- 7 Temmuz 2017
- 668
- 1.230
- 113
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benimki ne ilginç ama aşı uyku yapıyor aşı olduğu zaman sürekli uyuyorBizde iyiyz cnm saolasin. 2.ay asimizi olduk sali günü bikac gündür huysuz. Simdi uyudu daha
Ateş yapmiyor artik yenilenmiş aşilar. Sadece ogün huzursuz oluyor biraz ve uyku yapiyorYarında biz olucaz aşı cok korkuyorum canı acıcak atesi olcakmı huyu değişmese bari
Galiba ağır geliyor canımCanım benimki ne ilginç ama aşı uyku yapıyor aşı olduğu zaman sürekli uyuyor
Uyuyoruz devamlı bugünn emmiyor biberon denedim almıyır acıkmadıdamı anlamadımAteş yapmiyor artik yenilenmiş aşilar. Sadece ogün huzursuz oluyor biraz ve uyku yapiyor
Evet cnm aşı günü uyuyyorlar. Neyse atlattinizUyuyoruz devamlı bugünn emmiyor biberon denedim almıyır acıkmadıdamı anlamadım
AYnen canım bende öyle düşünüyorumGaliba ağır geliyor canım
Haftaya iznim bitiyor ama ücretsize ayrılıyorum hatta dilekçe onayım da bugün geldi. Aklına takılan bir husus varsa yardımcı olabilirim canımMerhaba Arkadaşlar sayfada öğretmen olupta izni bitince göreve başlamayı düşünen var mı
Sağol canım ya ben izne ayrılıp ayrılmama konusunda kararsızımHaftaya iznim bitiyor ama ücretsize ayrılıyorum hatta dilekçe onayım da bugün geldi. Aklına takılan bir husus varsa yardımcı olabilirim canım
Sağol canım ya ben izne ayrılıp ayrılmama konusunda kararsızım![]()
ben pek kullanmıyorum sonuçta ilaç bilmiyorum doğru yapıyor muyum sabah öğle akşam vereyim diyorum bir de gaz masajı yapalım bence daha etkilicanim bizde ayni durumdayiz.doktor bizede relactaz damla verdi ama 3 gun kullanabildim.zaten aglayan bi bebekti daha cok aglamaya basladi kendi teshisime gore karin agrisi yapti kizimda.sen kullanmaya basladin mi.faydasini gordun mu damlanin.
Benim de iznim bu hafta bitti. Ücretsiz izne ayrılıyorum. markete gittiğimde bile aklım kalıyor. işe henüz başlayamam :)Merhaba Arkadaşlar sayfada öğretmen olupta izni bitince göreve başlamayı düşünen var mı
Sizin ilk çocuğunuz muEğer maddi olarak çok zorlanmayacaksanız bir bebeğe en iyi annesi bakar. Ya da Haziran’a kadar izne ayrılıp seminer haftası dönebilirsin okula en azından bebeğin 5 aylık olmuş olur :) hem günde bir iki saat bırakman seni de çok üzmemiş olur :)
Bebek kaç aylık oldu pekiBenim de iznim bu hafta bitti. Ücretsiz izne ayrılıyorum. markete gittiğimde bile aklım kalıyor. işe henüz başlayamam :)
İki aylık canım. 32 haftadayken ayrılmıştım.Bebek kaç aylık oldu peki
Evet ilk göz ağrımSizin ilk çocuğunuz mu
merhaba bende ogretmenim 37yekadar calistim cok sukur ta eylulde baslicam istersem,merak ettigim bi kac soru var dogum yapinca evrak mi goturucez okula hastaneden alinan onun haeicinde bir rapor var mı,dogum parasi icin ne yapıyoruz birde ucretsiz almaknistersek napiyoruz teşekkürederim:)Eğer maddi olarak çok zorlanmayacaksanız bir bebeğe en iyi annesi bakar. Ya da Haziran’a kadar izne ayrılıp seminer haftası dönebilirsin okula en azından bebeğin 5 aylık olmuş olur :) hem günde bir iki saat bırakman seni de çok üzmemiş olur :)
Vermiyorum benKızlar bebeklerinize rezene çayı veriyor musınuz??