- 30 Temmuz 2015
- 509
- 415
- 53
- 42
- Konu Sahibi cemrem0606
-
Benim bulantı hat safhada doktor 16.haftaya kadar devam eder dedi ben kötü oldum tabi 12.haftada geçeceği ümidi vardı.Hiçbir şeyden tat alamıyorum bişey yapmak gelmiyor Sürekli çıkarmaya müsait bir mide ile dolasiyorum.kızlar günaydınn bu 2li testler ikiz bebeklerde doğru sonuç vermediği için genelde doktorlar yapmıyormuş bilgisi olan var mı? internette biraz araştırdım da kanda bakılan değerler bizde ikiz olduğu için zaten yüksek olacağından yanıltıcı olabiliyormuş sadece ense kalınlığı ölçümü yapıyorlarmış birde ilerleyen haftalarda detaylı ultrason yapılıyormuş.. ben bugün doktora gidecem soracam benimkide ense kalınlığını ölçecez demişti ama ben ikili testi kastediyor sanmıştım sormadım ozaman.. sizden bilgisi olan varmı merak ettim de
Estrofem artık bulantı yapıyor banaBenim bulantı hat safhada doktor 16.haftaya kadar devam eder dedi ben kötü oldum tabi 12.haftada geçeceği ümidi vardı.Hiçbir şeyden tat alamıyorum bişey yapmak gelmiyor Sürekli çıkarmaya müsait bir mide ile dolasiyorum.kusmalar gün içine de yayıldı.Biraz daha zorlarsa bir hafta rapor alicam galiba
Sende durumlar nasıl arkadaşım.
Ben dun gittim ense kalinligi ve burun kemiklerine bakti gayet iyi dedi..2li test yaniltici oluyor yapmiyoruz ikizlerde dedi..ileriki haftalarda detayli ultrason yapariz dedi..buarada benimde bulantilarim cok dun 5 gun rapor aldim ikizlerde bulanti daha fazla olabiliyormus malesef 16. Haftaya kadar cekecez sanirim allah yardimcimiz olsun canimBenim de bilgim yok 27 sinde biz de ense ölçümü için gideceğiz.Ama genelde o taramalarin doğru sonuç vermediğini son aşama aminoyon sıvısıydi galiba adı ondan sıvı alıyorlar ki o da düşük sebebi.Bizde zaten düşük riski varken bence gereksiz.Bir de onun sonucu biraz geç çıkıyor tanidiklarim vardı yaptıran down sendromlu olabilir demistiler sonuca kadar anne mahvolmustu.Doğum yaptı sapasağlam koca kız oldu maşallah.
Gözün aydın arkadaşım.Her kontrolde yüreğimiz ağzımızda.Ense kalınlığı ve burun kemik ölçülerini bizimle paylaşabilir misin? yanlış hatirlamiyorsam ense kalınlığı 1-3 değerleri arasında olması gerekiyormuş.Ben de bir hafta izinliyim.Bir de böyle deneyim bakalım.Ben dun gittim ense kalinligi ve burun kemiklerine bakti gayet iyi dedi..2li test yaniltici oluyor yapmiyoruz ikizlerde dedi..ileriki haftalarda detayli ultrason yapariz dedi..buarada benimde bulantilarim cok dun 5 gun rapor aldim ikizlerde bulanti daha fazla olabiliyormus malesef 16. Haftaya kadar cekecez sanirim allah yardimcimiz olsun canim
Ikisinin 1-1.5 arasinda cikti cok sukur gayet iyi dedi doktorum burun kemiklerinin oluştuğunu ultrasonda goruyor olcmedi ordan gösterdi sizde algiliyorsunuz zaten burnunu seklini falan.. darisi sana olsun arkadaşım..bana zencefil ve b vitamini iceren bi hap onerdi bulantim icin biraz iyi geldi gibi recetesiz aliyorsun istersen adini vereyim al dene sendeGözün aydın arkadaşım.Her kontrolde yüreğimiz ağzımızda.Ense kalınlığı ve burun kemik ölçülerini bizimle paylaşabilir misin? yanlış hatirlamiyorsam ense kalınlığı 1-3 değerleri arasında olması gerekiyormuş.Ben de bir hafta izinliyim.Bir de böyle deneyim bakalım.
inşallah sağlıklı sıhhatli bir gebelik geçirirsin arkadaşım.Normal gebelik takviminde haziranın ilk haftası gözüküyor doğum tarihi ama ikiz olduğu için sanırım mayıs ayında Allah nasip ederse dünyaya gelir bebişler:)
7.haftada iken ben kan sulandirici oksapar,progestan hormonu sağlayan crinone, folik.rahatsizligima bağlı troid ilacı da kullanıyorum.6-7 haftalık hamişler. Hangi ilaçları kullanıyosunuz şu an?
Hoş geldin arkadaşım basligimizaBen bu başlığı görmemişmiyim
Merhaba hanımlar bende tüp bebek nisan annesi olacağım nasipse tabi
Tabi ikizlerim martta da gelebilirler
iki üç gündür iyiydim.ama dün akşamdan beri beni yine bunaltmaya başladı. inşallah 16.haftada doktorun dediği gibi geçerBuarada benim bulantılarda bunaltıcı şekilde devam ediyor
Arkadaşlar merhaba bu konuyu açmanz çok iyi olmuş. Benim bugün 7+5 günlük oldu geçen hafta kalp atışını aldık çok şükür .Sizin mideniz nasıl benim hiç bulanmıyo arada bi yanma oluyo o kadar tabi bulansın demiyorum ama kızımda çok berbattı bulantılarım sanki olması gerekiyor gibi hissediyorm saçma biraz tabi .
bende onu içiyorum canım bende sanırım o işe yaradı azaldı bulantılarım yada artık kendiliğinden mi azalıyor bilmiyorum eskiye göre daha iyiyim..zaten b vitamini ve zencefil içeriyor takviye edici gıda zararlı değil yani bebişler için inşallah sende de işe yararIyi akşamlar arkadaşlar
Ben bugün premesis plus adlı bulantı ilacına başladım.Dayanamadım artık doktora msj attım o da bu ilacı göndermiş.Yorumları okudum kiminde işe yaramis kiminde faydası olmamış.inşallah bende işe yarar duasindayim.
evet benimde ikiz ve çıktı göbeğim artık ikiz olunca erken büyüyor..sen kaçıncı haftadasın? pantolonlarım sıkıyor artık benimde bu hafta pantolon alacam bende rahat edemiyorumEvet içeriğini okudum hep vitamindi.Folik de var.inşallah daha etki göstermedi ama biraz zaman geçsin öyle hemen sonuç bekleme dedi bi arkadaşım da.Sabırla bekliyorum.
Senin de ikizdi değil mi arkadaşım? Karnin çıktı mı benimki biraz çıktı gibihamilelik kıyafetlerine başladınız mi arkadaşlar? Sanırım benim hamilelik pantalonu almam gerekecek.Artık biraz sıkmaya başladı.
Biz biraz daha küçüğüz 11+3 olduk.evet benimde ikiz ve çıktı göbeğim artık ikiz olunca erken büyüyor..sen kaçıncı haftadasın? pantolonlarım sıkıyor artık benimde bu hafta pantolon alacam bende rahat edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?