2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Buda bizim kapı süsümüz :) anahtarlıklarımızda aynısı olmasada bu tarz olucak insallah

Eklentiler

• 5A4EBE05-E0D2-46C1-9679-E7E5CBB61669.webp
    5A4EBE05-E0D2-46C1-9679-E7E5CBB61669.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 93
  • DEF226B9-23ED-40D2-A8F5-BF6E402343BE.webp
    DEF226B9-23ED-40D2-A8F5-BF6E402343BE.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 91
Kızlar size 10 puanlık soru.besigimiz büyüyen ve yandan gelen cibinlik yapmak istiyorum.sizce kaç metre tül almam lazim

_meLinDa_ _meLinDa_ sesin çıkmıyor canım hersey yolundadır inşallah

Bende bugün kızımın odasına yatak ve dolabını aldım bir süre yatak odasında abisinin beşiğinde yaticak 2 yaş gibi bazasina yatar Allah'ın izniyle :)
İyiyim canım
Annem ameliyat oldu onun hastalığı ile uğraştık falan
Ama ben de bebeğim de iyiyiz çok şükür, bu hafta kontrolümüz var

Canım ben de çok yaşıyorum onu, 2 veya 3 yudum soğuk süt iceceksin hemen kesiyor ama fazlasını değil yalnızca 2-3 yudum
İste ben de bu zamana kadar öyle öyle idare ettim ama 2 gundur etki etmiyor. Bebegimin ayaklari mi desem poposu mu desem tam midemin tinda hissediyorum taş gibi. Cok baski yapiyor.bu durum rahatsiz ediyor.
Oğlumda ben de Gaviscon içmiştim ama o çok şekerli ve şimdi diyabet yüzünden icemem...ben de yazacaktım dün geceden beri mide yanmasından ölüyorum sürünüyorum...o şurup da tatlı mı acaba şekersiz bişey yok mudur bunun için
Gavisconu bilmiyorum ama bu da baya baya sekerli. Guzel bir tadi var.
Canım adı gaviscon ama pepper mint liquit yazanı iste . Diğerinde de pepper mint advance yazan o işe yaramıyor hemde gebelik için uygun değilmiş .
Canim eczaci farkli bir ilac verdi doktorlar gebelere bunu daha cok yaziyor diye. Artik ne derece dogru bilmiyorum.
Ya bende bir başladım bitirmeye çalışıyorum dolap içlerini bitirdim çok şükür mutfak dolaplarınıda alt tarafı ben sildim üstleri eşime sildirdim oturma odasındaki koltuğumu sildim salondakini eşim silcek kapılar camlarda son kontrolden sonra silcem halılarıda o zaman veririm yazarken fark ettim hala yapılacak çok iş var
İs biter mi hic ya. Benim hic temizlik takintim yoktur. Yeri gelir iki hafta evi supurmem. Toz almam. Camlari sene de bir sefer anca silerim. Buna ragmen benim bile isim bitmiyor. Halilar yikatmadab gelince doguma kadar acmayacam ben. Hem halisi temizlik daha kolay oluyor. Ev daha gec batiyormus gibi geliyor bana

Canım ben ilkinde sormuştum 4. Gün takabilirsin demişti. İlk 4 gün de hep sardım şalımla. Arkadaşın dediği gibi bana çok destek oluyordu ağrımı çok azaltmıştı. Ve göbeğim çok çabuk gitti.
@zenderu kuzum benimki bundandı, sezeryan korsesi diye geçiyor, medikalcilerde satılıyor. Pazarda da gördüm ama incelemedim hiç. Dikişlerin yapışmaması için bence değmeyen korseler tercih edilmeli. Bu da dikişlerin üstünden başlayıp bel bitmine kadar çıkıyor. Zayıfladıkça sıkıyorsun
Bende bundan sipariş vereceğim canım

İste ben de bu zamana kadar öyle öyle idare ettim ama 2 gundur etki etmiyor. Bebegimin ayaklari mi desem poposu mu desem tam midemin tinda hissediyorum taş gibi. Cok baski yapiyor.bu durum rahatsiz ediyor.

Gavisconu bilmiyorum ama bu da baya baya sekerli. Guzel bir tadi var.

Canim eczaci farkli bir ilac verdi doktorlar gebelere bunu daha cok yaziyor diye. Artik ne derece dogru bilmiyorum.

İs biter mi hic ya. Benim hic temizlik takintim yoktur. Yeri gelir iki hafta evi supurmem. Toz almam. Camlari sene de bir sefer anca silerim. Buna ragmen benim bile isim bitmiyor. Halilar yikatmadab gelince doguma kadar acmayacam ben. Hem halisi temizlik daha kolay oluyor. Ev daha gec batiyormus gibi geliyor bana
Canım halıların gelince poşetlerini aç havalandır mutlaka bu ara iki arkadaşımdan duydum halılar yokamadan gelince açmamışlar halılar küflenmiş havalar malum tam kurutmadan gönderiyorlar sanırım

Doktor mu verdi canım sana? Dahiliye doktoru bana tatlandırıcı da kullanma tatlandırıcılı şeyleri de yiyip içme demişti...
tatlandırıcı sağlıklı değil tabiki ama çektiğim mide sıkıntısıyla kıyaslayınca içmek en mantıklısı. bana kadın doğum doktorum önerdi gavisconu. çok sıkıntı yaşamıyorsan gereksiz ama seni sıkıntıya sokuyorsa onun bebeğe daha zararlı olduğunu düşünüyorum ben

Canım cikolata hacı serif diyo herkes bende oraya sipariş vericem insallah magnette inst bi sayfa var ben kurdele yaptırmıstım sonra ayıcıklı anahtarlık siparişide verdim biraz yüksek bunun fiyatı ama magnetlerde var baya ceşit var bi arkadas daha sipariş etti hatta ben kapı süsü kurdele filan ayıcıklı diye anahtarlıkta öyle olsun dedim baska bi anahtarlık istiyodum ama değiştirdim
Sayfanın adı eylulun_renkli_dunyasi
Baktım çok güzellerdi . Ne kadara anlaştın canım adet olarak ?

Back
X