2018 Nisan-Mayıs Tüp Bebek Anne Adayları

kızlar bende de 2gundur çarpıntı var kansızlıktan değil çünkü kansızlık yok çok fena oluyorum yatamıyorum uykumdan çarpıntyla kalkıyorum devam ederse drma bildircem ben bugün bebegimi gördüm cinsiyeti de kızmış bir kızım olacak Allahın izniyle :) 17+4 olduk bugün bizde

tam hemogram yaptırmaya üşeniyorum. tsh ı da.20. hafta tetanoz bebeğimi özledim enson 9,6 cm di.20. haftada çağırdı dr.kan sulandırıcıma rapor çıkartmam lazım

Sana da çok geçmiş olsun arkadaşım.

tam hemogram yaptırmaya üşeniyorum. tsh ı da.20. hafta tetanoz bebeğimi özledim enson 9,6 cm di.20. haftada çağırdı dr.kan sulandırıcıma rapor çıkartmam lazım
Haftaya ben de tam idrar tam kan vericem.Troid için tekrar gidicem.Cumartesi de inşallah iyi sonuç almak için dua ettiğim ayrıntılı ultrason için başka doktora gidicem.

Allah sağlıcakla prensesi kucağına almayı nasip etsin inşallah

Mevlid Kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar Dularimizda bulusalim inşallah
Bu arada benim ayrıntılı bu cumartesi değil hafta imiş Ne kadar ozlediysem artık kuzuları bi an evvel görmek istediğimden karistirmisim

ay nasır bandı taktım biraz ağrısı hafifledi giibi işkence gibi bu ağrı

İyi pazarlar herkese, nasıl gidiyor hamilelik serüveni arkadaşlar? ☺
Kimse kontrole gitmiyo galiba bişey paylasilmiyo
Ben dayanamadım haftaya c.ertesiyi perşembe devlet hastanesine gittim.Insan uzun süre gormeyince merak ediyor.Tek monitör ben göremedim hareketlerini Doktor baktı sadece bikaç bişey söyledi.Ben soru soruyordum bekle bitireyim öyle sor dedi.Hiç tatmin olmadım açıkçası.Ama merak ettiğim kalp atislarinin devamlılığı idi.Şükür hayattalar.Bi başlıkta okudum biri 5 aylık ikizlerini kaybetti Allah yardimcisi olsun inşaallah.Benim de hep içimde kaybetme korkusu Allah korusun hepimizi
Bikaç zibin ve patikli pijama aldım alırken almasam mi diye düşünüyorum hep. Hep bi yüreğim ağzımda

ben henüz bişey almadım 3 gündür pıhtılaşma iğnesi yapmıyorum aklıma gelmiyor kocam üzüyor beni.bugün yapıcam.sağlık ocağı için izin alıcam yada acilde yaptırıcam testlerimi.doktora soracağım.bayadan beri demir hapı içmiyorum.küçük ayak parmaklarımda nasır var onla uğraşıyorum.kocam ailesinin ağzına bakan tam bir kereste, tam bir hdük.bazende kafasına estiği gibi davranır.annemde bana destek olduğunu sanıp sadece sinirimi bozar.

Sıkıntılı bir süreç bazen ben de eşime yükleniyorum tam birine ihtiyacimin olduğu zaman eşim mesaide iki aydır. Halen yemek yapamıyorum bulantım devam ediyo
Bugün kötü oldum yine okulda tansiyonum düştü.Bende büyük ihtimal kansızlık ilerledi bir aydır baktirmiyorum.Çarşamba tsh, açlık şekeri tam kan tam idrar vericem bakalım.Aslında kan ilacı baslamaliydim geç kaldım gibi
Aman pıhtılaşma iğnesini unutma arkadaşım önemli yolu yariladik şükür

kocamın hallerinden de aklımın ucundan da geçmedi resmen üzüntüden.minik minik ara ara kıpırdıyor kız ya daha kibar hareketleri.

19+2 yazıyor haftam tüp bebeğe göre.kan tahlilimi ve tetanoz aşımı oldum bugün

Cumartesi günü biz de ayrıntılı ultrason için gittik.19+3 olmuştuk.Şükür bi sıkıntı yok inşallah.Bebeklerden birinin bobreginde biraz su gördü.Bir de plesanta birinde Rahime yakınmış.O da normal doğuma engel olurmuş ana zaten kısmet olursa sezaryen düşünüyor doktor. Biri 300 diğeri 270 gr. sürekli hareketli olan kuzucuk daha fazla kiloya sahip.20 cm boylarındalar.
Iki buçuk hafta sonra doktor randevumuz var bakalım.
Kan surubu na ve B12 dodex ignesine başlıcaz yarın.

Benim bulantılarım sanırım doğuma kadar devam edecek 16.haftada biter denilmisti 20.haftadayiz halen devam ediyor.Bugün günboyu bulantım vardı. iki gün önce yediklerimi çıkardım.Dün 18.haftada bitti dediğim sabah ogurmem oldu Başka bu durumda olan var mı ki?

kızlar ne var ne yok hamileler nerdesiniz?çok kötü grip oldum öksür allah öksür uyuyamadım

Detaylı ultrasonu nerede yaptırdınız acaba? Ben kararsızım perinatolog a mi gitsem kendi doktoruma mi yaptırsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…