2018 Nisan-Mayıs Tüp Bebek Anne Adayları

Valla çok zor dayanmak napalim dediğin gibiherşey bebiş için sabredicem artık crinol jel bende kullanıyorum onu kullanılınca da son zamanlarda yeşil sarı geri geliyor afedersin normal mi senin kaçıncı haftan buara da inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın minnakini
 
Ben de progestan iğne kullandım 1.5 ay falan sonra çok zorlandığım için jel ve 3 günde 1 pruloton depot iğneyi birlikte kullandım. 2 gün boşluk vermek beni biraz rahatlattı. 12. Haftaya kadar kullandım. Son zamanlarda jel kahverengi tortu halinde gelmeye başlamıştı. Doktorum gayet normal bazen rahmin ici nde oksitlenebiliyor demişti.
 
Sağol Can'ım. 16. Haftadayım. O jel benden hala geri geliyor. Normal. Topak topak geri geliyor hatta bazen
 
İyi akşamlar kızlar crinone jel ı ne zamana kadar kullandiniz
Can'ım benim dr um yavaş yavaş bıraktırdı.
Önce progestan iğne ve bi tane jel. Sonra iğneyi kesti jeli sabah akşama çıkardı. En son günde tek sefere düştü tekrar. 14. Hafta bitince kesmiş oldum
 
Canim iğne yağlı olduğu için ceviz gibi şişti morardı bende zorlanmaya başladım iğne yapacak yer kalmadı ama sanırım anladigim kadarıyla iğne daha etkiliymis 1 buçuk ay daha dayanıcam artık 3. Aydan sonra bırakır inşallah
 
Canım sanada teşekkür ederim benim dr çok yoğun soramadım bir türlü yarın kese görmeye gidicem hayırlısı ile
Rica ederim . Tüp bebek doktorunuza mi gidiyorsunuz hala ? Bende ankarada bir devlet hastahanesinde yaptırdım tedavimi. Bu sebeple benim de doktoruma ulasmam pek mumkun olmuyor.Yaşadığım ilçede de tüp bebek doktoru yok . Transfer sonrasi hep normal kadın doğuma gittim . O normal dedi . Crinone jel ı de 3 ay dolana kadar kullan dedi ama yine de ulasabilirsem bende tüp bebek doktoruma danismak istiyorum . 14. Haftaya kadar kulanan varsa belki bırakma Der . Ayrıca masallah size . Ben progestan igneye 2 gün dayanmistim . Transfer sonrasında 2. Gun ayağa kalkmakta, yürümekte vs çok güçlük çektim ve o bölge şişti. Doktorum biraktirdi normalde sabah iğne akşam jel idi fakat iğne yi bırakınca sabah akşam jel kullanmaya devam ettim hala da kullanıyorum .
 
Evet canım kendi dr ma gidiyorum igne yüzünden uyuyamiyorum çok fena ağrıyor bende her gittiğimde hemşire bugün son mu diyor acıyarak bakıyorlar kalçami görünce ama napim birşey olur diye sabrettim inşallah sağ saglim kucağımıza alırız da hepsini unuturuz
 
Cevabın için çok teşekkür ederim insan herşeyden evham yapar mı ben yapıyorum işte hayırlısı olsun hepimiz için
Ahhh o evham hiç bitmiyor emin ol Can'ım. Birkaç gündür içim boşalmış gibi sanki bebek uçtu gitti ordan Ve ben birkaç gündür doktora gideceğim günü iple çekiyorum. Doğurana kadar da bitmeyecek sanırım bu. Senin ne kadarlık oldu?
 
Can'ım iğne yerlerine kolonya ve buzla kompleks yap. Çok işe yarıyor. En azından acısını alır.
 
benim ilk hamileliğim bende de nerelerde geziyor merakj ediyorum sadece bazı zaman dönüp idrar torbamı sıkıştırınca hissediyorum.en son 15+5 te totoşunu döndü elini kolunu kıpırdatıyor.hatta bu ay doktorum hareketli 5 saniyelik video gibi kaydetmiş.bu zamana kadar cd ye foto olarak kaydederdi.elini kolunu kıpırdatmasını ultrasonda görsem de hiç hissetmedim.
 
Doğru söylüyorsun canım dogurana kadar hep böyle olucak ben tam gün bilmiyorum transfer gününe göre hesaplarsam 5+5 adet gününe göre hesaplarsam 6+1 bugün doktora ilk bunu sorucam yani benim ki daha küçük
 
Can'ım iğne yerlerine kolonya ve buzla kompleks yap. Çok işe yarıyor. En azından acısını alır.
Onu yapiyorum inşallah gececek faydası oluyor gerçekten bu gecede bel ağrısından uyuyamadım bu çocuk beni şimdiden ayağa dikmeye başladı hazırlıklı ol demek istiyor galiba
 
benimde ilk haftalar öyle çıktı üzüldüm dedim ne yemedim de bu bukadar büyümemiş o zaman içtiğim çaylara ve şeker hapına bağladım.
 
benimde ilk haftalar öyle çıktı üzüldüm dedim ne yemedim de bu bukadar büyümemiş o zaman içtiğim çaylara ve şeker hapına bağladım.
Çay çok içmem ama büyümesi ile ilgili bişey duymamıştım zararlı mı yani pek bilmiyorum bunları
 
Çay çok içmem ama büyümesi ile ilgili bişey duymamıştım zararlı mı yani pek bilmiyorum bunları
bende gizli şeker vardı ama büyüdükçe bebek bıraktırdı takip eden doktorum o zaman çocuk irileşmeye ultrasonla normal olması gereken tahmini doğum tarihi ile örtüşmeye başladı ultrasondaki gelişimi.ilk haftalara çok ilginç geliyor.sanki elleri olan minik bir kurbağa yavrusu yüzüyor içinde bi koca kafası var bir de kalbi. büyüdükçe kalbi de gövdesine göre küçülüyor.bir de bende ilk başları çok çay içtim.
 
Ay ne güzel anlatıyorsun inşallah bende görürüm o minigi çok merak ediyorum o mucizeyi görmek çok heyecanlı olmalı
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…