2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benim sütüm vardı aslında ama bebeğim yoğunbakımda kaldığında 6 gün beni pek sokmadılar ve sadece biberonla beslendi şimdi mememi istemiyo. Kıyamet kopuyo hergün deniyorum ama cocuk ağlamaktan morarıyo :KK43: sağıp veriyorum ama süt azalmaya başladı iyice bebek çekmediği için üzülüyorum işte..
Yaa tuh nasil alismis hmn biberona. Tek söyleyeceğim vazgecme zorla yinede. pompayla sag sutun azalmasin.

Evet ya ben de o ruh halindeyim:KK43: bebe de tutmuyor basbas bağırıyor zehir mı veriyoz sanki belki tutsa süt gelecek ama yok
Ben mama olarak humana aldım en son cocuk inanılmaz rahatladı.. gazını kakasını artık daha kolay yapıyo damlalardan da olabilir ama mamada işe yaradı bence..

LastMadOnEarth LastMadOnEarth H Hunilimom Canlarım bu bir kısır döngü aslında sizin nezdinizde yazıyorum ama bunlar genel konular yanlış anlamayın...gazı varsa bebişler ememiyor memede bağırıyor ağlıyor ittiriyor...aç kaldı doymuyor diye mama veriyoruz...bu sefer de gazı hiç bitmiyor...bir süre mama vermeden emzirseniz süt çoğalmaz mı...benim sağ göğsüm yaradan mahfoldu emzirmeye emzirmeye süt azaldı bu sefer ağlayıp mememi ittirmeye başladı ama yara biraz iyileşince tutup zorla soktum ağzına o ittiriyor ben bastırıyorken zamanla süt çoğaldı sanki...ya her zaman en büyük avantajımız aslında emzirmek ver memeyi kurtul her derde deva...kolik falan da hep psikolojik...anne bebeğin karşısında caresiz kalıp panikledikçe streslendikçe bebek daha fazla ağlıyor bebek ağladıkça annenin eli ayağı daha beter birbirine dolaşıyor bu böyle gidiyor...mesela hiç ikinci çocuğu kolik olan var mı burda...ben daha karşılaşmadım çünkü öyle bir sey yok kolik adında fizyolojik bir hastalık yok onu bebek sonradan öğreniyor alışkanlık ediniyor...ilk ay her ağladığında emzirilen bebek zamanla "ihtiyaçlarım karşılanıyor, annem var, beni seviyor ona güvenebilirim" algısıyla artık sadece ihtiyaçları için ağlamayı öğrenir ve düzene girer...40ı çıkmak efsaneleri de burdan geliyor

45 günlük bebeğim gözünde ve teninde hafif sarılık var gelişimi ve emmesi normal old için dr götürmedim gitmeme gerek var mı Cvp Verilirse ÇoOk sevinirim

45 günlük bebeğim gözünde ve teninde hafif sarılık var gelişimi ve emmesi normal old için dr götürmedim gitmeme gerek var mı Cvp Verilirse ÇoOk sevinirim
Heralde gerek yoktur sarılığı daha önce ölçüldü mü? Bizimki 11den 9a düşmüştü doktor bi daha yükselmez artık bakılmasına gerek yok dedi gitmedik...baygın baygın uyumuyorsa falan sorun yoktur

Şuan da alınabilecek şey siyah beyaz ve içinde kırmızı renk olan dikkat gelistirici kartlar. Bebekler ilk iki ay sadece siyah beyaz ve kırmızı rengi ayırt ederlermiş. Hatta almaya bile gerek yok. Bilgisayardan çıktı alıp kartona yapıştırıp kessek kendimiz de yapabiliriz. Oğlumda 3. Ayda bondigo marka oyun halısı almıştık. Çok işe yarıyor.
Oyun halisimi ise yariyor cocuktan cicuga degisiyor demekki .
Ben oglumda almistim hic kullanmadi .
Cok aglardi

sofiarya sofiarya sen sağlık ocağında hemşire olduğundan direkt olarak sana sorucam. Bizim bu salı günü aşı olmamız gerekiyordu . Gittim ama bebeğimin kasigina kadar olan alcilarindan dolayı bacaktan yapılamadı maalesef. Bugün tekrar Baltalimanı kemik hastanesindeydik. 6. Kez alçıya alındı ayaklari. Tam düzelmemis . Haftaya ameliyat olucak yada gün verecekler tam belli değil. Ameliyat olduğu günde alçıya alınıyor ve bu sefer 3 hafta alcili kalıyor ayak komple kasiga kadar . Bugün konuştuk hemşire ile sağlık bakanlığıni arayıp bana bilgi verecekler. Bide ikinci topuk kani geçersiz olmus. Yeniden alınması gerekir dediler .oda imkansız oldu. Hastane alcilari burada cikacak diyor. Kısır döngü içerisinde gidiyoruz . Alcilar belimizi buktu. Yaptirmasak tedavi yarım kalacak hastane problem çıkarır . Sen ne dersin bu duruma. 14 Mayıs doğumlu paşam

