2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
@geminiwoman canım maşallah tosuna :) nasıl doğacak bu minnaklar bilmem, 0-3 aylıklar olmazsa henüz Doğum yapmamış arkadaşlara gönderelim bari :KK54: Benim ki hiç poz vermiyor senin ki fotojenik belli ki :emir_bebek: senin de iyi olmana sevindim, maşallah diyelim ikinize de

Benim ellerim şişmeye başladı canım.alyansım rahatsız ediyo çıkarıyorum arada.normalde hiç çıkarmazdım.

Ben zaten takmıyordum alyans çok nadir takıyordum hamile kaldığımdan beri de takmıyorum. Takı işini bir sevemedim gitti zaten hele gece yatarken takanlara hayranım gerçekten imkanı yok yatamam takıyla tokayla. Şuan denesem kesinlikle geçmez parmağımdan. Artık doğumdan sonra bir şekilde inecekler :/

Hanımlar oğluşum poz verdi bugün çok tatlı aynı ben. Kafasını ölçerken doktor inanmadı 38 haftalık çıkıyor dedi başka makine ile bir daha baktı sonra anladık ki benim kafam büyük babası iri normal. Boyumuzda 36 haftada. Kilosu 2600-2700 muhtemelen çünkü 3 gibi çıktı ama doktor kafa büyük olunca kilolu çıkar onu takma dedi. Gerçi 5 kilo gelebiliri de ekledi. Doğum kanalına girmiş yavrum.Eki Görüntüle 2126215
:nazar:Maaşallah kuzucuğa, rahatsız etmeyin beni der gibi bir hali var, suratını yesinler senin :KK15::nazar:MAAŞALLAH :nazar:

Ben zaten takmıyordum alyans çok nadir takıyordum hamile kaldığımdan beri de takmıyorum. Takı işini bir sevemedim gitti zaten hele gece yatarken takanlara hayranım gerçekten imkanı yok yatamam takıyla tokayla. Şuan denesem kesinlikle geçmez parmağımdan. Artık doğumdan sonra bir şekilde inecekler :/
Ben de öyle böyle şiş değilim valla, ne vakittir saat bile takamıyorum bileklerim bile şiş :( Ayy sen şişmedin diyenler benim de burnumu büyütemediler, şart mı ki herkesin burnunun şişmesi büyümesi anlamadım ben bu insanları.. yoldan çeviriyorlar kız mı erkek mi diye, size ne sanki :işsiz: Ayy kız karnına benziyor yok bilmem ne, 8 aylık diyorum değildir diyor bi tanesi, haftaya falan doğar bu diyor :KK53: sonra da ben nazardan yattığım yerden kalkamaz hale geliyorum, sinir oluyorum çok

Ben de öyle böyle şiş değilim valla, ne vakittir saat bile takamıyorum bileklerim bile şiş :KK43: Ayy sen şişmedin diyenler benim de burnumu büyütemediler, şart mı ki herkesin burnunun şişmesi büyümesi anlamadım ben bu insanları.. yoldan çeviriyorlar kız mı erkek mi diye, size ne sanki :işsiz: Ayy kız karnına benziyor yok bilmem ne, 8 aylık diyorum değildir diyor bi tanesi, haftaya falan doğar bu diyor :KK53: sonra da ben nazardan yattığım yerden kalkamaz hale geliyorum, sinir oluyorum çok

Ay sanırsın bütün insanlar aynı olmak zorunda. Bizim milletimizin ortak sorunu bence her şeyi biliriz biz. Sen şiştin diye ben niye şişeyim, senin karnın sivri diye benimki de sivri olmak zorunda mı arkadaş. Öyle diyenlere bir hortum sokunda şişiriverin rahatlayın diyesim geliyor valla :D Sende haftaya doğurursun diyenleri tek tek ara hani doğuruyordum de size inandım bekledim de doktor ya onlar :D

Benim midem ciddi ciddi yeni yanmaya başlıyor kızlar. Nasıl çözümler buldunuz siz? Şuan mesela açım, salçalı makarna var ama asla yemek istemiyzaten neden makarna yaptim onu da bilmiyorum. Yoğurt süt bana her zaman iyi gelir ama onu da hic canim istemiyor. Doktor randevum haftaya. Eczaneye gidip su hamilelikte mide yanmasi icin kullanilan şuruptan alsam sizce ise yararr mi? Gavisvon muydu neydi?
Benim epeydir yanıyor midem, yanma azken bir iki yudum soğuk süt rahatlatıyordu midemi ama artık sadece gaviscon fayda ediyor, gece bile yanmayla uyanıp bu şuruptan içiyorum yoksa feci acı çekiyorum resmen, duruş şekli de önemli, otururken yürürken mideye basınç olmamalı, yatarken de sol tarafa dönüp yatmak rahatlatıyor biraz canım

