wendy
yas 29. Meslek ogretmen. Sat 7temmuz. Sehir istanbul. Beklenen d.tarihi 13 nisan. 2. Cocuk kalp atisi duyuldu
bu dusunceye katilmamak mumkunmu. Kiz cocuk can dir.
tum sendromlari sildim altim. Ne sendrommus bu beee.. Canimiza okudu. Ustelik daha 2 yasinada girmedi oglum. Girince nolcak bakalimm. Gunduzde uyumazlarsa yanariz.. Uyut sen onu bi sekilde yogurt yedir bol bol olmazsa oglumun uyku saatlerini iple cekiyorum..
Kalp atışını duyduk çok şükür artık rahatım:) wendy
Yaş 28,şehir: İstanbul, meslek:ev hanimi, sat:3 temmuz ,tahmini doğum :9 nisan, 4.cocuk kalp atışı duyuldu
Kızlar 6.haftanın içindeyiz biz. Bulantı kusma yok ama mide yanması var çok ya. Kasık ağrısına yine dayanıyorum da mide yanması mahvediyor beni. Daha önce yoktu bende. Benim gibi olan var mı?
2 hafta sonra bebeğide görürsün kalp atışınıda dinletirler canım :) bende bayramdan sonra gidecem bu 13-14 gün bana geçmez artık .hatta ayın 5 ine randevumu internetten aldım şimdi ohhhhhh
Kızlar bizim gelin de hamile değerleri 2 katı artıyor sorun yoktu .Bugün kese için gitti keseyi doktor görememiş .Hem vajinadan bakmış hem karından .Beta istemiş sonuç 7452 çıkmış bu sonuca göre görmesi lazım dun.karında çok gaz var demiş sizce sebep ne olabilir ?
1 ay sonra gel. Tatli yeme dedi. Bi de son 3 aydaki kan sekeri ortalamasini gosteren bi tahlil varmis adini yazdi getirkende bunu yaptirip gel dedi. Ve bi daha tatli ekmek pilav makarna yok dedi. Anlamadim bu doktoruda hepsi bi cins.zaten ben tatli degil eksi yiyorum bu aralar. Hayirlisi ileee insallah
2 hafta sonra bebeğide görürsün kalp atışınıda dinletirler canım :) bende bayramdan sonra gidecem bu 13-14 gün bana geçmez artık .hatta ayın 5 ine randevumu internetten aldım şimdi ohhhhhh