2018 Nisan Anneleri burda toplanalım

Hosgeldin canim gozun aydin 4 5 haftaliksa bence daha ilerisi olur haziran ortasi olabilir tabi bu gunu bebegin durumuna ultrasona göre doktorun birkac randevu sonra sana soyliycektir ..sag salim bebeklerimize kavuşuruz insallah

Hosgeldin canim gozun aydin 4 5 haftaliksa bence daha ilerisi olur haziran ortasi olabilir tabi bu gunu bebegin durumuna ultrasona göre doktorun birkac randevu sonra sana soyliycektir ..sag salim bebeklerimize kavuşuruz insallah

Anladim tatlim hayırlısı inşAllah Hoşbuldukk Sagol tatlim aminnn inşAllah sağlıklı
Sekilde kavuşuruz bebeklerimize

Selam kızlar 12+1 in ve bu gece lekelenme tarzında kanamam oldu dr kullandığım hormon ilaçların ı biraktirmaya çalışıyor sanırım o yüzden iğne yap dedi yaptım çağırdı dualarinizi bekliyorum

Merhaba hanimlar nasilsiniz ? Bnde 10+4deyim ama bazen kendimi cok hasta bayilcak gibi hissediyorum pzartesi randevum var sizler nasilsiniz

Hormon ilaclari derken kullandığınız vitaminler mi , insallah cabuk gecer

Ben tüp bebekle hamile kaldım bu yüzden hormon ilaçları kullanıyorum birini bıraktım biriyle devam ediyorum bu arada plesanta rahim agzindaymis bugün evde biraz islrndim hemen lekelenmem oldu artık eve temizlikçi alacağım kendim yapamıyorum

Anladim canim hic yorma kndini hic bisey yapasan bile öyle kalsin bebeginden daha mi onemli doktor zaten gerekeni soyler tabikide bence bol bol uzan dinlen

Kuzular bende 14.haftama girdim doktor gecen hafta kemik yapisi kiza benziyo dedi.kemik yapisindan cinsiyet doktorlar tahmin edebilir mi

Kuzular bende 14.haftama girdim doktor gecen hafta kemik yapisi kiza benziyo dedi.kemik yapisindan cinsiyet doktorlar tahmin edebilir mi

Merhaba bende tam 14 haftaligim ayniyiz
Bagzi doktorlar iri bebekleri erkek olarak tahmin ediyor kemik yapisi kesin olmamakla birlikte bi fikir verebilir doktora

Bana 11 haftalikta erkek%70 dedi gec3n haftada %70 kiz dedi bebce 16 haftaya kadar kesin belli olmaz

Bekleyim zaten iki hafta kaldi 19elimden kontrolm bakalim ne cikcak

Kizlar nasilsiniz nasi gidiyo hamilelik? ben gectigimiz crb bebisimi gordum resmen minyatur bi bebek gibiydi yuzunu ayaklarini gordum. Bu crb da ikili tarama testine gircem stresim hic bitmiyor. Midem bulantim tam gaz devam ve asla yemek yapamiyorum.

Merhaba güzel hanımlar bende aranıza yeni katıldım aslında sürekli takip ediyordum bu forumu fakat üye olmamıştım. 11+6 günlük hamileyim bulantilarim sizinki gibi devam ediyor sabahları özellikle beni benden alıyor çözümünü de bulamadım ilaçla durduruyorum yoksa tüm gün kusuyorum inşallah herkes hayırlısıyla bebeğini kucağına alır mutlu bir hamilelik gecirir

Hayirli olsun canim
benimde 15+3 gunlugum persembe doktora gitcem bakalim ne cikacak

Rabbim hayirlisini versin inşallah cok teşekkür ederim arkadaşım nasil heyecanlisindir inşallah bende çabucak zamani geciririm

Merhaba arkadaşlar ben de inşallah nisan 23 normal doğum ama dr sezeryan olduğum için 13 yada 18 i olur dedi..
Ben pcoyu yenerek 2. Bebeğine hamile kalan bir anneyim 2 li test ultrason taramamız oldu bir kızımız vardı allahım birde erkek bebek nasip edicek inşallah. Kan sonucumuz çarşamba ultrsaon gayet iyi çıktı inşallah kanda iyi çıkar.

merhaba ben de nisan 2018 annelerinden olacağım inşallah ben 12 haftalık iken iki farklı doktor ve hastaneye gittim iki doktor da ben sormadan 'erkeğe benziyor ama daha çok erken kimseye söylemeyin iki hafta sonra gelin' dediler . bakalım hala net bir şey bekliyorum herkese bu süreçte Allah kolaylık versin

Biz de bugun itibari ile 13 haftalık olduk, bebegime doktorum kız dedi, daha 9 haftalikken kız diye bir tahminde bulunmustu, sag yumurtaliktan hamile kaldigim icin, Rabbim herkese saglikli ve hayırlı evlatlar nasip etsin, sağlıkla kucagimiza alalim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…