- 25 Mayıs 2012
- 1.621
- 1.323
- 133
- 40
- Konu Sahibi cemrem0606
-
Bende de premesis plus dördüncü gün ama bugün çok beterdim sanki etkisi olmuyo gibi hayırlısı ile gecirseydik şu dönemi. Bir buçuk aydır kalitesiz bir yaşamım var.Markete ekmek almaya bile zar zor gidiyorum.Market de midemi bulandiriyor.Benimde bulantılar devam ediyor kızlar neyseki artık kusmuyorum bende vinalac kullanıyorum
Allah kolaylık versin zor durum yaşayanlar bilir anlar ancak arkadaşım.Kusmuyorum derken dün yine hakkını verdim ben1 Ağustos tan beri yatış kaç kere hastanede yattım çıktım bulantı kusma düşük tehlikesi iğneler serumlar kanama.... ruhum sıkıldı artık kimsem de yok yalnızım
Çok sevindim mutluluğun daim olsun inşallah arkadaşım.Ben de aksine bulantı ve kusmadan dolayı kilo almadım biraz da verdim hatta.şimdi gördüm canım iyiyim ben 12haftalik olduk cumartesi ikili taramaya gideceğiz herhalde iyi bebek de :) hatta benim karnım çıktı top gibi oldu şimdiden bulantı kusma vs çok şükür yaşamadım arada oldu ama iyiyim kilo bile aldım hattaşimdilik her şey yolunda iyidir inşallah bebislerimiz de
Çok sevindim mutluluğun daim olsun inşallah arkadaşım.Ben de aksine bulantı ve kusmadan dolayı kilo almadım biraz da verdim hatta.
doktor kilo alma dedi zaten bana da.
Bebeklerin cinsiyeti belli olan hiç yok mu?
Can'ım bana ikili testte erkek dediler :)Bebeklerin cinsiyeti belli olan hiç yok mu?
Bende de son hız devam ediyo bulantı ve kusmalarbu ayın sonunda öğreneceğim inşallah. dün yoğurt yemiştim beni zehirledi sanırım hiç bulantim kusmam yok diyordum resmen beni öldürdü
Hayırlı olsun oğluşun gözün aydınCan'ım bana ikili testte erkek dediler :)
Sağol Can'ım. İnşallahHayırlı olsun oğluşun gözün aydın
Bende de son hız devam ediyo bulantı ve kusmalarayin 18.de öğreneceğiz biz de bakalım.
günaydınn kızlar.. benim bulantılarım azaldı çok şükür ara ara oluyor idare ediyorum..benimde 1 kız 1 erkek dedi ama kız yüzüstü yatıyordu emin olamadı gibi geliyor bana bakalım haftaya kontrolüm var tekrar soracam inşallah değişmez sağlıklı olsunlardayaaa ne zormus bir gun yaşadım da feleğim sasti resmen Allah yardimcin olsun bende ibsallah 28.inde kontrole gidicem o zaman 17hafta 3 günlük olacak inşallah o zaman öğrenirim heralde drm 15 16dan önce söylemem cinsiyet dedi çok ısrar ettim ikili testte belki söyler diye ama yok söylemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?