2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Valla emzirmeye korkar oldum sonrasında dik tutunca direkt kusuyo.. gaz çıkarmaya çalışmasam bile ağzından kendi kendine çıkıp kusuyo sanırım
Bi de gaz sancısı daha da mı arttı nedir sürekli kıvranma modu.. kucağımda o kadar zor zaptediyorum ki
Ctesi doktor kontrolü var benim sorular dağ gibi birikti yine
Çok berbat bir geceydi o kadar uykusuzum ki
Zaten bez sızdırmış bizim yatağa hem çiş hem biraz kaka geçmiş
Memnundum Primadan ben.. bitince başka deniyim bari

Kızlar geçenlerde ğögüs yaralarım için yardım istemiştim sizden..Ne de denediysem olmadı..göğüs başının yanlarındaki kahverengilikler soyulmaya başlamıştı artık..1 aydan fazladır çekiyordum..etrafımdaki insanlar inatla göğsüm alıştıkça geçeceğini söylediler..yok yani geçmedi tam aksine her gün kötüye gitti..lütfen geçmeyen göğüs yaralarınızı ihmal etmeyin..yaralardan dolayı özellikle sol taraf göğsümün sütü iyice azaldı..genel cerrahi a gittim ćok ciddi derecede egzama çevirmiş..geçmemesi bu yüzdenmiş..4 lü karışım krem verdi..ćok şükür göğüs yaralarım tamamen iyileşti. Amma velakin sol tarafımın sütü yok denecek kadar az bir iki damla anca..Sağ tarafta tek başına yetmiyor..Ve çok üzgünüm ki kızım sanırım memeyi bırakmak üzere az süt yüzünden..1 saat boyunca abartmıyorum emzirmeye denedim.aliyor boş boş gelince hırs yapıyor..yada ağzında yalancı emzik gibi kalıyor öyle cuk cuk sesi hiç gelmiyor..sonuç yorgunluktan uyuyor..5 dk sonra uyanıyor v3 ben mecbur mama vermek zorunda kalıyorum.. :KK61::KK61: Ayrıca ilk günler dolu dolu sütüm varken ısrarla mama vermeye çalışan tüm yakınlarıma selam olsun..Gözünüz aydın ....Şimdide bana süt artırma için akıl falan vermesinler mümkünse...Çok üzgünüm kızım henüz çok küçük..Ve anne sütüne çok ihtiyacı var şuan.. @sofiarya bana önerebileceğin birşey varmı..yada kızlar sizlerin..ben en iyi siz anlarsıniz
Sen yine bolca emzir azıcık mama ver canım bebek emdikçe süt çoğalır bence...yara yüzünden benim de sağ göğsümde süt azdı emerken solda süt akıyordu sesini duyuyordum sağda yoktu...ama sonra sonra çoğaldı...bu arada ben de artık kalkan krem vs hiçbir şey kullanmıyorum bebek emmeyi öğrenince geçti yaralar kendiliğinden

Valla emzirmeye korkar oldum sonrasında dik tutunca direkt kusuyo.. gaz çıkarmaya çalışmasam bile ağzından kendi kendine çıkıp kusuyo sanırım
Bi de gaz sancısı daha da mı arttı nedir sürekli kıvranma modu.. kucağımda o kadar zor zaptediyorum ki
Biz yakın zamanlarda doğurduk ben doktora gittim gaz için en kötü dönemdeymişiz 2. Aydan sonra azalıp 3. Ayda yok olcak dedi ve sabır dedi.. benim oğlum da kusuyo.. kusması kötü değil kussun ama sen yine de besle dedi.. bu arada benim oğlum malesef sadece mama yiyom:(

Kızlar ben bu Çocuğu üşütüyor muyum acaba
Ev sıcak diye kolsuz Zıbınlı tutuyorum gündüzleri geceleri de altına pijama giydiriyorum son zamanlarda gaz kıvranması o kadar arttı ki uyuyamıyor uyusa bile uykusundan uyanıyor normal durduğu hiç bir an yok sürekli kıvrım kıvrım kucağımda o kadar zor zapt ediyorum ki kendi uykusuzluğumu geçtim ona içim açıyor napcağımı bilmiyorum

