2018 Ocak Anneleri

• Kız

OY: 40 45,5%
  • Erkek

OY: 48 54,5%
  • İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Erkek,Kız

• Ankete Katılan
    88
Merhaba arkadaşlar. Bende 24.haftadayım

Herkese günaydın bende aranıza katılmak istiyorum şuan 21+6 günlük hamileyim ilk gebeliğin düşükle sonuçlandı maalesef bende doğum evinde yaptırdım detaylı ultrasonu

Ben hamıle vatsap grubu kurulmasını talep ediyorum admın :)

Detaylı da nasıl gozukuyır ne kadar suruyor

10 dk felan sürüyor gerçi ben devletten pek memnun kalmadım ama özele gitseniz daha iyi olur bence:

Yen'i gelenler holgeldiniz bende sadi konukta yaptırıcam bakalım nasıl ilk gebeliğimde özel yaptırmıştım

Hoşbulduk canım bende idrar yolu enfeksiyonu var sizde de oluyor mu su içiyorum ama bi türlü geçmedi antibiyotik de safra kesemde taş olduğundan yan etki yapıyor ağrı yapıyor başka önereceğiniz birşey var mı

Bende yeni geçirdim çok yanma vardı doktor ilaç verdi antibiyotik mecburen içtim doğal olarak sarımsak çok faydalıymış cacık falan yapıp bol bol yemek lazım benim midemi ağrıtıyor sen deneyebilirsin

Kızlar grubu kurduk gelmek isterseniz

Özelden msj atarmısın noyu ekliyim

Ben de Denizlide Ultraparka yaptırdım detaylı ultrasonu renkli görünüyor ve her detayı inceliyor doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…