2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benim midem ciddi ciddi yeni yanmaya başlıyor kızlar. Nasıl çözümler buldunuz siz? Şuan mesela açım, salçalı makarna var ama asla yemek istemiyorum zaten neden makarna yaptim onu da bilmiyorum. Yoğurt süt bana her zaman iyi gelir ama onu da hic canim istemiyor. Doktor randevum haftaya. Eczaneye gidip su hamilelikte mide yanmasi icin kullanilan şuruptan alsam sizce ise yararr mi? Gavisvon muydu neydi?
Canım adı gaviscon ama pepper mint liquit yazanı iste . Diğerinde de pepper mint advance yazan o işe yaramıyor hemde gebelik için uygun değilmiş .

Oğlumda ben de Gaviscon içmiştim ama o çok şekerli ve şimdi diyabet yüzünden icemem...ben de yazacaktım dün geceden beri mide yanmasından ölüyorum sürünüyorum...o şurup da tatlı mı acaba şekersiz bişey yok mudur bunun için
Ekşi elma denesene canım. Karbonat ve tarçın da iyi gelebilir. Bir de patates suyu çok iyi gelir ama onu elde etmek çok zor

Canım 38.hafta yazıyor sende bu zamana kadar bişey yokmuş da birden bire mi olmuş yani...anlamıyorum bu ne saçmalık doğum vaktin gelmiş nerdeyse...sürekli ultrasonlar ölçümler tahliller yapıldı aylarca şimdi mi anlamışlar...ya doktorun abartıyor tedbir olsun diye ya da bir yanlışlık vardır gibi geldi bana
Evet cnm 37 deyim kan sinra jyuuk ayrintili usg yapildi simdiye kadar herhafta usg bakildi bilmemkii cnm ins genetiktir yarin ariyacam kan sonucu icin dua edin hepisniu dua ayetel kursi neolur birer okusaniz yeter

Kalitesi çok iyi canım, iki günde geldi kapıda ödedim. Yıkadık ütüledik bozulmadı kanatlar. Beğeniyorsan verebilirsin sipariş, gayet güvenilir bir site kuzum
Siteye baktım ama tulumun fiyatı 89.90 olmuş:KK57: Sadece tulum şapka ve eldiven çok pahallı geldi canım sen uygun almışsın. Sağlıkla kullansın bebişin inşallah. Ben başka hastane çıkışı arayışlarına girdim:KK55:

Maşallah canim yaa..ayy pozlara bak:)istanbulda misin canım hangi hastaneye gdyrsun.ne kadar güzel net ultrason kagidı. Benimkilerde hiçbişey belli değil ayrıntılı disinda
Yok cnm Çanakkale ama hep böyle değildi. Benden önceki 27 haftalıkmis ekranda kalmış ya benimki böyle.poz vermiyor dedim doktora bak annesi verdi ama kızdı diyo.
Hadi gözünaydın canımsağlıklı bebiş maşallah :) suyu için de eğer çok ayakta kaldıysa yorulduysan olabiliyor. Bol bol dinlen havuç suyuyla artar inşallah :) ben zemzem i de tavsiye ederim

Ay maşallah ne kadar net. Allah bağışlasın canım çok güzel herşeyi. Doğum kanalına da girmiş demekki hadi hayırlısı, erken kalkan yol alır tabi. Benimki hala dönmedi :p
32 de döndük cnm hıçkırık aşağıda başlayınca anladım dikkat et sen de bakalım.

Ay ben vitsin di dolap iciydi yapmayacam ya yapamam valla. Bi buzdolabini temizlerim. Mutfak dolaplarini distan silerim. Halilar yikamaya gidecek. Perdeler yikanacak. Camları eşime yikmayi planliyorum o kadar. Bu bile bana fazla geliyor :KK70:
Ya bende bir başladım bitirmeye çalışıyorum dolap içlerini bitirdim çok şükür mutfak dolaplarınıda alt tarafı ben sildim üstleri eşime sildirdim oturma odasındaki koltuğumu sildim salondakini eşim silcek kapılar camlarda son kontrolden sonra silcem halılarıda o zaman veririm yazarken fark ettim hala yapılacak çok iş var

Hanımlar oğluşum poz verdi bugün çok tatlı aynı ben. Kafasını ölçerken doktor inanmadı 38 haftalık çıkıyor dedi başka makine ile bir daha baktı sonra anladık ki benim kafam büyük babası iri normal. Boyumuzda 36 haftada. Kilosu 2600-2700 muhtemelen çünkü 3 gibi çıktı ama doktor kafa büyük olunca kilolu çıkar onu takma dedi. Gerçi 5 kilo gelebiliri de ekledi. Doğum kanalına girmiş yavrum.Eki Görüntüle 2126215
Maşallah nasıl güzel bi bebişsin sen öyle :nazar: son kontrolümde dr um kendi oğlunun kafasının usg de 4 hafta büyük çıktığını söyledi. Bizim ki de 2 hafta buyuk çıkıyor. Özellikle son 2 ay çok sık görülen bir durummuş

Maşallah nasıl güzel bi bebişsin sen öyle :nazar: son kontrolümde dr um kendi oğlunun kafasının usg de 4 hafta büyük çıktığını söyledi. Bizim ki de 2 hafta buyuk çıkıyor. Özellikle son 2 ay çok sık görülen bir durummuş
Evet cnm hiç takmadim benim ailem koca kafalı babası tarafı uzun boylu çok normal. Kilosunun fazla çıkmasi da ondan olurmuş hesaplara katılıyor ya kafa çapı falan yinede 2600 en düşük ihtimalle maşallah maşallah. Kolay çıkar inş bebişim.

