- 30 Temmuz 2015
- 509
- 415
- 53
- 42
- Konu Sahibi cemrem0606
-
Kendi doktorum birini tavsiye etti ona gittim.Servet Ünsal tip merkezi ali ipek'e gittim.280 liraya yaptırdım ikiz farkı alınmadı.Başkasını da önermisti o da 500 ikiz için 600 dedi.Detaylı ultrasonu nerede yaptırdınız acaba? Ben kararsızım perinatolog a mi gitsem kendi doktoruma mi yaptırsam?
Geçmiş olsun arkadaşım.Ihlamurun zararı yok diye biliyorum.Balla zencefil de iyi geliyor boğaz ağrısı ve öksürüğe tavsiye ederim. Bulantın,öğürmeler in devam ediyor mu?kızlar ne var ne yok hamileler nerdesiniz?çok kötü grip oldum öksür allah öksür uyuyamadım
Ben Ankarada değilim de, tercihiniz perinatolog mu oldu onu merak ettim. Ben kararsız kalmıştım çünkü kendi tüp bebek doktorum yapıyor ona mı yaptırsam perinatologa mi gitsem diye. Ama kararımı verdim kendi doktoruma gideceğim.Kendi doktorum birini tavsiye etti ona gittim.Servet Ünsal tip merkezi ali ipek'e gittim.280 liraya yaptırdım ikiz farkı alınmadı.Başkasını da önermisti o da 500 ikiz için 600 dedi.
Ben memnun kaldım.Görüntülerini de cd de verdi.Tek tek inceledi.Ankara'da mısınız bilmiyorum.
Benim gittigim doktor radyolog.Hayırlı haberlerle dönersiniz inşallahBen Ankarada değilim de, tercihiniz perinatolog mu oldu onu merak ettim. Ben kararsız kalmıştım çünkü kendi tüp bebek doktorum yapıyor ona mı yaptırsam perinatologa mi gitsem diye. Ama kararımı verdim kendi doktoruma gideceğim.
Çok teşekkür ederim, hepimiz güzel haberler alıp sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızıBenim gittigim doktor radyolog.Hayırlı haberlerle dönersiniz inşallah
Ben terlemiyorum ev çok sıcak değil, okul da ona kezacemrem0606 hamilelikte terinde idrarında koku artışı oldu mu benim öyle olmaya başladı anlamadım.banyo filanda yaptım yine terleyince eskisinden daha keskin kokuyor.goğüs altı koku filan yapıyor.
çabuk ter basması normal olmayabilir mi diyorsun 28 inde bi doktora gideceğim bakalım o ne diyecek.Ben terlemiyorum ev çok sıcak değil, okul da ona kezagrip olucam diye korkuyorum soğuktan.Idrar evet koyu renk ve koku var.Hormonlardan doğal bir de kullandığımız ilaçları düşünürsek
yok normal bünyeden bünyeye göre değişiyordur.problem yapma benceçabuk ter basması normal olmayabilir mi diyorsun 28 inde bi doktora gideceğim bakalım o ne diyecek.
ne üşürdüm önceden şimdi kazak giymiyorum.b 12 ve vitaminimi de unutmuştum iş yerinde bu haftasonu içeceğim.yok normal bünyeden bünyeye göre değişiyordur.problem yapma bence
bu ay kilo aldım birazbenimde iç karnım çok darmış karnım çok büyüdü üstelik ikiz de değil bende avakado yağı kullanıyorum tüm vücuduma ama çatlak kremi de alacağım lierac in. yarın detaylı ultrason var çok merak ediyorum kızımı özledim de :) evet hamilelik gerçekten yorucu olabiliyor bende çok kilo alanlardanım üstelik bakalım bu gidişle 30 kiloyla tamamliycamkızlar sizde durumlar nasıl
Hayırlı haberlerle dönmeni bekliyoruz inşallah arkadaşımbenimde iç karnım çok darmış karnım çok büyüdü üstelik ikiz de değil bende avakado yağı kullanıyorum tüm vücuduma ama çatlak kremi de alacağım lierac in. yarın detaylı ultrason var çok merak ediyorum kızımı özledim de :) evet hamilelik gerçekten yorucu olabiliyor bende çok kilo alanlardanım üstelik bakalım bu gidişle 30 kiloyla tamamliycamkızlar sizde durumlar nasıl
bebisimi gördüm gayet iyi dedi dr ama cadı vize yüzünü göstermedi çok nazlı kizim hep elleriyle kapattı halbuki ne heveslenmiştim renkli gorucem diye neyse sağlıklı olsun da kuzularımız bir dahaki gidisime şekere bakılacak hayırlısı inşallahHayırlı haberlerle dönmeni bekliyoruz inşallah arkadaşım
Hadi gözün aydın ☺bebisimi gördüm gayet iyi dedi dr ama cadı vize yüzünü göstermedi çok nazlı kizim hep elleriyle kapattı halbuki ne heveslenmiştim renkli gorucem diye neyse sağlıklı olsun da kuzularımız bir dahaki gidisime şekere bakılacak hayırlısı inşallah
bende yorulmaya başladım hemenMerhabaHerkese bebeklerini sağlıcakla kucaklarina alacakları doya doya sevecekleri bir yıl diliyorum
Biz bugün 23.haftamiza girdik.Artık tekme gibi hissetmeye başlıyorum kuzularımı. Inşallah sağlıklı bir şekilde büyümeye devam ediyorlardı miki farelerim bu hafta sonu kontrol var bakalım.
Önceki gece ilk defa el ve ayak yanmam oldu telaş yaptım ateşim mi var diye doktorum normal dedi şükür.Karnım da yırtık izleri yavaş yavaş beliriyor.Sırt üstü yattigimda belim ağrıyor sağa da bebekler rahatsız oluyo diye yatamıyorum.Sol tarafıma yatıyorum.YastığımI yükselttim.Sabaha karşı uyanıp uyanık yatıyorum. Artık çabuk da yoruluyorum.
Geçen haftasonu da bir tane park yatak aldık.Düşüncem bikaç ay birlikte yatırmak bakalım.Ufak tefek malzemelerini de aldık.Daha erken ama bu gidişle ben doğuma yakın zor dışarı çıkarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?