2018 Nisan Anneleri burda toplanalım

6+3 haftaligik 5+5le uyumlu cikti bebisim bugun. Keseyi ve kalp atisini gorduk duyamazsak da kalp atisini doktorum gosterdi. Rabbim herkese bu mutlulugu yasatsin insallah

Meraba hanımlar bizde araniza katilabilir miyiz ?hamile oldugumu 2 hafta once ogrendim gecen oazartesi kontrolumde 6 haftaliktim tekrar randevum haftaya siz kac haftada kontrole gidiyorsunyz ? doktorunuz ilac takviyesine basladimi
Merhaba canım aramıza hos geldin, kalp atisini duymak icin cuma gunu gidecegiz 6+6 olduk bugun, folik asite basladik canım biz

ben cumartesi gideceğim artık o zaman mayıs mı nisan mı kesinleşir diyorum tüp bebek olduğu için erken alırlarsa nisana denk geliyor.

Arkadaşlar günaydın hepinize :) Benimde 2. gebeliğim . Muhtemel Tarih 2 mayıs gözüküyor ama nisan son haftası doğum olur gibi geliyor bana. 4,5 yaşında bir kızım var ve bir kızım daha olsun o kadar çok istiyorum ki rabbim önce sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin duam bu daha sonrada gönlüme göre versin İnş.

Merhaba canım aramıza hos geldin, kalp atisini duymak icin cuma gunu gidecegiz 6+6 olduk bugun, folik asite basladik canım biz
Hos bulduk canim banada progestan ve elevit verdi pazarteside tekrar randevum var detayli testleri henuz yapmadim calisan var mi icinizde arkadsslar bn izinden doner donmez basladim

Hepinize hayırlı doğumlar,Allah Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...Kan pıhtılaşmasından dolayı bebeğimi kaybediyorum beta hcg düşmüş,yarın tekrar kan tahlili yapacak dr,sonrasında ilaçla düşürmeye çalışıcam dedi ama ben ona dayanamam direk operasyon isteyeceğim...çok üzgünüm dua edin...

Allah sifa versin canim tahlilleri görmeden umidini yitirme belkide ilacla pihtilssmayida giderebilirler.. iyi haberler senin olsun insallah ❤

Kizlarr sat a gore 5+1 hamileyim adet olcakms gibi hissedyrm surekli yogun adet sancisi cekyrm 31 agustosta kan testi yaptrmstm 2600 cikmsti degerim boyle olan var mi yarin kalp atisi icin cok mu erken doktor randevm var
Çok sevindimmm hayırlı olsun Allah sağlıkla almayı nasip etsin. Bu arada kalp atışı için erken. Ben değerim 5300 ken gittim bebek te kalp atısıda görülmedi. Sonra 6. Haftada gittim bırak kalp atışını bebeği göremediler ultrasonda sonra ben içim rahat etsin diye alttan ultrason istedim orda gördü doktor bebeği. Bende aynı belirtileri yaşadım adet ağrısından bi farklı yoktu kramp giriyodu rahim alışıyomuş genişliyomuş nedeni oymuş.

Canmm sonunda bana nasip oldu cok skur su anki korkum kalp atisi 5+2 de degerim 11 bin ken sadece kese gorundu smdi 10 gunu doldurmayi beklyrm tekrr gitcem bide adet agrilarm devam ediyo endise sevinc karisik yasiyorum

Canmm sonunda bana nasip oldu cok skur su anki korkum kalp atisi 5+2 de degerim 11 bin ken sadece kese gorundu smdi 10 gunu doldurmayi beklyrm tekrr gitcem bide adet agrilarm devam ediyo endise sevinc karisik yasiyorum
Sende biraz pimpiriklisin benim gibi. O adet ağrısı bende 2 ay gitmedi kramplar girdi inşallah seninki biran önce geçer yorulmamaya çalış

Sende biraz pimpiriklisin benim gibi. O adet ağrısı bende 2 ay gitmedi kramplar girdi inşallah seninki biran önce geçer yorulmamaya çalış

Hanimlar nAsilsiniz bebisler nasil ? Kilo almaya basladiniz mi

9 haftalim olduk bulantım çok (( gobus hafif belli gibi benim senin nasil? Sen nasılsın?
Benimde sabahlari durduk yere bulantilarim oluyo yada biseyler dusunurken birden midem bulanmaya basliyo hafiften de gobegim cikmaya basladi ama daha kilo mu bebek mi belli degil sonraki randevum ayin 2.nde surekli basim agriyo bilemiyorum neden

Perşembe günü hamile olduğumu öğrendim İlk beta hcg 800 çıktı iki gün sonra gecen hafta yani cumartesi günü tekrar kan ve ultrason bu sefer de 1800 çıktı Ultrasonda keseyi gördüm Doktor 4-5 haftalık hamilesin dedi. Acaba benimki de Nisan mi ?

Selam ben de nişan 10 gibi gözüküyor dogumum ama ben tup bebekle hamile kaldım muhtemelen mart sonu alırlar 12. Haftama girdim bugün 2 ile başladı tek ile devam ediyor bebislebebislerim ben de çalışıyordum kamu da ama şimdi raporluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…