• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Günaydın salı sendromuyla cebelleşen bir ben varım burada :110: Doktora gidenler hayırlı haberlerle buraya geri dönüş bekliyoruz :anne:

Günaydın salı sendromuyla cebelleşen bir ben varım burada :110: Doktora gidenler hayırlı haberlerle buraya geri dönüş bekliyoruz :anne:
bende şuanda salı değil ama iş sendromu var evde uzanmak rahat rahat kusmak isterdim burrda utanyorum kendimi tutmaktan mahvoldum :( birde buraların wc leri her ne kadar temizlik yapılsada hijyenik gelmiyor tiksiniyorum :( evime gitmek istiyorum

Allah Allah neden acaba canım sen öyle diyince bende beceremiyor muyum acaba dedim çünkü bende hiç morarma olmuyo çok nadir kan oturmuş gibi küçücük bisey oluyo 2 günde geciyo. Igneyi yaptığın yeri 2 parmaginla kavrayip dağ gibi sisiriyorsun dimi iğneyi yavaş batırıp ilacı yavaş gönderip bitince zaten kendi atana igne çıkana kadar bırakmıyorsun dimi kıvırdığın yeri ben iğneyi tamamen çıkardıktan sonra bırakıyorum ve sonrasında hafifce 1 damla ya ilaç çıkıyo ya kan onu siliyorum yatıyorum

canım benımkılerı gorsen ıcın acır

bende şuanda salı değil ama iş sendromu var evde uzanmak rahat rahat kusmak isterdim burrda utanyorum kendimi tutmaktan mahvoldum :KK43: birde buraların wc leri her ne kadar temizlik yapılsada hijyenik gelmiyor tiksiniyorum :KK43: evime gitmek istiyorum
Benimde bulantım yok da bugün kasığımda aşırı ağrı var o çok yordu şimdiden beni

bende şuanda salı değil ama iş sendromu var evde uzanmak rahat rahat kusmak isterdim burrda utanyorum kendimi tutmaktan mahvoldum :KK43: birde buraların wc leri her ne kadar temizlik yapılsada hijyenik gelmiyor tiksiniyorum :KK43: evime gitmek istiyorum
Canım zaten öyle lavabolara çok eğilme çantana ise giderken 5-6 tane poşet at hatta buzdolabı poşetleri bile olur onların içine çıkartıp at çöpe ben dışarı da öyle yapıyordum evde bile bazen yetistiremiyorum diye sürekli yanımda poşet bulunuyo

Kızlar herkes nasıl? Bu hafta hastane haftası olacak sanrıım bizim için.. bu arada ben her gece uyumadan limonlu yoğurt yiyorum bi kase kadar,biri zararlı demişti fikir olan var mı?

bulantısı çok olan arkadaşlar bana soğuk susuzluğumu giderecek birşeyler önerin yalvarırım su içemiyorum limonlu su denedim içemedim meyve suyu limonata içemiyorum susuzlukktan ölüyorum ben ne içebilirım sıvı tüketemediğimden kusmak çok zorluyor boğazımdan kan akıyor tahrişten :(

Canım zaten öyle lavabolara çok eğilme çantana ise giderken 5-6 tane poşet at hatta buzdolabı poşetleri bile olur onların içine çıkartıp at çöpe ben dışarı da öyle yapıyordum evde bile bazen yetistiremiyorum diye sürekli yanımda poşet bulunuyo
:( rabbimin izniyle tez zamanda bu süreçler geçer inşallah kızımda 9 ay sürmüştü :( çantamda 4-5 poşetle geziyorum canım bende

bulantısı çok olan arkadaşlar bana soğuk susuzluğumu giderecek birşeyler önerin yalvarırım su içemiyorum limonlu su denedim içemedim meyve suyu limonata içemiyorum susuzlukktan ölüyorum ben ne içebilirım sıvı tüketemediğimden kusmak çok zorluyor boğazımdan kan akıyor tahrişten :KK43:
Off kuzum ya bende hiçbir şey icemiyorum ama çok zorlayarak hemen suyu yutuyorum aradan fazla geçmeden de kusuyorum :( Bende bir çaresini bulamadım ..

:KK43: rabbimin izniyle tez zamanda bu süreçler geçer inşallah kızımda 9 ay sürmüştü :KK43: çantamda 4-5 poşetle geziyorum canım bende
Bende suan bi pantalon giydim.oturdum.cantamda poset randavuye gidemiorum su icemiom migdem kazinior ama.susuzluktan agzim kanior

Off kuzum ya bende hiçbir şey icemiyorum ama çok zorlayarak hemen suyu yutuyorum aradan fazla geçmeden de kusuyorum :KK43: Bende bir çaresini bulamadım ..

Bende suan bi pantalon giydim.oturdum.cantamda poset randavuye gidemiorum su icemiom migdem kazinior ama.susuzluktan agzim kanior

off arkadaşlar offf açlıkla mücadele edilirde susuzlukla çok zor :( su şişesi görünce kusasım geliyor odada çay kahvede içiyorlar dayanamıyorum kendimi dışarı atıyorum sürekli niye böyle oluyor acaba ilk çocukta ayran içerdim rabbim sevdirmişti bunda ayranda içemiyorum süt zaten içemiyorum

Kızlar siz uyanınca az da olsa bir iki lokma atabiliyor musunuz ağzınıza.. Ona rağmen mi bulanıyor. Bulantılar için her yerde "hamileler az ve sık yesin, mide boş kalmasın" diyor. Ben de onu fark ettim acıktığım zaman fena bulanıyor ve ne yaparsam yapayım hiç geçmiyor.

Bayramda eşim sağolsun hep kahvaltı hazırladı, zorla yedirdi tiksine tiksine yedim, o günler o kadar bulantım olmamıştı. Dün eşim yoktu, kahvaltı yapasım gelmedi, çubuk krakerle durdum, tüm gün öğürdüm.
Mideyi boş bırakmamak lazım. Sabah zor da olsa yiyebileceğimiz birkaç besin mutlaka vardır. Aç durmayın daha kötü bulanıyor

Back
X