- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi kardelen384
- #62.421
Evet ya ben de o ruh halindeyimBazen memelerimi kesip atayım diyorum yaa! Boşa büyütmüşüm bunları! Mama veriyorum cocuğa deli olcam!

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya ben de o ruh halindeyimBazen memelerimi kesip atayım diyorum yaa! Boşa büyütmüşüm bunları! Mama veriyorum cocuğa deli olcam!
Yaa tuh nasil alismis hmn biberona. Tek söyleyeceğim vazgecme zorla yinede. pompayla sag sutun azalmasin.Benim sütüm vardı aslında ama bebeğim yoğunbakımda kaldığında 6 gün beni pek sokmadılar ve sadece biberonla beslendi şimdi mememi istemiyo. Kıyamet kopuyo hergün deniyorum ama cocuk ağlamaktan morarıyosağıp veriyorum ama süt azalmaya başladı iyice bebek çekmediği için üzülüyorum işte..
Ben mama olarak humana aldım en son cocuk inanılmaz rahatladı.. gazını kakasını artık daha kolay yapıyo damlalardan da olabilir ama mamada işe yaradı bence..Evet ya ben de o ruh halindeyimbebe de tutmuyor basbas bağırıyor zehir mı veriyoz sanki belki tutsa süt gelecek ama yok
Canım bol bol emzir...sütünle daha iyi atlatırBugün saat 10 da 2 aylık aşımızı olduk gitmeden calpol verdim dr demişti sonra vermedim şimdi 38 i gördü ateşi tekrar calpol verdim![]()
Heralde gerek yoktur sarılığı daha önce ölçüldü mü? Bizimki 11den 9a düşmüştü doktor bi daha yükselmez artık bakılmasına gerek yok dedi gitmedik...baygın baygın uyumuyorsa falan sorun yoktur45 günlük bebeğim gözünde ve teninde hafif sarılık var gelişimi ve emmesi normal old için dr götürmedim gitmeme gerek var mı Cvp Verilirse ÇoOk sevinirim
Saol canim sizdede sikinti olmaz insallahGeçmiş olsun inşallah bir sıkıntı olmaz galiba farklı bizim raporda o şekilde yazıyordu
Oyun halisimi ise yariyor cocuktan cicuga degisiyor demekki .Şuan da alınabilecek şey siyah beyaz ve içinde kırmızı renk olan dikkat gelistirici kartlar. Bebekler ilk iki ay sadece siyah beyaz ve kırmızı rengi ayırt ederlermiş. Hatta almaya bile gerek yok. Bilgisayardan çıktı alıp kartona yapıştırıp kessek kendimiz de yapabiliriz. Oğlumda 3. Ayda bondigo marka oyun halısı almıştık. Çok işe yarıyor.
Canim iltihap gb duruyor ilik su mu tutsanKızlar bugun 2 oldu mememe resmen iğneler batıyo çok canım yanıyo ya
Nedir bu
Bebek uyudu ben acıdan uyuyamıyorum
sofiarya nedir bu
Enson dr bize 16 dan 14 e dusmud getrmenize gerek yok demisti sizinde oyle bidurumsa gerek yok .45 günlük bebeğim gözünde ve teninde hafif sarılık var gelişimi ve emmesi normal old için dr götürmedim gitmeme gerek var mı Cvp Verilirse ÇoOk sevinirim
3680 doğdu, 3450’ye düşmüştü, bir aylıkken de 4400 çıktı. gece az emdiklerinden oluyo bence.Yaa seninki de mi kuru kalkıyor?? Neden böyle yaa valla anlamadım,kilo alımı nasıl?
Ömrümden ömür gitti yarın doktora gidicemCanim iltihap gb duruyor ilik su mu tutsan
Enson dr bize 16 dan 14 e dusmud getrmenize gerek yok demisti sizinde oyle bidurumsa gerek yok .
Onun disinda sarilir vudmcudda baslayip en son yuzde kaliyormus .yani sadece yuzdeyse gerek yok .en son ordan gecermis
Genel cerrahi yada varsa meme cerrahisi bakıyor canim . Çok gecmis olsun. Banyoda tarak ile sabunlu sular ile yavaş yavaş meme ucuna dogru tarayarak yap. Rahatlattigini biliyorum yanılmıyorsam. Daha önce anne olan arkadaşlar daha iyi bilirÖmrümden ömür gitti yarın doktora gidicem
Hangi doktor bakar bu olaya canım
Ağrı kesici içsen canımKizlar oluyorum sirt agrisindan sirtim tutulmus agriyla uyandim bu saatte sanki igne batiyor. Sicak su torbasi koydum ise yaramadi bir terliyorum bir usuyorum terim soguyor ondan mi bilmiyorm gunde 5-6 tisort degistiriyorm ama iki gunde bir sirtim tutuluyor hep de geceleri siddetli bir agriyla basliyor. Bel fitigindan betermis iki buklum oldum kizim uyanacak ve agridan kucagima alamiyorum var mi bi onerisi olan agridan agliyorum
ben çok korkuyordum kulaklarına birşey olacak ağlayacak diye , ama doktorumun tavsiyesiyle uçak pistte harekete başladığı gibi memeye koydum inerken kalkarken hep emdi . Uyuduğun da da pusetine yerleştirdim hiç ağlamadı . Bizi mahveden aktarma beklenesi ve araba seyahatlerinde yaptıkları oldu , normalde arabada susan çocuk o gün bi uçakta sustu gerisinde yaygarayı kopardı .Dilaraginosss bebekle uçak seyahatı yaptığını yazmışsın . Sıkıntı çıkarmadı mı ? Ben arabayla istanbuldan Bursa’ya gittim sıkıntılı oldu .
biraz daha zaman var galiba . Oğlum artık gözleriyle beni de takip ediyor , bu kovana geldiğini görünce hemen alayım dedimAynen bende ne alsam diye bakiniyorum ama hicbirseyi farketmiyor suan
Canım bol bol emzir...sütünle daha iyi atlatır
Bende ilk dogumumda cikis o cikis bidaha gitmedim korkudan ama asil gereken bence herseyi kontrol ettirmek belki rahim toplanmaya devam ediyodur belki pihtilardir ultrasona girmeden anlamazsin beni alttan muayene etmedi dr kanamam var diyince ustten bakti ihmal etmeDoktora gtmeden gecer dedim beklyrm ama hergun bir pedi dolduracak kadar devam edyrm ped takmaktan ve surkeli kendimi pis hissetmektn psikolojik olrak da biktm temiz ve kuru gezmeyi ozledim sanirim doktora gtmeden olmck dogum zor gectgi icin alttan baktirmaya bile kokryrm bakarsa diye aklm cikiyo neden boyle kanamam oluyo anlamdmcok uzgunum