2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Ay Allah korusun koma mi, cok asiri alimda hetalde gunde 1 taneden birsey olmaz ya.

5 dakika da bir geliyor o sancı 1 dk falan surup gidiyor ama insanı zıplatıyo normal dogumun en zoru o ztn sonrası hayal gibi gelip gecıyo annelik zor evlat icin katlanılır

Merhaba hanımlar, ben bu sabah saat 5 civarı doğum yaptım.
Kendi sancimla vajinal doğum.
Dikiş ağrısı çekiyorum suan.
Minnagim iyi. Çok şükür.
Doğduktan sonra emdi ama sabah a karşı memeyi bıraktı. Ağzına almio.
Uyuyo sürekli.
Gaz tis ve kakasını yaptı.
3 kilo 50 gr doğdu.
Rabbim herkese nasip etsin. Çok güzel bir şey. Eve gitmek için can atıyorum ama daha burdayım. Yarın belki. .

Masaallah subhanallah ne guzel bir dogum. Bize de boylesi nasip olur insaallah. Bebeginizi ve sizi cok tebrik ediyorum, yuvaniza bereket getirsin insaallah. Hayirli evlat olsun, saglikla muhabbetle buyutun.

Çok şükür canım sağlıkla kavuşmuşsun.
güzel gümlerde büyüt inşallah
Bir an önce ağrın sızında geçer inşallah.
Dikişin çok galiba üstüne oturmamaya çok dikkat etz

Allah analı babalı büyütsün inşallah gözünüz aydın canım :)

Hayırlı uğurlu olsun canım, ne güzel normal doğum kısmet olmuş, sağlıkla büyütün bebeğinizi.. 1gün hastanede kalman normal canım, yarın cıkaraınız, gözün aydın

Maşallah canim Allah anali babalı büyütmeyi nasip etsin

hadi geçmiş olsun canım benim,
gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah ... maşallah bebeğine rabbim korusun inşallah... darisi benim gibi bekleyen tum arkadaslagin başına olsun hepimizinde sağlıkla kucagimiza almak nasip olsun âmin inşallah

gozunuz aydin canim ,rabbim yardimcin olsun

Maşallah canım gözünaydın ne güzel bebişine kavuştun darısı biz bekleyenlerin başına maşallah

2 2306 gözün aydın massallh canım ne güzel sancinla normal doğum yapmissin çok gecmis olsun güle güle büyür kaç haftalıkken geldi sancin artık bizde doğurmak istiyoruz

Canim gozunaydin Allah anali babali buyutsun insallah

yerini sevdi demek ki annesi. Daha guzel biraz daha semirsin iceride oyle gelsin bebis. Sana ufak bir macera yasatmis oldu desene.

E Esseyel ne durumdasin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…