Biz henüz karar veremedikMeltem
Dun aile hekimime ilac yazdirmaya gittim, 20 haftada kac kilo aldigimi sordu. 2 kg diyince "Olsun. Niye cok az kilo aldim diyerek sakin uzulme, sonraki aylarda alirsin" dedi. Ben uzulmuyorum ki zatenAllah'im ya, uzulmem mi gerek? Hem en ideali 9 kg ile hamileligi bitirmek diyorlar, hem son aylarda cok kilo aliniyor aman dikkat diyorlar, hem de boyle 2 kg aldim diyince uzulme sakin diyorlar. Bu aya kadar kac kg alsam iyi olurdu mesela anlamadim? Sizler kac kilo aldiniz, kizlar?
Peki nasil randevu aldiniz ? Cabuk sira geliyo mu?Ben yaptircam onumuzdeki hafta
Merhaba herkese
Arkadaşlar istanbul medical park ta bahçelievler kadın doğumcu önerirmisiniz
Merhaba tekrarMerhaba arkadaşım benimde orda Meral arısal a gidiyorum ve gayet memnunum kendisinden.irina hanımı da övüyorlar. Tek sorun hastane işleyişi sıkıntılı ve çok paragözler. Doktorum öyle değil tabi,onun için gidiyorum.
225 liraya yaptıracağım. Ama ben Bursa'dayım.Detaylı ultrason fiyatları hakkında bilgisi olan varmı İstanbul'da olanlar nereye yaptıracaksınız devlet veya özel?
Detaylı ultrason fiyatları hakkında bilgisi olan varmı İstanbul'da olanlar nereye yaptıracaksınız devlet veya özel?
Ben yine ucuza yaptırıyormuşum yani *-* 14 gün kaldı benim ultrason tarihine ^-^280 tl.ye yaptıracagim ama ben Ankaradayim :)
Ben yine ucuza yaptırıyormuşum yani *-* 14 gün kaldı benim ultrason tarihine ^-^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?