- 18 Ekim 2015
- 759
- 302
- 33
- 35
- Konu Sahibi Minikkk001
-
Ben 90 kilodan 75 e kendim düştüm spor ve diyet ile.kac kiloyla basladin tatlim diyet programi bnde yaptirmak istiyorum aslinda
Hoşgeldin canım hayırlı olsunnnHuhuu merhabalar hayırlı olsun topiğiniz Canlar Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)
Sağol canım senin de ☺Hoşgeldin canım hayırlı olsunnn
Hoşgeldin canım hayırlı olsun.Merhaba Canlarım...
Bizde aranıza katılabilirmiyiz acaba? :)
Henüz çok yeniyiz...Bir önceki gebeliğim 11.haftada kalp atışının durması sebebiyle kürtajla sonlandırıldı o sebeple oldukça endişeliyim
İnşallah hepimiz Sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi...
Teşekkür ederim,amin inşallah...Hoşgeldin canım hayırlı olsun.
Inşallah bunda sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip olur.
Ama kendimize vesvese vermeyelim güzel şeyler düşünelim güzel olsun mesela ben aşılama ile ikizlerime hamileydim 18haftalikken suyum geldi ve kaybettik.
Bu yavrumda kendiliğinden oldu ben isyan etmedim sabrettim bekledim yine isterse alır elden bişey gelmez oyuzden sadece dua edip sukredicez Allahın izniyle sorun olmaz
Selam canım ben de yarın ilk kez kontrole gideceğim sata göre 5+4 bugün, inşallah keseyi goruruz, seninki ne kadarlik?Teşekkür ederim,amin inşallah...
Allah bir daha yaşatmasın inşallah hiçbirimize...Sağlıkla gelsinler Allah'ın izniyle...
Yarın ilk dr kontrolümüze gideceğiz bakalım ne olacak...
merhaba canım ,benim de bu gün 5+4 aramızda 1 gün varSelam canım ben de yarın ilk kez kontrole gideceğim sata göre 5+4 bugün, inşallah keseyi goruruz, seninki ne kadarlik?
Canım inşallah ikinizin de sağlığı yerinde bir sekilde kucagina bebegini alirsin, biz de az once geldik doktordan, 5 bucuk haftalikmisiz,gayet saglikli dedi ve folik asit verdi bize de canımmerhaba canım ,benim de bu gün 5+4 aramızda 1 gün varben dün gittim dr a,keseyi gördü çok şükür...Ama bir sürü ilaç verdi çünkü bi önceki gebeliğimden vukuatlıyım ... Eğer bu gebeliğimi sonuna kadar götürebilirsem 9 ay boyunca hergün kendime göbekten iğne yapıcam,kan sulandırıcı bir ilaç. Alışıcaz artık...Birde sabah akşam vajinal yolla kullanacağım progestanım var,folikasitim var veee yine kan hücrelerini güçlendirici bir ilaç daha...
ilk gebeliğimde sadece 3 aylık bir folikasit takviyesiyle doğurmuştum kızımı,bu gelen biraz nazlı olacak heraldeBuna da şükür,sağ Salim doğsunlar da...
Seninde dr kontrolü haberlerini bekliyorum canım
Maşallah sizeCanım inşallah ikinizin de sağlığı yerinde bir sekilde kucagina bebegini alirsin, biz de az once geldik doktordan, 5 bucuk haftalikmisiz,gayet saglikli dedi ve folik asit verdi bize de canım
Evet canım ilk :)Maşallah size
İlk gebelik mi?
Allah Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canımEvet canım ilk :)
3 gun gecikmstm test yaptm cikti kan testinde de ciktiHamile olduğunu nasıl öğrendin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?