- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
- Konu Sahibi Minikkk001
-
Hosgeldin canim gozun aydinPerşembe günü hamile olduğumu öğrendimİlk beta hcg 800 çıktı iki gün sonra gecen hafta yani cumartesi günü tekrar kan ve ultrason bu sefer de 1800 çıktı Ultrasonda keseyi gördüm Doktor 4-5 haftalık hamilesin dedi. Acaba benimki de Nisan mi ?
Hosgeldin canim gozun aydin4 5 haftaliksa bence daha ilerisi olur haziran ortasi olabilir tabi bu gunu bebegin durumuna ultrasona göre doktorun birkac randevu sonra sana soyliycektir ..sag salim bebeklerimize kavuşuruz insallah
Hormon ilaclari derken kullandığınız vitaminler mi , insallah cabuk gecerSelam kızlar 12+1 in ve bu gece lekelenme tarzında kanamam oldu dr kullandığım hormon ilaçların ı biraktirmaya çalışıyor sanırım o yüzden iğne yap dedi yaptım çağırdı dualarinizi bekliyorum
Anladim canim hic yorma kndini hic bisey yapasan bile öyle kalsin bebeginden daha mi onemli doktor zaten gerekeni soyler tabikide bence bol bol uzan dinlenBen tüp bebekle hamile kaldım bu yüzden hormon ilaçları kullanıyorum birini bıraktım biriyle devam ediyorum bu arada plesanta rahim agzindaymis bugün evde biraz islrndim hemen lekelenmem oldu artık eve temizlikçi alacağım kendim yapamıyorum
Kuzular bende 14.haftama girdim doktor gecen hafta kemik yapisi kiza benziyo dedi.kemik yapisindan cinsiyet doktorlar tahmin edebilir mi
Bekleyim zaten iki hafta kaldi 19elimden kontrolm bakalim ne cikcakMerhaba bende tam 14 haftaligim ayniyiz
Bagzi doktorlar iri bebekleri erkek olarak tahmin ediyor kemik yapisi kesin olmamakla birlikte bi fikir verebilir doktora
Bana 11 haftalikta erkek%70 dedi gec3n haftada %70 kiz dedi bebce 16 haftaya kadar kesin belli olmaz
Hayirli olsun canimMerhaba güzel hanımlar bende aranıza yeni katıldım aslında sürekli takip ediyordum bu forumu fakat üye olmamıştım. 11+6 günlük hamileyim bulantilarim sizinki gibi devam ediyor sabahları özellikle beni benden alıyor çözümünü de bulamadım ilaçla durduruyorum yoksa tüm gün kusuyorum inşallah herkes hayırlısıyla bebeğini kucağına alır mutlu bir hamilelik gecirir
Ayy heyecanliyim bi de kemik yapisi kiza benzio dedi.ama ne derece dogru bilmiormRabbim hayirlisini versin inşallahcok teşekkür ederim arkadaşım nasil heyecanlisindir inşallah bende çabucak zamani geciririm
Gozunuz audin canim ben 13+2deydim pazartesi randevum vardi ve doktorum cinsiyetimizi soyledi bile sag salim dogarlar insalah artik dahada bi heycanliyim sankiBenim de bi kiz evladim olcakmis bugum ogrendim 16haftaligim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?