Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende şuanda salı değil ama iş sendromu var evde uzanmak rahat rahat kusmak isterdim burrda utanyorum kendimi tutmaktan mahvoldumGünaydın salı sendromuyla cebelleşen bir ben varım buradaDoktora gidenler hayırlı haberlerle buraya geri dönüş bekliyoruz
![]()
Günaydın kızlar saat 10:30 da randevum var dualarınızı bekliyorum.inşaallah hayırlı haberler alırım dr umdan![]()
Allah Allah neden acaba canım sen öyle diyince bende beceremiyor muyum acaba dedim çünkü bende hiç morarma olmuyo çok nadir kan oturmuş gibi küçücük bisey oluyo 2 günde geciyo. Igneyi yaptığın yeri 2 parmaginla kavrayip dağ gibi sisiriyorsun dimi iğneyi yavaş batırıp ilacı yavaş gönderip bitince zaten kendi atana igne çıkana kadar bırakmıyorsun dimi kıvırdığın yeri ben iğneyi tamamen çıkardıktan sonra bırakıyorum ve sonrasında hafifce 1 damla ya ilaç çıkıyo ya kan onu siliyorum yatıyorum
Ne iğnesi canım
Benimde bulantım yok da bugün kasığımda aşırı ağrı var o çok yordu şimdiden benibende şuanda salı değil ama iş sendromu var evde uzanmak rahat rahat kusmak isterdim burrda utanyorum kendimi tutmaktan mahvoldumbirde buraların wc leri her ne kadar temizlik yapılsada hijyenik gelmiyor tiksiniyorum
evime gitmek istiyorum
Tahmin edebiliyorum canım acaba 1-2 dakka buz tutsan nasıl olur iğne yaptıktan sonracanım benımkılerı gorsen ıcın acır
Canım zaten öyle lavabolara çok eğilme çantana ise giderken 5-6 tane poşet at hatta buzdolabı poşetleri bile olur onların içine çıkartıp at çöpe ben dışarı da öyle yapıyordum evde bile bazen yetistiremiyorum diye sürekli yanımda poşet bulunuyobende şuanda salı değil ama iş sendromu var evde uzanmak rahat rahat kusmak isterdim burrda utanyorum kendimi tutmaktan mahvoldumbirde buraların wc leri her ne kadar temizlik yapılsada hijyenik gelmiyor tiksiniyorum
evime gitmek istiyorum
Tahmin edebiliyorum canım acaba 1-2 dakka buz tutsan nasıl olur iğne yaptıktan sonra
hayırlı sonuçlarla dön inşallahKizlar dua edin randavum var ins hersey iyidir
Canım zaten öyle lavabolara çok eğilme çantana ise giderken 5-6 tane poşet at hatta buzdolabı poşetleri bile olur onların içine çıkartıp at çöpe ben dışarı da öyle yapıyordum evde bile bazen yetistiremiyorum diye sürekli yanımda poşet bulunuyo
Off kuzum ya bende hiçbir şey icemiyorum ama çok zorlayarak hemen suyu yutuyorum aradan fazla geçmeden de kusuyorumbulantısı çok olan arkadaşlar bana soğuk susuzluğumu giderecek birşeyler önerin yalvarırım su içemiyorum limonlu su denedim içemedim meyve suyu limonata içemiyorum susuzlukktan ölüyorum ben ne içebilirım sıvı tüketemediğimden kusmak çok zorluyor boğazımdan kan akıyor tahrişten![]()
Bende suan bi pantalon giydim.oturdum.cantamda poset randavuye gidemiorum su icemiom migdem kazinior ama.susuzluktan agzim kaniorrabbimin izniyle tez zamanda bu süreçler geçer inşallah kızımda 9 ay sürmüştü
çantamda 4-5 poşetle geziyorum canım bende
Canım muayne oldun mu?Güzel haberle gel inşallahGünaydın kızlar saat 10:30 da randevum var dualarınızı bekliyorum.inşaallah hayırlı haberler alırım dr umdan![]()
Off kuzum ya bende hiçbir şey icemiyorum ama çok zorlayarak hemen suyu yutuyorum aradan fazla geçmeden de kusuyorumBende bir çaresini bulamadım ..
Bende suan bi pantalon giydim.oturdum.cantamda poset randavuye gidemiorum su icemiom migdem kazinior ama.susuzluktan agzim kanior