Amiin.
Bende az once tartistim esimle :KK43:
Bi kadin tutalim dedim yarim gun gelsin .kizdi anlasamadik.
Benimde canim kurabiye kisir falan cekiyo ya ..
Bitsede bu hamilelik artik hayirlisiyla
Sorma kuzum yapması dert yemesi dert :( bazı hamilelerin peşinde bi sürü insan var, ne isteseler yapılıyor, her işleri görülüyor.. ne çok üzülüyorum bilsen

Ya kıyamam sana. Valla yakın olsak yapar getirirdim hemen. Bak canım şu aşırı güzel kurabiyeden yapabilirsin. Çok kolay ve yarım ölçü yapınca da tam tutuyor. Üstüne cevizle fındığı da karıştır. Oh içinde tahin de var. Bir dene derim hiç el yormuyor hamuru. Olmadı eşin taksın eldiveni iki yoğuruversin. Benim kızı yollardım sana 3 yaşında yoğururdu valla.
Ahhh kızının elleri varken kurabiye mi yerim ben hiç, onun minik ellerini yerim annesi :) çok teşekkür ederim canım, eli yormuyorsa yaparım ben bundan, Allah razı olsun

Kızlar günaydın . 32. Haftada izne ayrılmak için aldığınız raporları sadece doktorunuz onaylayıp vermedi mi ? Müdür yardımcım heyet raporu olması gerekiyor sistem kabul etmiyor tek hekim onayını diyor . Bir hatamı yaptım
Sen de hata yok canim mudurun hatali. Heyet raporu ne alaka? Sacmalamis . dogum doktorundan aldigin 32 haftalik gebedir raporu yeterli

Oğlumda ben de Gaviscon içmiştim ama o çok şekerli ve şimdi diyabet yüzünden icemem...ben de yazacaktım dün geceden beri mide yanmasından ölüyorum sürünüyorum...o şurup da tatlı mı acaba şekersiz bişey yok mudur bunun için
canım onda şeker yok tatlandırıcı var, şekeri yükseltici bir etkisi yok. ben aylardır kullanıyorum ve ilacı üretene dua ediyorum her kullanışımda. midem yanmam o kadar rahatsız edici oluyor ki sürekli çantamda gezdiriyorum

Kizlar yarin oglumun arkadasi gelecek diye biraz evi temizleyim dedim .yarida kaldi :KK43:hemen basladi agrilar bebi de asagi inmis gb hissettiriyor yya, e .
Ben hep yatacakmiyim neolacak boyle hayat cok zor ki .
Canga reklami vardi oglumda ayni ordaki gibi :KK53::KK70:bazen oturup izliyorum sanat yapiyo sanki evi dagitirken hayran hayran bakiyorum
Eve kadin alsam nekadar fazla aliyolar yaa ..

Ayy cok sikildim karnim acikti yine :confused:
Keske soyle bissuru yicek olan bi masa donatip beni davet etseler .
Anca yatili gelsinler bikap yemek veren yok :KK70:
:KK48:aklımdan geçenleri dökmüşsün, hiç masa donatıp çağıran yok ancak yap gelelim diyorlar, karnımız burnumuzda siz bizi davet edin dimi ama :KK39:, hem şu arkadaşlar, akrabalar 'arada gelelim de evini temizliyiverelim elimizemi yapışacak' deseler ya, ne olacak sanki :confused::anneadayı:

Doktordan geldim hersey yolunda cok şükür 1900gr 42 cm olmus.Hep bi hafta geriydi artık yakalamıs görünüyo 32+2 yim bugün.Doğum icinde 39da filan alırız dedi ben sıkıntım olmazsa doldurmak isterim dedim nasıl istersen dedi ama 6-13 mayıs arası bi tarihte olur Allah kısmet ederse 39-40 arası yani.İlk oğlum 3400 doğdu buda o civarda doğar muhtemelen dedi suyu filan iyiymiş bi ay sonra gidicem bi daha büyük bi sıkıntım olmazsa insallah
Can'ım gözünaydın :KK200: maşallah kilosu tam kıvamında olacak inş.

