2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
kahvaltı yaptik mutfağı topladım canım çıkıyor sanki ..
evde bisürü eksik var ne pazara nede markete gidecek halim var ..
disari cikmak istiyorum ama eşim hızlı yürüyor yavaş hali bile bana hizli

Kizlar ben bisey soracam tecrubeli annelerimiz bebislerimiz 3700 falan civarinda dogma ihtimalinde bu hasta cikislari varya el kadar olan onun icine girerlermi kucuk gelirmi boy belki tamam ama kilodan olurmu cocugu acikta birakmasak

Kizlar ben bisey soracam tecrubeli annelerimiz bebislerimiz 3700 falan civarinda dogma ihtimalinde bu hasta cikislari varya el kadar olan onun icine girerlermi kucuk gelirmi boy belki tamam ama kilodan olurmu cocugu acikta birakmasak

3700 hastane çıkışına sigiyor canım :) ama boy 56 çıkarsa işte o zaman sıkinti olabilir :)

3700 hastane çıkışına sigiyor canım :) ama boy 56 çıkarsa işte o zaman sıkinti olabilir :)
Abooo boyu hic sormadim ama az daha devam ederse 4 e yakin dogacak kiz bizimki.hatta dogum seklinide o belirleyecek. 2 hafta sonra yine kontrol var ozaman soylerim dedi doktorada sordum olurmu diye bidahakinde soylerim ben sanaolmazsa 1 tanede buyuk al dedi :))

Aynı soruyu bende sordum doktoruma seninkiyle benzer şeyler söyledi. Dolansa yapılacak bişey yok Senin yapman gereken hareketlerini kontrol etmek dedi

Aynı soruyu bende sordum doktoruma seninkiyle benzer şeyler söyledi. Dolansa yapılacak bişey yok Senin yapman gereken hareketlerini kontrol etmek dedi
aynen öyle. bir de bana diyor ki nereden aklına geliyor bunlar :) diyemiyorum ki bizim bir forumumuz var orda okuyorum bende merak ediyorum

40ları çıkarırız havalar da ısınmış olur mis gibi bebek ve bahar kokuları eşliğinde buluşuruz canım :) bu arada 13'e az mı kaldı ne

40ları çıkarırız havalar da ısınmış olur mis gibi bebek ve bahar kokuları eşliğinde buluşuruz canım :) bu arada 13'e az mı kaldı ne

Hahaha aynen 13. sıraya girmeyi düşünüyorum bakalım ama forumda doğumlar peşpeşe olmaya başladı bakalım yetişebilecek miyim bekledikçe benim eksiklikler bir türlü bitmiyor sanki bebisimiz doğsa biticek :)

Evlenirken evin eksiği hiç bitmemiş gibi gelmişti bana 3yıl geçti hala bitmedi o eksikler canım :) o hesap bebeklerin işi de

Evlenirken evin eksiği hiç bitmemiş gibi gelmişti bana 3yıl geçti hala bitmedi o eksikler canım :) o hesap bebeklerin işi de
ay aynen ya mesela bugün gidip mutfak masası alacağız çünkü o zaman küçük masa almıştım idareten şimdi gidip onu büyütecegim. bitmiyor bitmeyecek :)

ay aynen ya mesela bugün gidip mutfak masası alacağız çünkü o zaman küçük masa almıştım idareten şimdi gidip onu büyütecegim. bitmiyor bitmeyecek :)
Hahaha ben de geçen hafta mutfağı düzenlettim eşime fırın dolabı aldırdım diyor ki bebekle fırın dolabının ne alakası var

Hahaha ben de geçen hafta mutfağı düzenlettim eşime fırın dolabı aldırdım diyor ki bebekle fırın dolabının ne alakası var
hahahaha dağınık durmasın istiyorsun çünkü zaten yeterince bebeğin eşyalarıyla doldu ev benimde aynı mantık ama eşler anlamıyor benim ki de hala neden masa aldiginizi çözemedi

Bakalım bizimki kaç kilo oldu
h.içi nst'ye gel dedi doktor en son kilo muhabbeti ne canımı skmslardi eşim bol bol yediriyor aman allahım kusacam diyorum bazen

Ya kızlar su mobilya kokusu nasıl çıkar? Bir kaç kez sirkeli su ile sildim. Bi de bingonun bi bebekler için bi yüzey temizleyici var onunla sildim. Ama çıkmıyor fikri olan varsa yardım etsin mobilya silmekten her gün her yerim turuluyor

odanın aç camlarını sürekli açık kalsın kapakları da aç ben 1 ay önce almıştım uzun süre hep öyle kaldı çıkı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…