2018 Nisan-Mayıs Tüp Bebek Anne Adayları

İyi akşamlar herkese arkadaşlar, şükür sıkıntısız geçiyor günler normal gebelik gibi. Okulumuz da başladı haftaya daha erken başlıcaz bakalım güne.inşallah yorucu gelmez.Keyifsiz yemek yemenin,şunu yer misin dediklerinde bulantı olur mu düşüncesinin, acikinca midemin bulunmasının dışında problem yok elhamdulillah.Gel cumartesi gel. 6+2 yiz bugün
Sizlerde durumlar nasıl arkadaşlar? iyidir inşallah

Ben de öğretmenim senin gibi.Ama çokşükür bulantım yok benim.Bu aralar beyaz peynir ve ekmeğe taktım kahvaltıda sürekli ikisini yiyorum.Ben bugün 8+4 üm.Cumartesi kontrolüm var.Sağlıkla kavuşurz inşaallah bebeklerimize.

of kocam babası ıle kaeyıf yapıyor ben yalnızım.bunaldım dedım.resmen madde bağımlıların yoksunluk tepkılerını verıyorum.sonra gece sesını duyunca bıraz sakınledım.maaşımı alayım gıdeceğım psıkıyatra ılac vermese de bır görüşeyım ya.

Maşallah siz kocaman olmuşsunuz
Benim de kahvaltıda favorim peynir ve zeytin.Başka bişeyi midem almicak gibi geliyo şöyle iştahla yemek yemeyi özledim sağlıcakla kucagimiza gelsinler de inşallah

Bu dönem karmaşık duygular içindeyiz kesinlikle. Allah yardımcımız olsun.

ikiz evet arkadaşım ama en son durum ne bilmiyorum. Inşallah cumartesi kalp atislariyla taclanir bakalım

kızlar 6. yada 7. haftadaki kontrolden sonra dr ne zaman çağırıyor. benim tüp bebeği yaptırdığım doktor başka kontrol için gittiğim doktor başka idi.kontrole gittiğim doktorda şu kadar zaman sonra gel demedi.

Ben 6.hafta kontrolüne cumartesi gidicem.Ben de merak ediyorum bunu.Giden arkadaşlar yardımcı olurlar inşallah.

canım ben 2 gün önce gittim 8. haftaya girdiğim gündü..benim tüp bebek doktorum gebelik takibide yapıyor oyüzden onunla devam edecem ve beni 10. haftamda tekrar çağırdı ikiz olduğu için belkide kontrol amaçlı olabilir bilemiyorum sonra 12. haftada geleceksin dedi

Selam kızlar bende aranıza yeni katıldım benim 3.tup bebek denemem çok şükür ilk defa pozitif gördük şu anda 6+5 haftalık olduk cuma günü kalp atışı için gideceğiz sizler kalp atışını hangi haftada duydunuz

hayırlı olsun canım allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.. ben 6+5 te duydum canım inşallah sende duyarsın cuma günü

ben ne zaman gideceğim ya karar veremedim şu 2. prognex i bi olayım madem.
allah tamamına erdirsin.5. haftada keseyi ,senin şuan ki haftanda ben kalbi gördüm ama duyacak kadar büyük değildi.

Kızlar ben geçen hafta cuma gittiğimde doktor 6+6 demişti ultrasonda 6 haftalik gözüktü keseyi ozaman gördük çok şükür

Can'ım beni 10 gün sonra çağırdı. Kalp atışı duymak için sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…