2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kıyamam yaa olmaz ama öyle bişey herhalde, doktoruna bahsettin mi hiç bu konudan?
Doktorum iyilesecegimi normal doguma etki etmeyecegini soyledi cunku ameliyat olali 1 ay 5 gun oldu. Ama hala tam iyilesme saglayamadim hala agri aci kanama yasiorum. Hic iyilesmeyecekmisim gibi hissediorum. O yuzden korkuorum

59CD56D2-AF50-4DF8-99BE-AFD5B00A07A6.webp 9C9EF568-B9AB-4118-950D-30B2A992D904.webp 9E00F012-C9BD-4FD8-B387-4C9AE5F00BF8.webp 30D4CD97-E1AC-4411-A0D0-07939ED20F74.webp 60F5B115-003E-4DB5-847F-2FA139CC60A2.webp B77F6B6F-52EC-420E-97AE-38FDA2564F68.webp 432FC333-83D4-4103-83C7-FCF41185849E.webp 365FCEBF-43F8-4FE8-886A-B813C253C28C.webp 9E7AC2EE-84AB-4AAC-A37D-CE63875D5B29.webp 889F6A29-5F4D-462F-9D56-B8ED2EF6118D.webp 8BC91220-E074-4352-A820-88795190253C.webp 02EC06C0-E76B-455A-8F1A-559FABA44E0D.webp 1DAECC10-FD87-4CC3-A335-83A5EF7C09FA.webp 48DA3790-FC73-4EEC-BE05-E8C6DF8B4A0A.webp

Canım laptopun sesi bozuk doğru videoyu mu gönderdim bilmiyorum ama nurda anlatılıyordu

Bu değilse doğum nasıl gerçekleşir gibi bi başlıkta olabilir..Ama anlatan kişi banucum :anneadayı:

Ayyy bu kadar olur aynı anda aynı videodan bahsetmişiz

Kayıp kardeşimi yıllar sonra bulmuş gibi hissettim hahahhah:)

Doktoruna güveniyorsan başka kimsenin dediğine inanma ben Doğuma gittim ebeler ve başka kadın Doğum doktoru eşi önde normal yapamasın dedi ama suni sancı takıldı o an tamam deseydim belki beni de alabilirlerdi
Ama ben dr gelsin Osman bey asls böyle bir şeyi atlamaz olsa söylerdi dedim direttim resmen.
Doktor çok sevilip tavsiye edilen biri ama hastane genel olarak sezaryene çabuk alan bi hastane. Sanırım bütün doktorlar için geçerli bu. Tamamen güvenemiyorum aslında :110:

Doktor çok sevilip tavsiye edilen biri ama hastane genel olarak sezaryene çabuk alan bi hastane. Sanırım bütün doktorlar için geçerli bu. Tamamen güvenemiyorum aslında :110:

inşallah karşına güzel hemşireler , iyi insanlar çıkar istediğin gibi Doğumun olur.
Bende çok strese girdim sezeryan derlerse ne yaparım diye ama çok şükür doktorum destekti kordon dolandı boynuna yine sezeryan demedi.

Şimdi başka hastaneye gidiyorum kafama takılan bir şeyle olursa sorgularım herhalde yada başka bir dr giderim. Buda destekçi ama son dakikaya kadar bilemiyorum

Doktorum iyilesecegimi normal doguma etki etmeyecegini soyledi cunku ameliyat olali 1 ay 5 gun oldu. Ama hala tam iyilesme saglayamadim hala agri aci kanama yasiorum. Hic iyilesmeyecekmisim gibi hissediorum. O yuzden korkuorum
Canım benim tabi ki iyileşeceksin hep böyle mi gidecek? Benim anneannemde dizinden ameliyat oldu hala geceleri sabaha kadar ağrısından uyuyamıyor ama doktor 2 ay sonra geçer ağrısı demişti daha 1 ay oldu. İstersen ameliyat olduğun doktoruna sor için rahat etmiyorsa ama bence kadın doğumcun açıkça söylemiş hiçbir zararı olmaz diye, senin ki sadece korku kuzum.