Ev sıcak diye kolsuz Zıbınlı tutuyorum gündüzleri geceleri de altına pijama giydiriyorum son zamanlarda gaz kıvranması o kadar arttı ki uyuyamıyor uyusa bile uykusundan uyanıyor normal durduğu hiç bir an yok sürekli kıvrım kıvrım kucağımda o kadar zor zapt ediyorum ki kendi uykusuzluğumu geçtim ona içim açıyor napcağımı bilmiyorum
Can'ım ben de iki gün önce kısa kollu zıbın giydirdim gün boyu onunlaydı gece de pijama giydirdim altına sadece. Bizimki o günden beri kıvranıyor ben yediklerime bağlıyordum ama sanırım giysinin etkisi daha büyük. Çorap çıkınca hala buz tutuyor ayakları. Elleri hep soğuk Zaten.
O yüzden dün uzun kollu zıbın ve pijama giydirdim.

Benimki de gazlı.. ben çorapsız bırakmıyorum asla; onun dışında kiyafetleri ince. Kolsuz zıbın giyiyor sabah akşam. Uyurken de uzerine incecik tek kat muslin seriyorum. Biz yanıyoruz ya onlara da yazık. Bebeği terletmek de riskli..

Üşüyorum olabilir canim benim evde sıcak amaben hala sıfır kol zıbın ve alt üst takım giydiriyorum daha küçükler usurler temmuz gibi giyerler kısa kollu bence

minikoglan minikoglan semabsrn semabsrn D Deli mavi prenses kızlar dün benim çay geldi gece yatmadan iki tatlı kasigi verdim bebişe yarısını döktü zaten ama sabaha karşı ha bire gaz yaptı kaka da ama 9 da babasına altını aç dedim ooo yatağı da batırmislar alt açma falan yalan olmuş. Melinda sen de ver istersen kızlar günde kaç kez veriyorsunuz ya çok mutlu oldum
Cocuğum 3 gün kivrandi :KK43:

aynı sorunlar bende de var Kusma tıpatıp aynı. Gaz da bizde olmaya başladı ya da önceden oğlum başa çıkıyordu galiba şimdi meme de falan çığlık çığlığa. Sanırım sizle aynıyız umarım dönemseldir. 36 günlük olduk biz sizinki ne kadarlık

Psikolojik mi bilmiyorum ama sanki biraz daha umitliyim 40 tan sonrasi icin :)))sanki bi 10 dk kendi kendine duruyo :) tabi onun disinda hep kucak ama sukur

aynı sorunlar bende de var Kusma tıpatıp aynı. Gaz da bizde olmaya başladı ya da önceden oğlum başa çıkıyordu galiba şimdi meme de falan çığlık çığlığa. Sanırım sizle aynıyız umarım dönemseldir. 36 günlük olduk biz sizinki ne kadarlık
Benimki de 36 günlük
Demek atak dönemi vs bişey yaa
Geçsin lütfen

minikoglan minikoglan semabsrn semabsrn D Deli mavi prenses kızlar dün benim çay geldi gece yatmadan iki tatlı kasigi verdim bebişe yarısını döktü zaten ama sabaha karşı ha bire gaz yaptı kaka da ama 9 da babasına altını aç dedim ooo yatağı da batırmislar alt açma falan yalan olmuş. Melinda sen de ver istersen kızlar günde kaç kez veriyorsunuz ya çok mutlu oldum
Dün vermiştim kustu ama az önce bi tatlı kaşığı verdim
Ben sabah akşam içiyom ona da öyle vereyim
Ay tatlı değil çay kaşığı

Canım bizim kakaya etkisi olmuyor yaa ama çok güzel gaz çıkarttırıyor

Back
X