Kızlar geçenlerde ğögüs yaralarım için yardım istemiştim sizden..Ne de denediysem olmadı..göğüs başının yanlarındaki kahverengilikler soyulmaya başlamıştı artık..1 aydan fazladır çekiyordum..etrafımdaki insanlar inatla göğsüm alıştıkça geçeceğini söylediler..yok yani geçmedi tam aksine her gün kötüye gitti..lütfen geçmeyen göğüs yaralarınızı ihmal etmeyin..yaralardan dolayı özellikle sol taraf göğsümün sütü iyice azaldı..genel cerrahi a gittim ćok ciddi derecede egzama çevirmiş..geçmemesi bu yüzdenmiş..4 lü karışım krem verdi..ćok şükür göğüs yaralarım tamamen iyileşti. Amma velakin sol tarafımın sütü yok denecek kadar az bir iki damla anca..Sağ tarafta tek başına yetmiyor..Ve çok üzgünüm ki kızım sanırım memeyi bırakmak üzere az süt yüzünden..1 saat boyunca abartmıyorum emzirmeye denedim.aliyor boş boş gelince hırs yapıyor..yada ağzında yalancı emzik gibi kalıyor öyle cuk cuk sesi hiç gelmiyor..sonuç yorgunluktan uyuyor..5 dk sonra uyanıyor v3 ben mecbur mama vermek zorunda kalıyorum..

Ayrıca ilk günler dolu dolu sütüm varken ısrarla mama vermeye çalışan tüm yakınlarıma selam olsun..Gözünüz aydın ....Şimdide bana süt artırma için akıl falan vermesinler mümkünse...Çok üzgünüm kızım henüz çok küçük..Ve anne sütüne çok ihtiyacı var şuan..
@sofiarya bana önerebileceğin birşey varmı..yada kızlar sizlerin..ben en iyi siz anlarsıniz