Ay sanırsın bütün insanlar aynı olmak zorunda. Bizim milletimizin ortak sorunu bence her şeyi biliriz biz. Sen şiştin diye ben niye şişeyim, senin karnın sivri diye benimki de sivri olmak zorunda mı arkadaş. Öyle diyenlere bir hortum sokunda şişiriverin rahatlayın diyesim geliyor valla :KK70: Sende haftaya doğurursun diyenleri tek tek ara hani doğuruyordum de size inandım bekledim de doktor ya onlar :KK70:
Bir de benim bebeğim erkek ya, erkekler de sevimsiz oluyor keşke kız olsaydı diyen bir grup var ki ağızlarına kürekle vurasın gelir. Sonunda dayanamadım birer tane daha doğurun, sizin ki kız olsun dedim menapozu yaklaşmış kadınlara.. o yüzden kimseyi konusturmayacaksın ağızlarına lafı tıkayacaksın da her zaman yapılmıyor işte

İyi canım sevindim 36 yı geçelim de inşallah. Baksana erken doğan kuzular bile iyi biz de sağlıkla doğururuz Allahın izniyle
Insallah canim .erken gelmesin yinede bide bunun sezeryani var .
:KK70: bu gidisle en gec sen doguracan aramizda

Doguma yakin yaptirmayak da napacaz ya. İnsan rahat edemiyor ki. Hayir goruntusunu falan filan gectim. Kaşıntı yapiyor bende. Dikisli falan olursam dogum sonrasi onun kasintisiyla mi ugrasacam :/
Benim agdaya alerjim var isin kotusu ne yapsam bilemedim
Kızlar kızlar bende geldim . Bebişim haftasıyla uyumlu herşeyi güzel ama suyum sınırda gözüküyomuş o yüzden bi hafta sonra tekrar çağırdı kontrol etmeye ve nst istedi . Bende arkadaşımdan katı meyve sıkıcağını alcam yarın havuç suyu içmeye başlicam . Kilosu 2350 olmuş bende bu ay da 3 kilo almışım yine ve toplamda 17 kilo almış oldum .
Havuc suyu bebegin gelisimi icin degilmi canim .ama dr lar cok kiloluda istemiyorlar
Hanımlar oğluşum poz verdi bugün çok tatlı aynı ben. Kafasını ölçerken doktor inanmadı 38 haftalık çıkıyor dedi başka makine ile bir daha baktı sonra anladık ki benim kafam büyük babası iri normal. Boyumuzda 36 haftada. Kilosu 2600-2700 muhtemelen çünkü 3 gibi çıktı ama doktor kafa büyük olunca kilolu çıkar onu takma dedi. Gerçi 5 kilo gelebiliri de ekledi. Doğum kanalına girmiş yavrum.Eki Görüntüle 2126215
Ay masallah cok net cikmis .saglikla gelsin pasa

Benim midem ciddi ciddi yeni yanmaya başlıyor kızlar. Nasıl çözümler buldunuz siz? Şuan mesela açım, salçalı makarna var ama asla yemek istemiyorum zaten neden makarna yaptim onu da bilmiyorum. Yoğurt süt bana her zaman iyi gelir ama onu da hic canim istemiyor. Doktor randevum haftaya. Eczaneye gidip su hamilelikte mide yanmasi icin kullanilan şuruptan alsam sizce ise yararr mi? Gavisvon muydu neydi?
Aylardir kullaniyorum canim alabilirsin surup olanini al hmn iyi geliyor.

Gaviscon canım, ondan içebilirsin. Bir yudum soguk süt dene belki o da iyi gelir

Canım ben mide yanmasını yaklaşık 20 haftalıktan beri çekiyorum ki normalde de midesi sorunlu bir insanım bizim ailede genetik ejderha gibi gezeriz hep. Reflü gastrit hepsi var bizde. Rennie alıyorum ben emme tableti olanlardan hiç yanımdan ayırmam hatta biraz önce bile aldım bir tane. Öyle felaket yanıyor ki bana ondan başkası iyi gelmiyor. Yoğurt bile midemi yakıyor çünkü benim. Sende rennie duo ya da gavisgon alabilirsin. Doktor veriyor zaten bunları genelde

Gaviscon canım doktor vermişti bana.bi dene istersen iyi geliyor.

