2018 Ocak Anneleri

• Kız

OY: 40 45,5%
  • Erkek

OY: 48 54,5%
  • İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Erkek,Kız

• Ankete Katılan
    88
Kızımda ismi ben seçmiştim eşim onaylamıştı, bunda ise eşim listeliyo onlardan birini seçicem

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. 20 haftalık hamileyim. size bir sorum olacaktı şimdiye kadar kendiniz ne kadar aldınız? ben şimdiye kadar 2 kilo aldım ama internette şimdiye kadar 5 kg ve üzeri almam gerektiği yazıyor. Bu kilo çok mu yetersiz. hiç bulantım olmadı hamilelik başında kilo da vermedim, yediklerimi kısıtlamıyorum da acaba bebeğim sağlıklı mı?

Ben de 1 kilo aldım. Doktorum eylül ayında daha hızlı kilo alacağımı ve yediklerime daha fazla dikkat etmem gerektiğini söyledi. Korkuyorum çok kilo almaktan :/

Bende 2.5 aldım anca 3 olmuştur. Bence de normal. Sağlık ocağındaki hemşire "Aferim sağlıklı besleniyorsun demek ki" dedi bana.

merhaba kızlar,

Ben de öyle 3,5-4 civarı aldım. 20. hafta. sanırım normal ben de doktoruma soracağım

Kizlar detayli ultrasonu devlette yaptiran var mi icinizde ya da yaptiracak olan?

Merhaba herkese
Arkadaşlar istanbul medical park ta bahçelievler kadın doğumcu önerirmisiniz

Merhaba herkese
Arkadaşlar istanbul medical park ta bahçelievler kadın doğumcu önerirmisiniz

Merhaba arkadaşım benimde orda Meral arısal a gidiyorum ve gayet memnunum kendisinden.irina hanımı da övüyorlar. Tek sorun hastane işleyişi sıkıntılı ve çok paragözler. Doktorum öyle değil tabi,onun için gidiyorum.

Merhaba tekrar
Ben cevap gelmeyince emine ergüle randevu aldım onuda övmüşler hep araştırdım birazcık umarım memnun kalırım sağlık sigortam var paragöz olmalarından korkmuyorum ama onu düşünmeleri sıkıntı tabi

Detaylı ultrason fiyatları hakkında bilgisi olan varmı İstanbul'da olanlar nereye yaptıracaksınız devlet veya özel?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…