Cinsiyeti öğrendiniz miOcak bebekleri cogunlukla erkek galiba bakalim pazartesi insallah bende öğrenebilirim
Benim detayli ultrasonda kesin kiz diye soylendi. Simdiye kadar hep tam net degil ama kiz gibi deniyordu. İsim dusunenleriniz var mi?
Benim ilk 3 ayda geceleri agriyordu, dönüp duruyordum, sabah yataktan kalkarken de ozellikle agriyordu. Simdilerde agri kalmadi. Son aylarda daha fazla sık ve siddetli oluyormus diyorlar. Eşinize ovdurabilirsiniz, hem ayak tabanindan refleksoloji diye geciyor, hem de sirttan masaj cok iyi geliyor. Asagidaki iki videoyu izleyin derim.Arkadaşlar bu haftalarda bel agrisi ceken var mi? Benim belimde problem var acaba hamilelikten mi?
Benim ilk 3 ayda geceleri agriyordu, dönüp duruyordum, sabah yataktan kalkarken de ozellikle agriyordu. Simdilerde agri kalmadi. Son aylarda daha fazla sık ve siddetli oluyormus diyorlar. Eşinize ovdurabilirsiniz, hem ayak tabanindan refleksoloji diye geciyor, hem de sirttan masaj cok iyi geliyor. Asagidaki iki videoyu izleyin derim.
Ayrica pilates yapmak da cok faydali, benimki belki de o yuzden artik agrimiyor. Hemen hemen her gun pilates yapmaya gayret ediyorum. Şu videolari uyguluyorum:
Ve normal doğum yapmaya yardimci hareketler:
Dun aile hekimime ilac yazdirmaya gittim, 20 haftada kac kilo aldigimi sordu. 2 kg diyince "Olsun. Niye cok az kilo aldim diyerek sakin uzulme, sonraki aylarda alirsin" dedi. Ben uzulmuyorum ki zatenAllah'im ya, uzulmem mi gerek? Hem en ideali 9 kg ile hamileligi bitirmek diyorlar, hem son aylarda cok kilo aliniyor aman dikkat diyorlar, hem de boyle 2 kg aldim diyince uzulme sakin diyorlar. Bu aya kadar kac kg alsam iyi olurdu mesela anlamadim? Sizler kac kilo aldiniz, kizlar?
Meltemİsimlere karar verdinizmi bebeklerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?