2018 Ocak Anneleri

• Kız

OY: 40 45,5%
  • Erkek

OY: 48 54,5%
  • İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Erkek,Kız

• Ankete Katılan
    88
Oğlan anaları olarak cogunluktayiz işin ilginç yanı çevremde ki herkesin kızı olacak bu benim ki erkek. Ama onların hepsi de 2017 de doguracaklar mesela

Benim detayli ultrasonda kesin kiz diye soylendi. Simdiye kadar hep tam net degil ama kiz gibi deniyordu. İsim dusunenleriniz var mi?

Selam kızlar 15.haftam da erkek dedi doktorum 18' de de erkek dedi kesinleşti yani..Bence de 2018 erkek bebek yılı çoğunlukla erkek duyuyorum.
Çin takvimi de yanıldı bu aradaa:)

Arkadaşlar bu haftalarda bel agrisi ceken var mi? Benim belimde problem var acaba hamilelikten mi?

Arkadaşlar bu haftalarda bel agrisi ceken var mi? Benim belimde problem var acaba hamilelikten mi?
Benim ilk 3 ayda geceleri agriyordu, dönüp duruyordum, sabah yataktan kalkarken de ozellikle agriyordu. Simdilerde agri kalmadi. Son aylarda daha fazla sık ve siddetli oluyormus diyorlar. Eşinize ovdurabilirsiniz, hem ayak tabanindan refleksoloji diye geciyor, hem de sirttan masaj cok iyi geliyor. Asagidaki iki videoyu izleyin derim.

Ayrica pilates yapmak da cok faydali, benimki belki de o yuzden artik agrimiyor. Hemen hemen her gun pilates yapmaya gayret ediyorum. Şu videolari uyguluyorum:

Ve normal doğum yapmaya yardimci hareketler:

Son düzenleme:
Dun aile hekimime ilac yazdirmaya gittim, 20 haftada kac kilo aldigimi sordu. 2 kg diyince "Olsun. Niye cok az kilo aldim diyerek sakin uzulme, sonraki aylarda alirsin" dedi. Ben uzulmuyorum ki zaten Allah'im ya, uzulmem mi gerek? Hem en ideali 9 kg ile hamileligi bitirmek diyorlar, hem son aylarda cok kilo aliniyor aman dikkat diyorlar, hem de boyle 2 kg aldim diyince uzulme sakin diyorlar. Bu aya kadar kac kg alsam iyi olurdu mesela anlamadim? Sizler kac kilo aldiniz, kizlar?

Harikasinz, cok tesekkurler :)

Size bunu soyleyen kisi biraz cahil galiba:) ben ilk hamileligimde 10 kilo ile dogum yaptim. Şu anki hamileligimde ise 2 kilo aldim ve yine dogumu 10 ile bitirmeyi planliyorum. Hayir tabiki fazla kilo alanda olabilir. O problem degilde az kilo almissin olsun tavri biraz garip..

Bende 2.5 almış gözüküyorum çok normal bence bebeğin gelişimi iyiyse sıkıntı yok ilk hamileliğimde bende 10 kilo aldım yine aynı olacak gibi bu ara çok yiyorum ama tatildeyim bol bol yüzüyorum

Toplamda 10 kilo alsamda son ayda bir haftada bir kilo aldigimi biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…