Benim epeydir yanıyor midem, yanma azken bir iki yudum soğuk süt rahatlatıyordu midemi ama artık sadece gaviscon fayda ediyor, gece bile yanmayla uyanıp bu şuruptan içiyorum yoksa feci acı çekiyorum resmen, duruş şekli de önemli, otururken yürürken mideye basınç olmamalı, yatarken de sol tarafa dönüp yatmak rahatlatıyor biraz canım

Aylardir kullaniyorum canim alabilirsin surup olanini al hmn iyi geliyor.

Kizlar tavsiyeler için teşekkürler. Kostur kostur eczaneye gittim kapanmadan. Dogum hastanesi hemen karsida. Gastren duo diye bir surup verdi. Ben bu degilsi aslinda istedigim dedim. Karşıdan bunu daha çok reçete ediyorlar ama. Yine de istersen gaviscon verebilirim dedi. Ben de gark etmez dedim gastren duo yu aldim. Demek ki doktora gitsem de bunu yazacakti. Hayatimda ilk kez mide ilaci kullaniyorum. Bu zamana kadar soguk süt ile idare ettim ama iki gundur o da etki etmiyor.

Canım pahalı demezsen Pamuku bir site var ben ordan aldım bir takım, tulum-şapka-eldiven 69.90, battaniye de istersen sanırım o da 59.90dı
Canım ben de görmüştüm bu siteyi hoşuma gitti.güvenilir mi bilememiştim o yüzden sipariş vermedim.kumaş kalitesi filan nasıl?bir de çabuk gönderiyorlar mı?ödemeyi nasıl yaptın?

Kizlar yarin oglumun arkadasi gelecek diye biraz evi temizleyim dedim .yarida kaldi :KK43:hemen basladi agrilar bebi de asagi inmis gb hissettiriyor yine .
Ben hep yatacakmiyim neolacak boyle hayat cok zor ki .
Canga reklami vardi oglumda ayni ordaki gibi :KK53::KK70:bazen oturup izliyorum sanat yapiyo sanki evi dagitirken hayran hayran bakiyorum
Eve kadin alsam nekadar fazla aliyolar yaa ..

Ayy cok sikildim karnim acikti yine :confused:
Keske soyle bissuru yicek olan bi masa donatip beni davet etseler .
Anca yatili gelsinler bikap yemek veren yok :KK70:

Canım ben de görmüştüm bu siteyi hoşuma gitti.güvenilir mi bilememiştim o yüzden sipariş vermedim.kumaş kalitesi filan nasıl?bir de çabuk gönderiyorlar mı?ödemeyi nasıl yaptın?
Kalitesi çok iyi canım, iki günde geldi kapıda ödedim. Yıkadık ütüledik bozulmadı kanatlar. Beğeniyorsan verebilirsin sipariş, gayet güvenilir bir site kuzum

Kizlar yarin oglumun arkadasi gelecek diye biraz evi temizleyim dedim .yarida kaldi :KK43:hemen basladi agrilar bebi de asagi inmis gb hissettiriyor yine .
Ben hep yatacakmiyim neolacak boyle hayat cok zor ki .
Canga reklami vardi oglumda ayni ordaki gibi :KK53::KK70:bazen oturup izliyorum sanat yapiyo sanki evi dagitirken hayran hayran bakiyorum
Eve kadin alsam nekadar fazla aliyolar yaa ..

Ayy cok sikildim karnim acikti yine :confused:
Keske soyle bissuru yicek olan bi masa donatip beni davet etseler .
Anca yatili gelsinler bikap yemek veren yok :KK70:
Ayyy canım bir de oğlun var Allah ekstra kolaylık versin ikinci ya da üçüncüyü bekleyenlere.. ben hergün ağlamaklı yapıyorum yemeyi çünkü bel agrısından ölüyorum yapana kadar.. az önce eşime bi yerle anlaşalım Doğuma kadar bize yemek yapsınlar dedim sadece güldü paşam.. canım o kadar anne kurabiyesi istiyor ki bileklerim ağrıdığından yapamıyorum mesela keşke yapan biri olsa

