2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?


  • Ankete Katılan
    262
Öyle canım Allah yavrularımıza Sağlık sıhat versin gerisi yalan.. Sende de herşey yolundadır umarım.
Amin canım ne olsun ya ataklar mi desem yaramaz kız mı desem hiç bir şey anlamadım doğduğundan beri ağlıyor ağlamayı seviyor 5 aylık olduk geçer inşAllah
 
Amin canım ne olsun ya ataklar mi desem yaramaz kız mı desem hiç bir şey anlamadım doğduğundan beri ağlıyor ağlamayı seviyor 5 aylık olduk geçer inşAllah
geçer geçer aslında sakin olduğu dönemler vardır. bizimkide bi huzursuz bi sakin ama idare ediyoruz. Şuan bilinci acıldı anlıyor algılıyor yeni şeyler öğreniyor cok heyecanlanıyoruz. 6 doldu bizimde. seninde az kalmış görcen bak keyifli günler çok yakın.
 
Ben Chicco liteway baston aldım ana kucağı puset e koydum bı dönem şimdi hep baston kullanıyorum tam yatışi var oturtmuyorum .katlaninca küçük oluyor tavsiye ederim istersen buna çok benzeyen ebebekte başka markalarında var tam yatan baston
Çok teşekkür ederim bilgi için
 
Kızlar çoğumuzun bebeği 6. Ayının içinde. Artık çoğu şeyi anliyorlar. Mesela ben yere yatiriyorum sağına soluna oyuncaklarini koyuyorum 10 15 dk oynuyo. Karşısında şarki söylemeye başlayınca beni taklit edip o da sesini inceltip bağırmaya başlıyor. Gel babası gel dediğimde elini açıp kapatıyor. Çak oğlum dediğimde elini kaldırıp elime yaklastiriyor.
Peki Sizinkiler neler yapıyor ve en önemlisi hem zihinsel hem de el becerisi gelişimi için ne tür aktiviteler yapıyorsunuz?
 
Grubun en büyük bebeklerinden birisi oğlum , 6 Aralık’ta 33+6 da Doğum yaptım . Prematüre bir bebek yani . Şu an yaklaşık 6.5 aylık :)
Doğduğu günden beri çocuk nörologu takibinde , şükürler olsun en ufak bir sıkıntısı yok. Hatta doktor akranlarından Bile ileride olduğunu söyledi . Ha 6.5 aylık bebeğin nörolojik olarak ileride olması nedir , en fazla agu gugu yapıyor .
Düz bir bebek yani dümdüz , özelliksiz , artısız. En önemlisi beklentisiz :)
p.s . Henüz dönemiyor Bile
 
X