Erkek16.haftamda doktor %99 erkek dedi. Böyle bir oran verdiğine göre herhalde erkektir.
Geçmiş olur inşallah benim mide bulantılarım geçti sadece öğle saatlerinde arabaya binersem oluyor
Onun dısında kasık ağrılarım var
Genel olarak iyiyim
Kasık ağrıları için magnezyum verebilir aslında doktorunuz
Günde 1 adet maden suyu deneyin o da çok etkili :)
Ben sezeryan doğum yapalı 22 ay oldu biraz onunda mı etkisi var mı acaba diyorum iç yaralarım tam iyileşmemi acaba yoksa paranoya mı yapıyorum bilmiyorum:)
Maden suyuda hiç sevmem ama içmeyi deniyim bakalım etki edecek mi
Tesekkür ederim tavsiye için
Merhaba herkese... Size mide bulantılarım geçti dedim ama erken konuşmuşum. Ertesi gün aynı hızla devam etti. Şimdi 3 gündür cidden hiç bulantım yok sanırım bu sefer bitti. Artık 17.haftadayım inşallah bitmiştir. Sizler nasılsınız?
Ben hiç iyi degilim uykudan gözümü açtığım gibi sakiz atiyorum agzima aksam yatana kadar cigniyorum. Artik agzim agriyor. Bulantilarim gecmiyor sadece sakiz ile bastirabiliyorum.
Bulantı bilekliği denediniz mi?
Birde beyaz leblebi iyi geliyordu bana
Evet leblebi banada iyi gelihor. Ama surekli bulanti olduğu icin sakiz iyi geliyor. Bilekli hakkinda açıkçası bilgim yok.
İki kolunuza takıyorsunuz akapuntur yöntemi ile bulamtıyı engelliyor ama herkes de işe yaramıyor internette bir işe yaramadı diyenleri de okudum
Bende işe yaramıştı
Eczanelerde satılıyor
Birşeyin bastırabilmesi süper ama bana hiçbir yiyecek iyi gelmedi. Inşallah tez vakitte geçer, ne kadar zor olduğunu biliyorum.Ben hiç iyi degilim uykudan gözümü açtığım gibi sakiz atiyorum agzima aksam yatana kadar cigniyorum. Artik agzim agriyor. Bulantilarim gecmiyor sadece sakiz ile bastirabiliyorum.
Çok şükür toparladim ama hala bulantilar bitmedi ve cok bunalıyorumGeçmiş olsun canım. Benim başıma gelmedi hiç böyle bir sey umarım biran önce sağlığına kavuşursun
Ocak bebekleri cogunlukla erkek galiba bakalim pazartesi insallah bende öğrenebilirim
Hayirli evlat olsun insallah. şu an kendi çevremde de hep erkek duyuyorum. Benimkide buna dahilBugun itibariyle bende ogrendim oglum oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?