2018 Nisan-Mayıs Tüp Bebek Anne Adayları

Hayırlı olsun arkadaşım.Ben de kalp atışı için 6+5 gidecektim bir gün erteledim 6+6 gitmiş olacağım inşallah.

Herkese merhaba hanımlar biliyorsunuzdur düşük tehdidim vardı 5 adet progesteron iğne verilmiş ve istirahat etmem söylenmişti . Dün son iğnemi yaptırdım ve bugün kontrole gittim. Çok şükür derinden de olsa kalp atışını dinleyebildik. Kendi doktorumu arayıp haber verdim ( tüp bebek yaptırdığım doktor başka bi ilde , ben şu an geçici başka bi doktora göründüm ) sorun yok herşey yolunda dddi kalbin sesini ve usg yi görüp. Fakat kendi doktorum bana 6+6 dasın biz normalde bu günlerde kalbe bakmaz seni ayın 19 una çağıracaktık dedi . Düşük tehlikenden ötürü erkenden bakmış ve duymuşsun bu iyi dedi . Bugün kalp duyan doktor ise bana 6+1 desin dedi. Neden fal ediyor bileniniz var mı ? Bugünkü doktor 20 gün sonra kendi doktorum 10 gün sonra muayene ol dddi . Kafam çok karıştı . Tabiki kendi doktoruma güveniyorum onun dediklerini yapıcam ama bugünkü doktor neden böyle bir hesap çıkardı ultrason cihazıyla ya da doktorun kendi eliyle alakalı olabilir mi ? Siz de bu durumu yaşadınız mı? Ayrıca kal atımından sonra gittiğiniz ilk nuayenede ne gibi tetkikler istendi ? Bende. Bugün de hiçbir test istenmedi bu doğru mu ?

Çok sevindim düşük tehdidinin ortadan kalkmasına gözün aydın arkadaşım. Ben de açlık tokluk şekeri vitamin D, toxo, alt, bun, idrar gibi testleri istemişti doktor kese için gittiğimde kısmetse yarın onların sonucunu da götürcem.

Canım sen tedavini nerede oluyordun ? Ben mi karıştırdım acaba bi kaç sorum olucak da

Merhaba herkese bugün tam 9 haftalık olmuştu bebeğim kontrolüm vardı kuzmun kalbi durmuş hiç bi yerlere sığamıyorum çok zor önce ümitlenip sonrz bütün hayallerin sönüyo bi anda.

Merhaba herkese bugün tam 9 haftalık olmuştu bebeğim kontrolüm vardı kuzmun kalbi durmuş hiç bi yerlere sığamıyorum çok zor önce ümitlenip sonrz bütün hayallerin sönüyo bi anda.

Allah sabir versin cnm. Seni kimse teselli edemez. Mumkunse genetik inceleme yaptir, doktorun ne dedi

Yaaaaa allahım sabır ver. Şu an yüreğimin yandığını hissettim.

Çok sağolun teşekkr ederim diyecek hiç bişey yok sözün bittiği yer Rabbimin verdiğine boynumuz kıldan ince vardır bi hayr.

Rabbim çabuk atlatmana yardımcı olsun inşallah.inancımız sonsuz şükür.Ben de kalp atışı diye yüreğim pir pir gitmiştim boş gebelik demişti aptala dönmüştüm.İlk tüp bebekte de kesin olacak gözüyle bakıp negatif sonuclaninca da yıkılmıştım. Diyorum ya hep yüreğimiz ağzımızda yaşıyoruz.Allah yardimcimiz olsun.
ilk denemen miydi arkadaşım?

Pihtilasmanin detayı hakkında bilgim yok arkadaşım.Normal gebelik düşünürken coraspin kullan demişti doktor.Şimdi tedavi boyunca oksapar 4000 / 0.4 ml kullanıyorum.

Son ay kullanılmaması gerektiğini duydum bi arkadastan.Inşallah o günlere ereriz de.Son ay bebegin kalp kapakciklarinda problem olusturuyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…