- 8 Haziran 2012
- 795
- 533
- 303
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar transferden sonraki gunler hep sırtüstümü yattiniz. Sag yada sol tarafa yatan varmi?
Gebeligin ilerleyen haftalarinda nasil yatiyosunuz.
Canım sola yatmayi öneriyor drlar daha iyi kan akımı olur diye bebeğeKızlar transferden sonraki gunler hep sırtüstümü yattiniz. Sag yada sol tarafa yatan varmi?
Şuan bende tam olarak bunu merak ediyorum sırtım çok ağrıde çünkü. Bide progestan iğnesi ne betermiş yaa çok acıyo kalçam test gününe kadar yapılcakmışKızlar transferden sonraki gunler hep sırtüstümü yattiniz. Sag yada sol tarafa yatan varmi?
O iğne fena gerçekten ovdur eşine canımŞuan bende tam olarak bunu merak ediyorum sırtım çok ağrıde çünkü. Bide progestan iğnesi ne betermiş yaa çok acıyo kalçam test gününe kadar yapılcakmış
Cnm benim sabret o iğne düşük olmasın diye ins sonu hayırlı olurBen de 3 günde bir pluton diye bir iğne vurunuyorum oturup kalkmak hatta yürümekte bile zorlanıyorum çok fena acıtıyor sabrediyorum.
Evet öyleyemiş canım inş. Sonu güzel olsun da razıyım her şeye .Cnm benim sabret o iğne düşük olmasın diye ins sonu hayırlı olur
Dün transfer oldum canım. Dün iki doz birden vurdular 12 gün boyunca yani teste kadar yapılcakmış gerçekten kalçam çürümüş gibi okadar zaman üst üste nasıl yapılır bilmiyorum bide beze de yapar diyolarO iğne fena gerçekten ovdur eşine canım
Transferin kaçıncı günündesin
Çok kötü ya hergün vurulcakmışım bideBen de 3 günde bir pluton diye bir iğne vurunuyorum oturup kalkmak hatta yürümekte bile zorlanıyorum çok fena acıtıyor sabrediyorum.
Ben transferden önceki 5 gün başlamış testen sonrada devam etmiştim topak topak topak ovuyordu eşim nispeten iyi geliyorduDün transfer oldum canım. Dün iki doz birden vurdular 12 gün boyunca yani teste kadar yapılcakmış gerçekten kalçam çürümüş gibi okadar zaman üst üste nasıl yapılır bilmiyorum bide beze de yapar diyolar
Ben transferden önceki 5 gün başlamış testen sonrada devam etmiştim topak topak topak ovuyordu eşim nispeten iyi geliyordu
Hayırlı olsun inşallah transferin
Günaydınn
Tecrübeli anne adayları
Benimde bir sorum olucak kese kaç haftalıkken görülüyor ve kap atışı ne zaman başlıyor
Amin canım inşallah allahım emeklerimizi boşa çıkarmasınBen transferden önceki 5 gün başlamış testen sonrada devam etmiştim topak topak topak ovuyordu eşim nispeten iyi geliyordu
Hayırlı olsun inşallah transferin
kızlar günaydın
ne durumdasınız
ben bugun 5. iğnemi oldum
dün ilk kontrolüm vardı
yumurtalıkların sağ tarafı cevap vermemiş
sadece solda 10 adet yumurtam varmış
biraz canımk sıkıldı bu duruma.
Cnm benim maşallah 10 tane az değil hiç üzülme önemli olan kaliteli 1yumurta olsn yeterlikızlar günaydın
ne durumdasınız
dün ilk kontrolüm vardı
kızlar günaydın
ne durumdasınız
dün ilk kontrolüm vardı
teşekkür ederım moral için:)Canını sıkma hep pozitif ol zaten 1 tane sağlıklı embriyo seni anne yapacak
hep dua et embriyon sağlıklı olsun
yavaş yavaş ananas, incir kurusu, kapak çekirdeği yemeye başla bol su iç
hiç kafana takma hep güzel düşün senin bedenin pozitif olmalı bebeğin geldiğinde sana tutunması için
lütfen kendi kafanda kurma herşey güzel olucak inşallah
iyi mi gerçekten10 çok iyi bir sayı maşallah. İlk tedavimde 5, ikincide 4, üçüncüde 7 yumurtam oldu. Üçüncüde tutturduk Allaha şükür