Benim midem ciddi ciddi yeni yanmaya başlıyor kızlar. Nasıl çözümler buldunuz siz? Şuan mesela açım, salçalı makarna var ama asla yemek istemiyorum zaten neden makarna yaptim onu da bilmiyorum. Yoğurt süt bana her zaman iyi gelir ama onu da hic canim istemiyor. Doktor randevum haftaya. Eczaneye gidip su hamilelikte mide yanmasi icin kullanilan şuruptan alsam sizce ise yararr mi? Gavisvon muydu neydi?
Canım ben de çok yaşıyorum onu, 2 veya 3 yudum soğuk süt iceceksin hemen kesiyor ama fazlasını değil yalnızca 2-3 yudum

Kizlar tavsiyeler için teşekkürler. Kostur kostur eczaneye gittim kapanmadan. Dogum hastanesi hemen karsida. Gastren duo diye bir surup verdi. Ben bu degilsi aslinda istedigim dedim. Karşıdan bunu daha çok reçete ediyorlar ama. Yine de istersen gaviscon verebilirim dedi. Ben de gark etmez dedim gastren duo yu aldim. Demek ki doktora gitsem de bunu yazacakti. Hayatimda ilk kez mide ilaci kullaniyorum. Bu zamana kadar soguk süt ile idare ettim ama iki gundur o da etki etmiyor.
Oğlumda ben de Gaviscon içmiştim ama o çok şekerli ve şimdi diyabet yüzünden icemem...ben de yazacaktım dün geceden beri mide yanmasından ölüyorum sürünüyorum...o şurup da tatlı mı acaba şekersiz bişey yok mudur bunun için

Ayyy canım bir de oğlun var Allah ekstra kolaylık versin ikinci ya da üçüncüyü bekleyenlere.. ben hergün ağlamaklı yapıyorum yemeyi çünkü bel agrısından ölüyorum yapana kadar.. az önce eşime bi yerle anlaşalım Doğuma kadar bize yemek yapsınlar dedim sadece güldü paşam.. canım o kadar anne kurabiyesi istiyor ki bileklerim ağrıdığından yapamıyorum mesela keşke yapan biri olsa
Amiin.
Bende az once tartistim esimle :(
Bi kadin tutalim dedim yarim gun gelsin .kizdi anlasamadik.
Benimde canim kurabiye kisir falan cekiyo ya ..
Bitsede bu hamilelik artik hayirlisiyla

Kızlar kızlar bende geldim . Bebişim haftasıyla uyumlu herşeyi güzel ama suyum sınırda gözüküyomuş o yüzden bi hafta sonra tekrar çağırdı kontrol etmeye ve nst istedi . Bende arkadaşımdan katı meyve sıkıcağını alcam yarın havuç suyu içmeye başlicam . Kilosu 2350 olmuş bende bu ay da 3 kilo almışım yine ve toplamda 17 kilo almış oldum .
Hadi gözünaydın canımsağlıklı bebiş maşallah :) suyu için de eğer çok ayakta kaldıysa yorulduysan olabiliyor. Bol bol dinlen havuç suyuyla artar inşallah :) ben zemzem i de tavsiye ederim

Ay maşallah ne kadar net. Allah bağışlasın canım çok güzel herşeyi. Doğum kanalına da girmiş demekki hadi hayırlısı, erken kalkan yol alır tabi. Benimki hala dönmedi :-p

Ya kıyamam sana. Valla yakın olsak yapar getirirdim hemen. Bak canım şu aşırı güzel kurabiyeden yapabilirsin. Çok kolay ve yarım ölçü yapınca da tam tutuyor. Üstüne cevizle fındığı da karıştır. Oh içinde tahin de var. Bir dene derim hiç el yormuyor hamuru. Olmadı eşin taksın eldiveni iki yoğuruversin. Benim kızı yollardım sana 3 yaşında yoğururdu valla.

Eklentiler

• 958E2A00-F019-41B4-8F41-F710178F25FD.webp
    958E2A00-F019-41B4-8F41-F710178F25FD.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 61
  • 1A0E1857-A8BB-4A51-A7F0-BD7A64765062.webp
    1A0E1857-A8BB-4A51-A7F0-BD7A64765062.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 56
  • B7CA2518-4330-421B-80F6-45907495D91B.webp
    B7CA2518-4330-421B-80F6-45907495D91B.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 50
Back
X