve ağır hareket ediyor

Back
X