• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Kisima hamilryken baya gev dollenme olmus. Doktorlar dis grbrlik dediler cok agladim o gunler. Bekle bekle bekle 8 +larda gorduk kalp atisnida bebegide. Boyle durumlar olabikiyor. Onemli olan sabirla brkleyebilmek
Gec dollenmenin dogum tarihini nasil hesapladilar canim benim adet 13 temmuz ama keseyi yolk ile daha pazartesi gorduk dogum tarihi normalde adetime gore 13 temmuz olmasi gerekiyor gec dollenme ise ne kadar otelenir doktor daha soylemedi haftasini

Benim oluyo canım arada daha çok göbek deliğimin alt taraflarinda acı hissediyorum bide ağrım oluyo arada gaz ağrısı mı başka bisey mı oluyo anlamıyorum korkuyorum tuvalete cikabilirsem rahatliyorum suyu azalttığımdan beri tuvalete rahat çıkamıyorum ama midemde almiyo suyu su bulantilar bitsede icebilsem
Canım limonlu su içmeyi dene bir de. Ben de içemedim bir dönem limonlu su iyi geldi.

Canım limonlu su içmeyi dene bir de. Ben de içemedim bir dönem limonlu su iyi geldi.
Denedim canım onu da ama suyu içecek olma düşüncesi bile midemi kaldırıyor yemek yemiyorum sürekli kraker leblebi bisküvi yiyiyorum bide peynir ekmek

Bende mide bulantısı pek yoktu dünden beri biraz zorlamaya başladı.kusacak kadar değil ama sıkıntılı yani ağzımın tadı hiç yok

Merhaba taze anne adayları ben de yeni katıldım aranıza 1 kızım var 4 yaşında ve şu an ikinciye hamileyim. Rabbim evlatlarımıza sağlıklı ömür versin. Benim gibi beklenmeyen bi gebelik yaşayan var mı henüz kendime gelmiş değilim
Bende varım canım hic kaza vs yokken korunurken kalmışım . Biyerlerde kaçak Göçek oldu demekki :)) benim dördüncü bebisim olcak inş. En küçüğüm 17aylik Oyuzden bayaga etkisinden çıkamadım ama eşimin desteği ile sağolsun toparladım kendimi. Rabbim verdiyse vardır bir hikmeti

Bende mide bulantısı pek yoktu dünden beri biraz zorlamaya başladı.kusacak kadar değil ama sıkıntılı yani ağzımın tadı hiç yok
Bendede mid bulantısı hep vardı halada devam ediyor dört gündürde günde üç kere falan kusmaya başladım. İnş biranonce biterde hepimiz hamileliğin keyifli dönemine geçiş yapariz

Gec dollenmenin dogum tarihini nasil hesapladilar canim benim adet 13 temmuz ama keseyi yolk ile daha pazartesi gorduk dogum tarihi normalde adetime gore 13 temmuz olmasi gerekiyor gec dollenme ise ne kadar otelenir doktor daha soylemedi haftasini
Canim 20li haftalarda bebek yakaliyor normal haftasini. Acigi kapatiyorlar genelde

Ilk doktor randevusuna giden hatunlar doktor neler istedi nasil gecti.

Benim gitmeme daha cok var merak ediyorum da

Ilk doktor randevusuna giden hatunlar doktor neler istedi nasil gecti.

Benim gitmeme daha cok var merak ediyorum da
neden daha cok olsun ki seninde ilk randevun icin vaktin gelmis. 7. Hafta en dogru zaman. Keseyi kesin gorursun. Kalp atisini bile duyabilirsin belki.. Hem fazla ertelemeyin. Allah korusun dis gebelik vs. Gibi durumlar anne haytainida tehlikeye atiyor. Dr. Rutin gebelik tahlillerini istedi. Once saglik ocaginda yaptirmistim ben zaten. Hastane sadece idrar tahlili yapti. Hoooop gecmis olsun kalp atisoda duyuluysa 1 ay sonra grsz dedi..

Kızlar karninizda bi hareketlilik hissediyor musunuz? Ben arada içerden dürtülüyorum sanki bide bana doktor senin 2 kaybını sezeryanla mı aldılar dedi hayır normal dedim ön yüze çok yakın o yüzden sordum dedi onla alakası var mı acaba

Kızlar karninizda bi hareketlilik hissediyor musunuz? Ben arada içerden dürtülüyorum sanki bide bana doktor senin 2 kaybını sezeryanla mı aldılar dedi hayır normal dedim ön yüze çok yakın o yüzden sordum dedi onla alakası var mı acaba
ah be cnm daha 2 gr 1 cm biseyler.. Taklada atsa ucsa da hissedemeyiz.. Gazdir o. Bende bazen hissediyorum. Gaz bagirsaklarimda geziyor. 100 200 gr araliginda en erken hissedebiliriz.

Back
X