Kızlar bugun 2 oldu mememe resmen iğneler batıyo çok canım yanıyo ya
Nedir bu
Bebek uyudu ben acıdan uyuyamıyorum
sofiarya sofiarya nedir bu
Canim iltihap gb duruyor ilik su mu tutsan
Enson dr bize 16 dan 14 e dusmud getrmenize gerek yok demisti sizinde oyle bidurumsa gerek yok .
Onun disinda sarilir vudmcudda baslayip en son yuzde kaliyormus .yani sadece yuzdeyse gerek yok .en son ordan gecermis

Canim iltihap gb duruyor ilik su mu tutsan

Enson dr bize 16 dan 14 e dusmud getrmenize gerek yok demisti sizinde oyle bidurumsa gerek yok .
Onun disinda sarilir vudmcudda baslayip en son yuzde kaliyormus .yani sadece yuzdeyse gerek yok .en son ordan gecermis
Ömrümden ömür gitti yarın doktora gidicem
Hangi doktor bakar bu olaya canım

Ömrümden ömür gitti yarın doktora gidicem
Hangi doktor bakar bu olaya canım
Genel cerrahi yada varsa meme cerrahisi bakıyor canim . Çok gecmis olsun. Banyoda tarak ile sabunlu sular ile yavaş yavaş meme ucuna dogru tarayarak yap. Rahatlattigini biliyorum yanılmıyorsam. Daha önce anne olan arkadaşlar daha iyi bilir

Kizlar oluyorum sirt agrisindan sirtim tutulmus agriyla uyandim bu saatte sanki igne batiyor. Sicak su torbasi koydum ise yaramadi bir terliyorum bir usuyorum terim soguyor ondan mi bilmiyorm gunde 5-6 tisort degistiriyorm ama iki gunde bir sirtim tutuluyor hep de geceleri siddetli bir agriyla basliyor. Bel fitigindan betermis iki buklum oldum kizim uyanacak ve agridan kucagima alamiyorum var mi bi onerisi olan agridan agliyorum

Kizlar oluyorum sirt agrisindan sirtim tutulmus agriyla uyandim bu saatte sanki igne batiyor. Sicak su torbasi koydum ise yaramadi bir terliyorum bir usuyorum terim soguyor ondan mi bilmiyorm gunde 5-6 tisort degistiriyorm ama iki gunde bir sirtim tutuluyor hep de geceleri siddetli bir agriyla basliyor. Bel fitigindan betermis iki buklum oldum kizim uyanacak ve agridan kucagima alamiyorum var mi bi onerisi olan agridan agliyorum
Ağrı kesici içsen canım
Bir iki sırt hareketi yapsan

Dilaraginosss Dilaraginosss bebekle uçak seyahatı yaptığını yazmışsın . Sıkıntı çıkarmadı mı ? Ben arabayla istanbuldan Bursa’ya gittim sıkıntılı oldu .
ben çok korkuyordum kulaklarına birşey olacak ağlayacak diye , ama doktorumun tavsiyesiyle uçak pistte harekete başladığı gibi memeye koydum inerken kalkarken hep emdi . Uyuduğun da da pusetine yerleştirdim hiç ağlamadı . Bizi mahveden aktarma beklenesi ve araba seyahatlerinde yaptıkları oldu , normalde arabada susan çocuk o gün bi uçakta sustu gerisinde yaygarayı kopardı .

Aynen bende ne alsam diye bakiniyorum ama hicbirseyi farketmiyor suan
biraz daha zaman var galiba . Oğlum artık gözleriyle beni de takip ediyor , bu kovana geldiğini görünce hemen alayım dedim

Doktora gtmeden gecer dedim beklyrm ama hergun bir pedi dolduracak kadar devam edyrm ped takmaktan ve surkeli kendimi pis hissetmektn psikolojik olrak da biktm temiz ve kuru gezmeyi ozledim sanirim doktora gtmeden olmck dogum zor gectgi icin alttan baktirmaya bile kokryrm bakarsa diye aklm cikiyo neden boyle kanamam oluyo anlamdm :KK43: cok uzgunum
Bende ilk dogumumda cikis o cikis bidaha gitmedim korkudan ama asil gereken bence herseyi kontrol ettirmek belki rahim toplanmaya devam ediyodur belki pihtilardir ultrasona girmeden anlamazsin beni alttan muayene etmedi dr kanamam var diyince ustten bakti ihmal etme

Back
X