2018 Ocak Anneleri

• Kız

OY: 40 45,5%
  • Erkek

OY: 48 54,5%
  • İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Erkek,Kız

• Ankete Katılan
    88
Geçmiş olur inşallah benim mide bulantılarım geçti sadece öğle saatlerinde arabaya binersem oluyor
Onun dısında kasık ağrılarım var
Genel olarak iyiyim

Kasık ağrıları için magnezyum verebilir aslında doktorunuz

Günde 1 adet maden suyu deneyin o da çok etkili :)

Kasık ağrıları için magnezyum verebilir aslında doktorunuz

Günde 1 adet maden suyu deneyin o da çok etkili :)

Ben sezeryan doğum yapalı 22 ay oldu biraz onunda mı etkisi var mı acaba diyorum iç yaralarım tam iyileşmemi acaba yoksa paranoya mı yapıyorum bilmiyorum:)

Maden suyuda hiç sevmem ama içmeyi deniyim bakalım etki edecek mi
Tesekkür ederim tavsiye için

Tansiyon sıkıntısı yoksa azıcık limon damlatin tadı da guzellesiyir inşallah ise yarar :)

Ben hiç iyi degilim uykudan gözümü açtığım gibi sakiz atiyorum agzima aksam yatana kadar cigniyorum. Artik agzim agriyor. Bulantilarim gecmiyor sadece sakiz ile bastirabiliyorum.

Ben hiç iyi degilim uykudan gözümü açtığım gibi sakiz atiyorum agzima aksam yatana kadar cigniyorum. Artik agzim agriyor. Bulantilarim gecmiyor sadece sakiz ile bastirabiliyorum.

Bulantı bilekliği denediniz mi?
Birde beyaz leblebi iyi geliyordu bana

Evet leblebi banada iyi gelihor. Ama surekli bulanti olduğu icin sakiz iyi geliyor. Bilekli hakkinda açıkçası bilgim yok.

İki kolunuza takıyorsunuz akapuntur yöntemi ile bulamtıyı engelliyor ama herkes de işe yaramıyor internette bir işe yaramadı diyenleri de okudum
Bende işe yaramıştı
Eczanelerde satılıyor

Birşeyin bastırabilmesi süper ama bana hiçbir yiyecek iyi gelmedi. Inşallah tez vakitte geçer, ne kadar zor olduğunu biliyorum.

Benim de bulantilarim özellikle et türü besinler yedigimde çok şiddetleniyor. Tam olarakta geçmedi. 16. Haftamdayim.
Ocak anneleri genel olarak erkek bebislere hamileyiz sanirim, saglikla gelsinler

Kızlar hamilelere konserve ürünleri tuketmeyin diyorlar ya uzmanlar, benim canım acayip kornişon turşusu çekiyor cam kavanoz konservelerden bile almayim mi sizce? Ödem sorunum yok bu arada normalde tuz bile kullanmam ama sadece tursuda ki tuzu tuketirim mesela... Siz ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…