2018 Mayıs ayı tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kızlar transferden sonraki gunler hep sırtüstümü yattiniz. Sag yada sol tarafa yatan varmi?
Gebeligin ilerleyen haftalarinda nasil yatiyosunuz.

Kızlar transferden sonraki gunler hep sırtüstümü yattiniz. Sag yada sol tarafa yatan varmi?

Ben transferden sonra arada yan yattım çünkü kan dolaşımı olsun diye daha çok yeniyim çok bilgim yok sadece sürekli sırt üstü yatma arada dediler bende öyle yaptım sen şimdi trsnsfermi oldun yoksa inşalla donucun pozitif oldu bundan sonrası içşnmi soruyorsun

Şuan bende tam olarak bunu merak ediyorum sırtım çok ağrıde çünkü. Bide progestan iğnesi ne betermiş yaa çok acıyo kalçam test gününe kadar yapılcakmış

Şuan bende tam olarak bunu merak ediyorum sırtım çok ağrıde çünkü. Bide progestan iğnesi ne betermiş yaa çok acıyo kalçam test gününe kadar yapılcakmış
O iğne fena gerçekten ovdur eşine canım
Transferin kaçıncı günündesin

O iğne fena gerçekten ovdur eşine canım
Transferin kaçıncı günündesin
Dün transfer oldum canım. Dün iki doz birden vurdular 12 gün boyunca yani teste kadar yapılcakmış gerçekten kalçam çürümüş gibi okadar zaman üst üste nasıl yapılır bilmiyorum bide beze de yapar diyolar

Dün transfer oldum canım. Dün iki doz birden vurdular 12 gün boyunca yani teste kadar yapılcakmış gerçekten kalçam çürümüş gibi okadar zaman üst üste nasıl yapılır bilmiyorum bide beze de yapar diyolar
Ben transferden önceki 5 gün başlamış testen sonrada devam etmiştim topak topak topak ovuyordu eşim nispeten iyi geliyordu

Hayırlı olsun inşallah transferin

Ben transferden önceki 5 gün başlamış testen sonrada devam etmiştim topak topak topak ovuyordu eşim nispeten iyi geliyordu

Hayırlı olsun inşallah transferin

Günaydınn
Tecrübeli anne adayları
Benimde bir sorum olucak kese kaç haftalıkken görülüyor ve kap atışı ne zaman başlıyor

kızlar günaydın
ne durumdasınız
ben bugun 5. iğnemi oldum
dün ilk kontrolüm vardı

yumurtalıkların sağ tarafı cevap vermemiş
sadece solda 10 adet yumurtam varmış

biraz canımk sıkıldı bu duruma.

kızlar günaydın
ne durumdasınız
dün ilk kontrolüm vardı

Canını sıkma hep pozitif ol zaten 1 tane sağlıklı embriyo seni anne yapacak
hep dua et embriyon sağlıklı olsun
yavaş yavaş ananas, incir kurusu, kapak çekirdeği yemeye başla bol su iç
hiç kafana takma hep güzel düşün senin bedenin pozitif olmalı bebeğin geldiğinde sana tutunması için
lütfen kendi kafanda kurma herşey güzel olucak inşallah

kızlar günaydın
ne durumdasınız
dün ilk kontrolüm vardı

Cnm benim maşallah 10 tane az değil hiç üzülme önemli olan kaliteli 1yumurta olsn yeterli

kızlar günaydın
ne durumdasınız
dün ilk kontrolüm vardı

10 çok iyi bir sayı maşallah. İlk tedavimde 5, ikincide 4, üçüncüde 7 yumurtam oldu. Üçüncüde tutturduk Allaha şükür

Canını sıkma hep pozitif ol zaten 1 tane sağlıklı embriyo seni anne yapacak
hep dua et embriyon sağlıklı olsun
yavaş yavaş ananas, incir kurusu, kapak çekirdeği yemeye başla bol su iç
hiç kafana takma hep güzel düşün senin bedenin pozitif olmalı bebeğin geldiğinde sana tutunması için
lütfen kendi kafanda kurma herşey güzel olucak inşallah
teşekkür ederım moral için:)
yumurtalar sağlıksız olursa dıye cok korkuyorum cnk bende pco da var

eşimde de dolu sorun var
inşallah emeklerın karşılığını alırız
ne zor işlermiş bunlar

10 çok iyi bir sayı maşallah. İlk tedavimde 5, ikincide 4, üçüncüde 7 yumurtam oldu. Üçüncüde tutturduk Allaha şükür
iyi mi gerçekten
bir arkadaşımın 30 adet olmuştu

doktor da sinir etti beni
10 az mı şans
düşük mü dedim hiçbirsey demedi.

Back
X