- Konu Sahibi Minikkk001
-
Merhaba canım aramıza hos geldin, kalp atisini duymak icin cuma gunu gidecegiz 6+6 olduk bugun, folik asite basladik canım bizMeraba hanımlar bizde araniza katilabilir miyiz ?hamile oldugumu 2 hafta once ogrendim gecen oazartesi kontrolumde 6 haftaliktim tekrar randevum haftaya siz kac haftada kontrole gidiyorsunyz ? doktorunuz ilac takviyesine basladimi
Hos bulduk canim banada progestan ve elevit verdi pazarteside tekrar randevum var detayli testleri henuz yapmadim calisan var mi icinizde arkadsslar bn izinden doner donmez basladimMerhaba canım aramıza hos geldin, kalp atisini duymak icin cuma gunu gidecegiz 6+6 olduk bugun, folik asite basladik canım biz
Ben öğretmenim canım, seminerlerdeyizHos bulduk canim banada progestan ve elevit verdi pazarteside tekrar randevum var detayli testleri henuz yapmadim calisan var mi icinizde arkadsslar bn izinden doner donmez basladim
Kolay gelsin canim iyiki agir degil ama cok sakin olmalısınızBen öğretmenim canım, seminerlerdeyiz
Allah sifa versin canim tahlilleri görmeden umidini yitirme belkide ilacla pihtilssmayida giderebilirler.. iyi haberler senin olsun insallah ❤Hepinize hayırlı doğumlar,Allah Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...Kan pıhtılaşmasından dolayı bebeğimi kaybediyorumbeta hcg düşmüş,yarın tekrar kan tahlili yapacak dr,sonrasında ilaçla düşürmeye çalışıcam dedi ama ben ona dayanamam direk operasyon isteyeceğim...çok üzgünüm dua edin...
Çok sevindimmm hayırlı olsun Allah sağlıkla almayı nasip etsin. Bu arada kalp atışı için erken. Ben değerim 5300 ken gittim bebek te kalp atısıda görülmedi. Sonra 6. Haftada gittim bırak kalp atışını bebeği göremediler ultrasonda sonra ben içim rahat etsin diye alttan ultrason istedim orda gördü doktor bebeği. Bende aynı belirtileri yaşadım adet ağrısından bi farklı yoktu kramp giriyodu rahim alışıyomuş genişliyomuş nedeni oymuş.Kizlarr sat a gore 5+1 hamileyim adet olcakms gibi hissedyrm surekli yogun adet sancisi cekyrm 31 agustosta kan testi yaptrmstm 2600 cikmsti degerim boyle olan var mi yarin kalp atisi icin cok mu erken doktor randevm var
Canmm sonunda bana nasip oldu cok skurÇok sevindimmm hayırlı olsun Allah sağlıkla almayı nasip etsin. Bu arada kalp atışı için erken. Ben değerim 5300 ken gittim bebek te kalp atısıda görülmedi. Sonra 6. Haftada gittim bırak kalp atışını bebeği göremediler ultrasonda sonra ben içim rahat etsin diye alttan ultrason istedim orda gördü doktor bebeği. Bende aynı belirtileri yaşadım adet ağrısından bi farklı yoktu kramp giriyodu rahim alışıyomuş genişliyomuş nedeni oymuş.
Sende biraz pimpiriklisin benim gibi. O adet ağrısı bende 2 ay gitmedi kramplar girdi inşallah seninki biran önce geçer yorulmamaya çalışCanmm sonunda bana nasip oldu cok skursu anki korkum kalp atisi 5+2 de degerim 11 bin ken sadece kese gorundu smdi 10 gunu doldurmayi beklyrm tekrr gitcem bide adet agrilarm devam ediyo endise sevinc karisik yasiyorum
Sende biraz pimpiriklisin benim gibi. O adet ağrısı bende 2 ay gitmedi kramplar girdi inşallah seninki biran önce geçer yorulmamaya çalışCanmm sonunda bana nasip oldu cok skursu anki korkum kalp atisi 5+2 de degerim 11 bin ken sadece kese gorundu smdi 10 gunu doldurmayi beklyrm tekrr gitcem bide adet agrilarm devam ediyo endise sevinc karisik yasiyorum
9 haftalim olduk bulantım çokHanimlar nAsilsiniz bebisler nasil ? Kilo almaya basladiniz mi
Benimde sabahlari durduk yere bulantilarim oluyo yada biseyler dusunurken birden midem bulanmaya basliyo hafiften de gobegim cikmaya basladi ama daha kilo mu bebek mi belli degil sonraki randevum ayin 2.nde surekli basim agriyo bilemiyorum neden9 haftalim olduk bulantım çok(( gobus hafif belli gibi benim senin nasil? Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?