Kızlar sezeryan doğum yapacak olanlar korse alacakmısınız drunuz birşey söyledimi ilk doğumumda drum kullandırmamıştı şimdiki druma henüz sormadım kullanabilirsin derse hangi marka alayım birde tayt gibi olanlardanmı yoksa sadece karın bölgesini saranlardanmı almalıyım
Ya bu korse işi benim de kafamı karıştırıyor. Kullanmak şart mı acaba :(
Alsak mı acaba?
Bir de nasıl bişey almak lazım ki

Kızlar kızlar bende geldim . Bebişim haftasıyla uyumlu herşeyi güzel ama suyum sınırda gözüküyomuş o yüzden bi hafta sonra tekrar çağırdı kontrol etmeye ve nst istedi . Bende arkadaşımdan katı meyve sıkıcağını alcam yarın havuç suyu içmeye başlicam . Kilosu 2350 olmuş bende bu ay da 3 kilo almışım yine ve toplamda 17 kilo almış oldum .
Gözünaydın Can'ım. İnş suyun da toparlar bir haftaya kadar.
Hanımlar oğluşum poz verdi bugün çok tatlı aynı ben. Kafasını ölçerken doktor inanmadı 38 haftalık çıkıyor dedi başka makine ile bir daha baktı sonra anladık ki benim kafam büyük babası iri normal. Boyumuzda 36 haftada. Kilosu 2600-2700 muhtemelen çünkü 3 gibi çıktı ama doktor kafa büyük olunca kilolu çıkar onu takma dedi. Gerçi 5 kilo gelebiliri de ekledi. Doğum kanalına girmiş yavrum.Eki Görüntüle 2126215
Oyyyy yerim ben bu suratı :KK68:
Ay bana bak senin bu bal surat bıyıklı doğacak haberin olsun:KK45:

Bir de benim bebeğim erkek ya, erkekler de sevimsiz oluyor keşke kız olsaydı diyen bir grup var ki ağızlarına kürekle vurasın gelir. Sonunda dayanamadım birer tane daha doğurun, sizin ki kız olsun dedim menapozu yaklaşmış kadınlara.. o yüzden kimseyi konusturmayacaksın ağızlarına lafı tıkayacaksın da her zaman yapılmıyor işte
Cehaletin böylesi. Nasıl sevimsiz olur bir bebek yaaa. Öyle gören göz nasıl bakıyor?
3-4 yaşına gelince kızlar daha cimcime oluyor kıyafetleri saçları süsü falan bi de cilveli oluyorlar tamam ama sevimsiz demek nedir yani meleklere.

Can'ım gözünaydın :KK200: maşallah kilosu tam kıvamında olacak inş.

Ya bu korse işi benim de kafamı karıştırıyor. Kullanmak şart mı acaba :KK43:
Alsak mı acaba?
Bir de nasıl bişey almak lazım ki

Gözünaydın Can'ım. İnş suyun da toparlar bir haftaya kadar.

Oyyyy yerim ben bu suratı :KK68:
Ay bana bak senin bu bal surat bıyıklı doğacak haberin olsun:KK45:

Cehaletin böylesi. Nasıl sevimsiz olur bir bebek yaaa. Öyle gören göz nasıl bakıyor?
3-4 yaşına gelince kızlar daha cimcime oluyor kıyafetleri saçları süsü falan bi de cilveli oluyorlar tamam ama sevimsiz demek nedir yani meleklere.
Saçlı kaşlı ama bıyık nereden çıktı kız :halay:direk askere gider artık.

Sorma kuzum yapması dert yemesi dert :KK43: bazı hamilelerin peşinde bi sürü insan var, ne isteseler yapılıyor, her işleri görülüyor.. ne çok üzülüyorum bilsen
Canım bizim de arkamızda Allah var. Allah muhtaç etmesin inan onlar yapınca da ayrı bir minnet. Senin de gayretinin ödülü farklı yerden olacaktır elbet.
Ahhh kızının elleri varken kurabiye mi yerim ben hiç, onun minik ellerini yerim annesi :) çok teşekkür ederim canım, eli yormuyorsa yaparım ben bundan, Allah razı olsun
Bayılır kurabiye yoğurmaya. Afiyet olsun canım inşallah yapar yersin

Eklentiler

• D031C2D5-0183-4404-B3CC-2DE4116C4C82.webp
    D031C2D5-0183-4404-B3CC-2DE4116C4C82.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 80
Bir de benim bebeğim erkek ya, erkekler de sevimsiz oluyor keşke kız olsaydı diyen bir grup var ki ağızlarına kürekle vurasın gelir. Sonunda dayanamadım birer tane daha doğurun, sizin ki kız olsun dedim menapozu yaklaşmış kadınlara.. o yüzden kimseyi konusturmayacaksın ağızlarına lafı tıkayacaksın da her zaman yapılmıyor işte

Canım banada olsun ya bidahaki kız olur diyen var. Töbe sanki erkeklik ucubelik, sanki x leri y leri ben koyuyorum rahmime. Allahım ne isterse o olur. Gerçekten tıkayacaksın lafı ağızlarına çok biliyorlarsa kendileri düzinelerce yapsınlar. Ben halimdende oğluşumdanda gayet memnunum çok şükür ki hamileyiz çok şükür ki bugünleri gördük. Nice çocuk sahibi olamayan insan var.

Back
X