- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
- 83
36+6da iki küçük catlagim oldu göbüste oglandada son haftada çatır çatır catladi şimdi yer yok catlamaz diyordum ama çatlayan yer tekrar çatlıyorKızlar size birşey sorucam aranızda son hafta çatlayan oldu mu 35+5 im şimdiye kadar hiç çatlağım olmadı acaba bundan Sonra olur mu
Csnım çok sağol öyle yapıyorum bende bakalım ne olacak
Kızlar hepimiz son haftalarımızdayiz cok şükür. Meme ucu çatlağı olmamasi için şimdiden kullandıgınız bi yöntem varm. Oglumda cok fena yara olmuşru. Bildiginiz bisey varsa lutfen yardimci olurmusunuz
Cevabin icin cok tskler. Bende aldim ama önceden sürülmesi gerekiyomuSon 15 gundur fikan lansinoh gogus ucu kremini suruyorum ins olmaz
Kızlar hepimiz son haftalarımızdayiz cok şükür. Meme ucu çatlağı olmamasi için şimdiden kullandıgınız bi yöntem varm. Oglumda cok fena yara olmuşru. Bildiginiz bisey varsa lutfen yardimci olurmusunuz
Cevabin icin cok tskler. Bende aldim ama önceden sürülmesi gerekiyomu
O zaman hemen baslayayim. Benim şafak 19. Seninki kac cnmBende burdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine kullanmaya başladım önceden baslamak gerekiyormuş bazi arkadaslarimiza doktoruda bu sekilde onermis cnm insallah faydasini goruruz bakalim
Bende Daha girmedim nst belki bu hafta girecektim bilemiyorum daYanii ben o düşüncedeyim doktorumda o kafada bi adam cok sukur ne bi test ne bi tahlil gereksiz hicbiseyle ugrastirmadi saolsun ultrasyonda bile cok tutmaz zararli bebege die daha bi kere bile nst ye falan girmedim Allaha emanet gidiyorum yani :))) Kendini bosuna strese sokma Allahin izniyle bisecik olmaz vesveseye düşme takipte kal bebisi yeter valla ben bisi kesfettim tesadufmu bilmiyorum ama bazen evhamlaniorum hareketini hissetmeyince kegel egzersizini yapmaya basliyorum hareketleniyo rahatliyorum sonra :)
Bende Daha girmedim nst belki bu hafta girecektim bilemiyorum da
Evet benim de kızım 39+6 da dogdu hemde bı anda sancı basladı valla ne zaman geleceği belli olmuyo bu bebeklerin bunda nedense erken gelir diye hep hissimDaha vaktimiz var canim strese girmeye gerek yok 40 haftayi doldurdugumuzda hala kipirti olmazsa o zaman telaslaniriz :) Benim arkadasim 42 haftalik dogum yapti bebis içeriyi pek sevmisti :)))
Evet benim de kızım 39+6 da dogdu hemde bı anda sancı basladı valla ne zaman geleceği belli olmuyo bu bebeklerin bunda nedense erken gelir diye hep hissim
Canım sezaryen olacaksa hastaneye gitmen gerekmez mi? Yani eğer gelen normal doğuma ait bir belirtiyse doktorunu haberdar etmelisin bence.Ayyy kızlar benim 3 4 damla kadar kanamam oldu yani kıpkırmızı bildiğin kan. Gerisini bekliyim demı benim sezeryan olcak çünkü ilk doğum sezeryan. Nisansa turuncu olur diye konusulmustu. Sancı henüz yoj sanki adet olcakmisim gibi bi sizi var.
Canim bence doktorunu ara dogum baslamis olabilir .yarinda pazar iraya buraya gitmesinAyyy kızlar benim 3 4 damla kadar kanamam oldu yani kıpkırmızı bildiğin kan. Gerisini bekliyim demı benim sezeryan olcak çünkü ilk doğum sezeryan. Nisansa turuncu olur diye konusulmustu. Sancı henüz yoj sanki adet olcakmisim gibi bi sizi var.
Evet canım kayınvalidem karnın aşağı inmiş dedi. Ben farketmemiştim. Ama hesaplarına göre yedi sekiz gün varmış :)Göbeğin aşağıya mi indi acaba canim o zaman da yakin derler ya
ERSAĞ MAVİ VÜCUT LOSYONU (BAKIM ONARIM LOSYONU)bakarım cnm ona da ben burts bee çatlak kremi aldım karın bolgesine özel çok memnun kaldım. bacaklarıma hindistan cevizi yağı kullanıyorum ama catladıktan sonra başladım o yüzden olan oldu. ersag organik mi canim dogal mi biliyor musun
Yaa bende ole yapcaktim ama gerisi gelmedi sancı bile yok. Benim bebek önde çok oyuzden hareketleri çok sert bu yüzden lekelenmeli bir gebelik geçirdim buda mı ole ayırt etmek için biraz beklemek istedim 1 2 saat bekleyip olmadı aricamCanım sezaryen olacaksa hastaneye gitmen gerekmez mi? Yani eğer gelen normal doğuma ait bir belirtiyse doktorunu haberdar etmelisin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?