2018 Nisan-Mayıs Tüp Bebek Anne Adayları

Benim bulantı hat safhada doktor 16.haftaya kadar devam eder dedi ben kötü oldum tabi 12.haftada geçeceği ümidi vardı.Hiçbir şeyden tat alamıyorum bişey yapmak gelmiyor Sürekli çıkarmaya müsait bir mide ile dolasiyorum. kusmalar gün içine de yayıldı.Biraz daha zorlarsa bir hafta rapor alicam galiba
Sende durumlar nasıl arkadaşım.

Estrofem artık bulantı yapıyor bana

Ben dun gittim ense kalinligi ve burun kemiklerine bakti gayet iyi dedi..2li test yaniltici oluyor yapmiyoruz ikizlerde dedi..ileriki haftalarda detayli ultrason yapariz dedi..buarada benimde bulantilarim cok dun 5 gun rapor aldim ikizlerde bulanti daha fazla olabiliyormus malesef 16. Haftaya kadar cekecez sanirim allah yardimcimiz olsun canim

Gözün aydın arkadaşım.Her kontrolde yüreğimiz ağzımızda.Ense kalınlığı ve burun kemik ölçülerini bizimle paylaşabilir misin? yanlış hatirlamiyorsam ense kalınlığı 1-3 değerleri arasında olması gerekiyormuş.Ben de bir hafta izinliyim.Bir de böyle deneyim bakalım.

Ikisinin 1-1.5 arasinda cikti cok sukur gayet iyi dedi doktorum burun kemiklerinin oluştuğunu ultrasonda goruyor olcmedi ordan gösterdi sizde algiliyorsunuz zaten burnunu seklini falan.. darisi sana olsun arkadaşım..bana zencefil ve b vitamini iceren bi hap onerdi bulantim icin biraz iyi geldi gibi recetesiz aliyorsun istersen adini vereyim al dene sende

Herkese iyi haftasonları Dün crinone jeli sonlandirdik şükür artık zor uygulaniyordu çünkü rahim büyüdüğü için.Bugün de tek doz prednolu yaptırdım. Olay tamam.
sizlerde durum nedir arkadaşlar?

Normal gebelik takviminde haziranın ilk haftası gözüküyor doğum tarihi ama ikiz olduğu için sanırım mayıs ayında Allah nasip ederse dünyaya gelir bebişler:)

Normal gebelik takviminde haziranın ilk haftası gözüküyor doğum tarihi ama ikiz olduğu için sanırım mayıs ayında Allah nasip ederse dünyaya gelir bebişler:)
inşallah sağlıklı sıhhatli bir gebelik geçirirsin arkadaşım.
Ben de başlığı bu şekilde acmistim ama Mart sonu dedi doktor bende de takvim 7 mayisi gösteriyordu.inşallah daha uzun kalırlar ki kilo da artar bebişlerin.Son haftalar kilo alımı artıyor o da kuvez riskini ortadan kaldırıyor inşallah.

Ben bu başlığı görmemişmiyim
Merhaba hanımlar bende tüp bebek nisan annesi olacağım nasipse tabi
Tabi ikizlerim martta da gelebilirler

6-7 haftalık hamişler. Hangi ilaçları kullanıyosunuz şu an?
7.haftada iken ben kan sulandirici oksapar,progestan hormonu sağlayan crinone, folik.rahatsizligima bağlı troid ilacı da kullanıyorum.
Bu hafta on birinci haftaya Bismillah dedik.Kan değerim düşük çıktı doktor onun için takviye ilaç verir büyük ihtimal.

Buarada benim bulantılarda bunaltıcı şekilde devam ediyor
iki üç gündür iyiydim.ama dün akşamdan beri beni yine bunaltmaya başladı. inşallah 16.haftada doktorun dediği gibi geçer umutluyum hala.
Bu arada bugün uykuya sardım epey uyudum başlıyor uyku maratonu galiba

İkinci bebeğin mi?? İlk de tüp bebek miydi??

Iyi akşamlar arkadaşlar
Ben bugün premesis plus adlı bulantı ilacına başladım.Dayanamadım artık doktora msj attım o da bu ilacı göndermiş.Yorumları okudum kiminde işe yaramis kiminde faydası olmamış. inşallah bende işe yarar duasindayim.

bende onu içiyorum canım bende sanırım o işe yaradı azaldı bulantılarım yada artık kendiliğinden mi azalıyor bilmiyorum eskiye göre daha iyiyim..zaten b vitamini ve zencefil içeriyor takviye edici gıda zararlı değil yani bebişler için inşallah sende de işe yarar

Evet içeriğini okudum hep vitamindi.Folik de var.inşallah daha etki göstermedi ama biraz zaman geçsin öyle hemen sonuç bekleme dedi bi arkadaşım da.Sabırla bekliyorum.
Senin de ikizdi değil mi arkadaşım? Karnin çıktı mı benimki biraz çıktı gibi hamilelik kıyafetlerine başladınız mi arkadaşlar? Sanırım benim hamilelik pantalonu almam gerekecek.Artık biraz sıkmaya başladı.

evet benimde ikiz ve çıktı göbeğim artık ikiz olunca erken büyüyor..sen kaçıncı haftadasın? pantolonlarım sıkıyor artık benimde bu hafta pantolon alacam bende rahat edemiyorum

evet benimde ikiz ve çıktı göbeğim artık ikiz olunca erken büyüyor..sen kaçıncı haftadasın? pantolonlarım sıkıyor artık benimde bu hafta pantolon alacam bende rahat edemiyorum
Biz biraz daha küçüğüz 11+3 olduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…