kahvaltı yaptik mutfağı topladım canım çıkıyor sanki ..
evde bisürü eksik var ne pazara nede markete gidecek halim var ..
disari cikmak istiyorum ama eşim hızlı yürüyor yavaş hali bile bana hizli
Kizlar ben bisey soracam tecrubeli annelerimiz bebislerimiz 3700 falan civarinda dogma ihtimalinde bu hasta cikislari varya el kadar olan onun icine girerlermi kucuk gelirmi boy belki tamam ama kilodan olurmu cocugu acikta birakmasak
Kizlar ben bisey soracam tecrubeli annelerimiz bebislerimiz 3700 falan civarinda dogma ihtimalinde bu hasta cikislari varya el kadar olan onun icine girerlermi kucuk gelirmi boy belki tamam ama kilodan olurmu cocugu acikta birakmasak
Abooo boyu hic sormadim ama az daha devam ederse 4 e yakin dogacak kiz bizimki.hatta dogum seklinide o belirleyecek. 2 hafta sonra yine kontrol var ozaman soylerim dedi doktorada sordum olurmu diye bidahakinde soylerim ben sanaolmazsa 1 tanede buyuk al dedi :))
Kızlar ben geçen doktora gittiğimde bebeğin boynunda kordon fln dolanmış mı diye sordum çünkü renkli ultrasonla bakınca sanki boynunda bisey var gibiydi. o da ben asla böyle bir şeye bakmam varsa anneye böyle birseyi söylemem. Çünkü manası yok dedi. suyun içinde zaten bir yerlerine dolanması çok normal dedi. Tabi doğum anında bakıyordur heralde onu bilmiyorum. Ama beni korkutan boynuna fln bir kaç tur dolanırsa doğumda sıktırmasi veya çıkışını zorlaması oldu ama heralde doğum başladığı zaman bakıyordur değil mı
Ay canım çok güzel bir rüyaymış bende seni cok sevdim görmeden valla hissiyat işte.
Inşallah ya görüşelim tabi hem bizler arkadaş oluruz hemde bebislerimize oyun grubu aramak durumunda kalmayız. Her acıdan güzel olur. 40imiz çıkınca görüşürsek süper olur. :)
Hahaha aynen 13. sıraya girmeyi düşünüyorum bakalım ama forumda doğumlar peşpeşe olmaya başladı bakalım yetişebilecek miyim bekledikçe benim eksiklikler bir türlü bitmiyor sanki bebisimiz doğsa biticek :)
Hahaha aynen 13. sıraya girmeyi düşünüyorum bakalım ama forumda doğumlar peşpeşe olmaya başladı bakalım yetişebilecek miyim bekledikçe benim eksiklikler bir türlü bitmiyor sanki bebisimiz doğsa biticek :)
hahahaha dağınık durmasın istiyorsun çünkü zaten yeterince bebeğin eşyalarıyla doldu ev benimde aynı mantık ama eşler anlamıyor benim ki de hala neden masa aldiginizi çözemedi
hahahaha dağınık durmasın istiyorsun çünkü zaten yeterince bebeğin eşyalarıyla doldu ev benimde aynı mantık ama eşler anlamıyor benim ki de hala neden masa aldiginizi çözemedi
Bakalım bizimki kaç kilo oldu
h.içi nst'ye gel dedi doktor en son kilo muhabbeti ne canımı skmslardi eşim bol bol yediriyor aman allahım kusacam diyorum bazen
Ya kızlar su mobilya kokusu nasıl çıkar? Bir kaç kez sirkeli su ile sildim. Bi de bingonun bi bebekler için bi yüzey temizleyici var onunla sildim. Ama çıkmıyor fikri olan varsa yardım etsin mobilya silmekten her gün her yerim turuluyor
Ya kızlar su mobilya kokusu nasıl çıkar? Bir kaç kez sirkeli su ile sildim. Bi de bingonun bi bebekler için bi yüzey temizleyici var onunla sildim. Ama çıkmıyor fikri olan varsa yardım etsin mobilya silmekten her gün her yerim turuluyor