- Konu Sahibi cemrem0606
-
günaydınn kızlar.. benim bulantılarım azaldı çok şükür ara ara oluyor idare ediyorum..benimde 1 kız 1 erkek dedi ama kız yüzüstü yatıyordu emin olamadı gibi geliyor bana bakalım haftaya kontrolüm var tekrar soracam inşallah değişmez sağlıklı olsunlarda
oyyyy maşallah kuzularagünaydınn kızlar.. benim bulantılarım azaldı çok şükür ara ara oluyor idare ediyorum..benimde 1 kız 1 erkek dedi ama kız yüzüstü yatıyordu emin olamadı gibi geliyor bana bakalım haftaya kontrolüm var tekrar soracam inşallah değişmez sağlıklı olsunlarda
Bulantı konusunda ben de 16.haftadan umutluyum doktorun da dediğine göre inşallah sonlanir.Eminim sonrada iştah açılınca kilo aldigimdan şikayet ederimgünaydınn kızlar.. benim bulantılarım azaldı çok şükür ara ara oluyor idare ediyorum..benimde 1 kız 1 erkek dedi ama kız yüzüstü yatıyordu emin olamadı gibi geliyor bana bakalım haftaya kontrolüm var tekrar soracam inşallah değişmez sağlıklı olsunlarda
öyle oluyor zaten herşeyi yemek istiyorsun ben öyleyimBulantı konusunda ben de 16.haftadan umutluyum doktorun da dediğine göre inşallah sonlanir.Eminim sonrada iştah açılınca kilo aldigimdan şikayet ederim
öyle oluyor zaten herşeyi yemek istiyorsun ben öyleyimbulantılarımm tamamen bitmemesine rağmen böyleysem diyorum sonlara doğru nasıl olurum acaba diye merak ediyorum
günaydın canım geçmişş olsun aman dikkat et bol bol c vitamini al şimdi nasılsın? benimde sürekli tıkanıyor çok şükür ilerlemedi henüzGaliba nezle oldum burun akıntısı başladı.Çocuklardan mi geçti yoksa benden mi kaynaklı bilmiyorum. doktor aman hasta olma demişti
Teşekkür ederim ☺ halen devam burun akıntısı hapsirik.Şükür ateş yok.günaydın canım geçmişş olsun aman dikkat et bol bol c vitamini al şimdi nasılsın? benimde sürekli tıkanıyor çok şükür ilerlemedi henüz
12. Haftada bıraktım ben.kizlar merhaba, bende haziran annesi olacagim insallah, estrofem ne zamana kadar devam ettiniz acaba? benim doktorum 9 haftaya kadar devam dedi, fakat bir cok arkadasin doktoru erken kesiyormus bu ilaci?
Bana da doktor 12.-13. haftada bıraktırmıştı.kizlar merhaba, bende haziran annesi olacagim insallah, estrofem ne zamana kadar devam ettiniz acaba? benim doktorum 9 haftaya kadar devam dedi, fakat bir cok arkadasin doktoru erken kesiyormus bu ilaci?
Allah bağışlasin inşallah ☺Merhaba kızlar genelde nisan anneleri başlığına yazıyorum buraya pek bakamadım benim de 2 kız geliyor nasipseevdede 1 tane var etti 3
bana hep erkek gibi geliyordu açıkçası o yüzden çok merak ettim.2 hafta sonra zaten sizin bebekte önden gidiyor ne t şekilde çıkar cinsiyeti.yaaa ne güzel cinsiyetleri öğrenmeye başlamışsınız benim de yarın kontrolüm var 13+5 olucam ama 1hafta önden gidiyor 14gibi olacak umarım ben de cinsiyetini öğrenirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?