- 3 Mayıs 2017
- 730
- 873
- 53
- 31
Evet aynen. Bal mumunu eritip içine döküyorKuru kabukları demi yeşil olan değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aynen. Bal mumunu eritip içine döküyorKuru kabukları demi yeşil olan değil
Cok saol canım kitap için :)Özelden yollamayım dedim isteyen buradan bakar 28. Ve 32. Hafta arası 7. Ay notları öncesinde isteyen olursa eklerim.
Eki Görüntüle 2054740 Eki Görüntüle 2054741 Eki Görüntüle 2054743 Eki Görüntüle 2054744
âmin inşallah kardeşimCok şükür iyi eslerimiz var ALLAH onlari basimizdan eksik etmesin :)
Hayırlısı olsun canım, mutlu mesut olun yeni evinizde![]()
İnşAllah canım. takmıyorum zaten artık :)))Allah yardımcınız olsun canım dediğim gibi bence sen karışma eşin halletsin. Konular açılırsa ben rahatsız oluyorum diyip müsade iste ortamdan ayrıl mümkünse..
Olsun canim tek saglikli olsunlar da napalim. Benim kuzenim 9 ay bebek normal dogucak diye gezdi 9ay 18 gunde bebek artk gelmeyince sezaryene aldilar. Meger kafasi annenin kaburgaya takilmis. Dogdugunda kafasinda minik bi yara vardi bebegin. Olucak oldu mu yine oluyo yaniDoktora gittim kizlar haberler kötü malesef
Bebeğim ayrintili da döndü gözüküyordu malesef dönmemiş makat gelişli dedi. Ağrılarım o yüzdenmiş.
Bide eşi hala aşağıdaymiscikmasini bekliyoruz bir aydır ama hala aynı.
Böyle giderse sezeryan olmaktan başka çarem yok.
Kanama olabilir diye yasaklar yine başladı. Gezmek is yapmak ilişki vs hepsi yasak bol bol yat dediler
En güzel haber de oğluşum büyümüş 32 cm 750 gram olmuş ❤![]()
Ooo masallahAz önce doktordan çıktık bebeğim 1 kilo 80 gr olmuş tombisim masallah:)
Doktora gittim kizlar haberler kötü malesef![]()
Bebeğim ayrintili da döndü gözüküyordu malesef dönmemiş makat gelişli dedi. Ağrılarım o yüzdenmiş.
Kanama olabilir diye yasaklar yine başladı. Gezmek is yapmak ilişki vs hepsi yasak bol bol yat dediler
Olsun canim tek saglikli olsunlar da napalim. Benim kuzenim 9 ay bebek normal dogucak diye gezdi 9ay 18 gunde bebek artk gelmeyince sezaryene aldilar. Meger kafasi annenin kaburgaya takilmis. Dogdugunda kafasinda minik bi yara vardi bebegin. Olucak oldu mu yine oluyo yani
Aklina hemen smdi dogurcakmissi gibii gelmesin. Dikkat edersen 2 de olur 3 de olur. Endiselenme kuzumNormal doğum cok istiyordum canım bugün iki doktora gittim ikiside artik cok dikkat et deyince moralim bozuldu 2 kilo olabilseydi
Haberler kötü deyince göğsüme bıçak saplandı canım en önemlisi bebişinin sağlığı.. Kadınların çoğu hiç sorun olmadığı halde sezaryeni tercih ediyorlar inşallah sağlıkla alırsın kucağına
Aklina hemen smdi dogurcakmissi gibii gelmesin. Dikkat edersen 2 de olur 3 de olur. Endiselenme kuzum
Canım benim tam.olarak dediğin gibi değil ama ağrım var orda zonklama gibi bugün sağlık ocağındaki ebe üşüttüysen ondan da olabilir dedi. Bol su iç vücut atsın hastalık varsa da dedi. Enfeksiyon da hafif ağrı yapıyormuş , senin çıkmamış gerçi ama ben de biraz varbugün doktora gittik arkadaslar dün cok gezmişiz alısveris yapcaz derken bebişse farketmedim dünden beri vajinamda tuhaf bisi hissediyorum baskı gibi sanki kücük tuvaletim varmıs gibi ordaan birsey düsücek de sıkmam gerekmis gibii hava alır gibi açıklık hissi vardı böle birsey yaşayan biri varmı cocuk asagıdamı acaba diye süphelendik ama değil hersey yolunda gözüküyor rahim agzı kapalı ..rahim agzı kalınlığında biraz kısalma var ölçümle baktı ultrasondan oda olması gerekenin altında falan değil aslındak korkulcak bi durum yokmus... idrar enfeksiyonumu var acaba omu sebeb oluyor dedik oda temiz cıktı suyu vs de iyi gelisimimiz kilomuz tam çok sükür ama anlamadm dünden beri cok korktm birtane iğne olduk istirahetteyiz şimdi ama hala gecmedi dua edin bize bundan biirsey olmaz dimi varmı böle birsey duyan yaasayan arkadaslar ?
Ohh maşallah oğluşuna, merak etme canım daha erken belli olmaz döner belki, şimdiden canını sıkma.. önemli olan onun sağlığı , sezeryan da olabiliriz. Yeter ki sağlıklı gelsin bebişlerimiz.Doktora gittim kizlar haberler kötü malesef
Ohh maşallah oğluşuna, merak etme canım daha erken belli olmaz döner belki, şimdiden canını sıkma.. önemli olan onun sağlığı , sezeryan da olabiliriz. Yeter ki sağlıklı gelsin bebişlerimiz.