• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Kizlar bugun bende dogumu gerceklestirmesini istedigim doktorumun muayenehanesine gittim. Bayagi bi detayli bakti. Cok sukur hersey yolundaymis. 2 hafta gec dollenme olmus. 9haftalik olmasi gerekirken 7 haftalik sorun yok diger doktorum da soylemisti ama insanin aklina takiliyor 2 hafta fark hic duymadim. Bu arada %60 kız dedi cok sasirdim. Net bisey soylemek sacma olur ama genelleme yaparsak kalp atisi, rahmin hafif sag tarafina tutunmasi vs kız olduguna isarettir dedi. Bekleyip gorucez bakalim neler olacak:) saglikla gelsinler de
Ilk defa bu haftalarda cinsiyet yorumu yapan bi doktor duyuyorum hakkinda hayirlisi cnm:)

kizlar ultrasonda ilk haftalarda bebek sagdaysa kiz soldaysa erkek. ama ulteaaon kagidi vajinal ultrasonsa sag sol demek tam tersi

Hayırlı olsun canım üzüldüğüne değdimi.zaten öldü diyen doktora bencede gitme onlar o kadar küçükkü benim doktor diğeri küçük zor buluyor.sana bebişlerin fotolarını verdimi. Benim biri çok ufak. Kesin büyük olan erkek küçük olanda kız.babasına çekmiş iri :KK11:
:halay:
Verdi canım fotolarını. Kanama alanı birinin kesesine çok yakın. Aralarında 1 gün fark çıktı

Hayırlı olsun canım üzüldüğüne değdimi.zaten öldü diyen doktora bencede gitme onlar o kadar küçükkü benim doktor diğeri küçük zor buluyor.sana bebişlerin fotolarını verdimi. Benim biri çok ufak. Kesin büyük olan erkek küçük olanda kız.babasına çekmiş iri :KK11:
:halay:
Verdi canım fotolarını. Kanama alanı birinin kesesine çok yakın. Aralarında 1 gün fark çıktı

Merhaba güzel anneler . Bende bugün gitmiştim ve elhamdülillah bizde büyümüşüz . Doktor 9 haftalık dedi sata göre 9+6 olması lazımdı ama doktor olabilir dedi. Ultrason fotosunuda aldım şükürler olsun. 2 haftaya da 2li tarama testine gel dedi. Ha bide kalp sesini dinletmedi dinletirsek bebek daha küçük olduğu için bebeğe ısı vereviliyor dedi. Size böyle diyen oldumu acaba?

Kizlar benim sat 15 haziran. Ama dr su an 9haftalik hamile oldugumu soyluyo. Sata gore 11+5. Siz hangisine gore takip ediyosunuz.

Aaa ne güzel sevindim.seninkilerde ikiz kız iki erkek mi aceba. aralarında fark yokmuş kesin benimkilerin arasında 1 hafta vardır biri çok küçük.arkadaşımında ikiz 2. Ayında kese kanaması vardı şimdi 5. Ayında şükür.ilaçlarına ve iğnelerine devam edersen inşallah hiç birşey olmaz.

Kizlar brsey sorcam bu ikili tarama ne oluor neler bakilio ve 12 gaftalikkenmi bakilcak benim randavum 12+4 de verdi ama.izindeyim ben gidemiyecem sorun olurmu 13 haftalikken yapilmazmiki

Az önce annem beni çıldırttı o sinirle halıları kaldırdım ağır kaldırma dedi Dr .oğluma kızdım sinir krizi geçirtti resmen 4-5 gündür bende idi laf soka soka yardım etti sürekli çocuk durmuyor diye şikayet etti artık patladım git gelme dedim yeter artık ya tutmazsa tutmasın bebekte.dr stresten uzak dur dedikçe üstüne geliyor
Canım olabiliyor hormonlar bi anda değişiklik gösteriyor.bende annemle tartışmıştım iki gün sonra gönlünü almak için aradım barıştık.ama halı falan kaldırman hiç doğru degil sinirlede olsa sana zararı dokunacak şeylerden uzak dur bebişin için

Canım olabiliyor hormonlar bi anda değişiklik gösteriyor.bende annemle tartışmıştım iki gün sonra gönlünü almak için aradım barıştık.ama halı falan kaldırman hiç doğru degil sinirlede olsa sana zararı dokunacak şeylerden uzak dur bebişin için
Sonrada pişman oldum kızdığım için.ben öfkemi pek kontrol edemem

Kızlar sağlık ocagına gittinizmi bugün bana aralık 8 e tetenoz aşısı için çağırdı.bi aşı daha varmış onun adını bilmiyorum.

Back
X