2018 MAYIS TÜP BEBEK PLANLAYANLAR

Kaçıncı Tedaviniz?

• İlk Tedavim

OY: 35 44,3%
  • 2. Tedavim

OY: 17 21,5%
  • 3. Tedavim

OY: 8 10,1%
  • 4 ve Üstü Tedavim

OY: 12 15,2%
  • Dondurulmuş Transferim

OY: 18 22,8%

• Ankete Katılan
    79
Bana sadece gunluk hayatina donebilirsin stres yapma dedi.:) ilk transferde ananas yemistim test gunune kadar. Nasip kismet gerci ama cogu yerde ananas yediklerini yaziyorlar
Evet bende okudum cogu kisi yiyo ama ben korktum o yuzden doktorun dediginden cikmak istemiyrm o

Merhaba kesinlikle dr değiştirin.Bir basarısız asılamam var ,3 yıldır hamile kalamadım.Bana drum sag tüpün tıkalı,soldan kalırsın dedi durdu.Meğer tüpün birinde sıvı varmışBir tüp bebek merkezinde beni uyardılar.Bu sekilde tüp bile tutmaz ya tüp ya sıvı alınacak diye.Sana yasam kalitene zararı yok o sıvının ama gebeliği engelliyor dediler.Temmuzda operasyonum var kısmetse.

Hormonlar bir iniyor bir cikiyor :) gecirdigimiz asamalr kolay degil etkilenmezz korkma ama stres yapma ben dusugumu stresten yapmistim. Is yerinde aniden gelen kanamayla kaybettim..
inşallah 10 dk ağlıyorum sinirleniyorum sonra düzeliyorum inşallah etkilemiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…