Ayyy bu kadar olur aynı anda aynı videodan bahsetmişiz

Kayıp kardeşimi yıllar sonra bulmuş gibi hissettim hahahhah:)
Hahahahaha ikizmişiz :dondurma: Dün akşam kocişle izledik bunu gerçi ben hamilelik öncesinde de izlemiştim ama tekrar çalıştım konularıma :anneadayı:

inşallah karşına güzel hemşireler , iyi insanlar çıkar istediğin gibi Doğumun olur.
Bende çok strese girdim sezeryan derlerse ne yaparım diye ama çok şükür doktorum destekti kordon dolandı boynuna yine sezeryan demedi.

Şimdi başka hastaneye gidiyorum kafama takılan bir şeyle olursa sorgularım herhalde yada başka bir dr giderim. Buda destekçi ama son dakikaya kadar bilemiyorum
Amin canımcım inşallahh. Hepimizin doğumları istediğimiz gibi olur inşallah.

Canım benim tabi ki iyileşeceksin hep böyle mi gidecek? Benim anneannemde dizinden ameliyat oldu hala geceleri sabaha kadar ağrısından uyuyamıyor ama doktor 2 ay sonra geçer ağrısı demişti daha 1 ay oldu. İstersen ameliyat olduğun doktoruna sor için rahat etmiyorsa ama bence kadın doğumcun açıkça söylemiş hiçbir zararı olmaz diye, senin ki sadece korku kuzum.
Internette torumlar okukrum.iyilesmeyenler mi istersin tekrar tekrar ameliyat olanlar mi istersin. Ameliyata pat die karar verdigim.icin cok pismanim. 15 gun o halini ceksem kremlerle sikayetler hafiflermis. Gerci dogumda yine tekrarlarmis ama ne bileyim. Boyle de cok zor. Hayatimin en yavas gecen donemi. Hamilelikte yasamak daha da uzuyo beni. Kendimi de bebegimi de boyle strese sokmak istemiorum. Ama tuvalet azicik gecikse strese giriorim baska bisi dusunemiorim. Cunku cekecegim aciyi biliorum. Smdi zeytinyagi surmeye basladim. Gunde iki kez. Iyilestirir diyorlar. Umarim iyilestirir

Internette torumlar okukrum.iyilesmeyenler mi istersin tekrar tekrar ameliyat olanlar mi istersin. Ameliyata pat die karar verdigim.icin cok pismanim. 15 gun o halini ceksem kremlerle sikayetler hafiflermis. Gerci dogumda yine tekrarlarmis ama ne bileyim. Boyle de cok zor. Hayatimin en yavas gecen donemi. Hamilelikte yasamak daha da uzuyo beni. Kendimi de bebegimi de boyle strese sokmak istemiorum. Ama tuvalet azicik gecikse strese giriorim baska bisi dusunemiorim. Cunku cekecegim aciyi biliorum. Smdi zeytinyagi surmeye basladim. Gunde iki kez. Iyilestirir diyorlar. Umarim iyilestirir
Benim olduğum ameliyat değil o bende afedersin anal fissur mü ne diyorlar kalın bağırsak çatlağı ameliyatı oldum. Ameliyat öncesi yaşadığım şeyleri bir ben bilirim bir Allah yani. Zaten ağrı değildi o yaşadıklarım başka bir isim vermek gerekir boyut değiştiriyordum o acıyı yaşayınca. Ama ameliyat sonrası direkt bitti bende sıkıntılar. 20 yaşında oldum ameliyatı 10 yıldır çok şükür bir kere bile sorun yaşamadım. Senin durumunu bilemiyorum o yüzden ama derler ya internette herşeyi araştırmayın diye, bence direkt uzmanlarla konuş sen yoksa internette kötü niyetli insan çok malesef. Bir de istisna kötü deneyim yaşayan kişiler uyarı amaçlı da yazabiliyorlar internette belki biz %5inin yorumlarını okuyoruz. Onlarda korkutuyor bizi işte.

Bugun annemle Eminonu tarafina gittik. Hem ziyarete gelenlere hediyelik birkac bir sey hazirlamak icin malzeme, hem de bebege 10lu hastane cikisi aldim. Daha eksikler hala var, tekrar tekrar gideriz sanirim ama bugun cok yorulduk.

Etkilenmez mi.. Yine karşılıklı atışma olursa sizde ortamdayken eşin "esseyel hamile onun yanında kendinize gelin sorunlarınızı biz burada yokken konuşun" falan desin. İki tarafta çekinir biraz. Veya ayrı ayrı iki evde de bunu desin.
Canım uzaktalar zaten ikiside ama kayın validemler gelecek haftaya nasıl olacak bilmiyorum o yuzden: (

Back
X