2018 Ocak Anneleri

• Kız

OY: 40 45,5%
  • Erkek

OY: 48 54,5%
  • İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Erkek,Kız

• Ankete Katılan
    88
Kuzenim tıp okuyor. Bir dilim baklava yediğindeki kadar şeker yükleniyor dedi ama ben de yinede yaptırmak istemiyorum. Açlığa, tokluğa baksınlar yeter. ^_^

Bana doktorum annende babanda seker var mi diye sordu. Hayir dedim. En son 1 ay once kan tahlili yaptirmistim, glukoz degerim dusuk cikmis. Zaten cok kilo da almadin, hem ailende de seker hastaligi yok, sadece guncel olarak aclik ve tokluk kan seker olcumu yaptir saglik ocaginda, seker yuklemesine gerek yok dedi. Kimisi diyor ki 3 dilim baklava kadar seker var, ben o kadar cok baklavayi hic bir anda yememisimdir heralde. Ne gerek var, bosuna o kadar seker almaya. Hem baklavada daha baska seyler var, un, su, yumurta, yag... Baklava yendiginde vucuda etkisi farkli, sivi seker aliminda etkisi cok cok farkli oluyor. Eger normalde de saglikli beslenen biriyseniz bence bebege cok zarar veren bir sey seker yuklemesi yaptirmak.

Son düzenleme:
Kızlar göğüs ucumun kenarlarında çok açık sarı pul pul şeylere denk geldim. Süt gelmiş sanki sizde de böyle bir durum var mı? Erken doğum vs. korktum. Doktorum telaşlanmana gerek yok dedi ağrı ateş. vs. yoksa dedi.

Selamlar herkese kızlar.
Ben de bir ocak annesi olarak bu konuyu yeni gördüm bir selam vereyim dedim.
Kurulmuş bir whatsapp grubu varsa ben de katılmak isterim.

S.a kızlar nasılsınız? Eminönünden dönüyorum şu an, bildiğiniz pestilim çıktı... Size şöyle anlatabilirim yorgunluğumu 9 ayda ne kadar yorulacaksam bugün toplamı kadar yoruldum. Allahtan bebek hareketli yoksa bide ona takardım şimdi. Ayaklarımı hissetmiyorum (ağrısını falan geçtim), belim kopuyor.. Hala otobüsteyim bir saate evde olurum. Baya bişey aldım bebişe sonunda ama listeden aldıklarımı çizdim daha %80i duruyor sanki. Anlamadım bu işi

Merhaba hanimlar ben şubat annelerini takip ediyorum ama ultrasona gore ocakdada dogum yapabilirim arada sizlerede bakarım S selifor konu sahibi olmasida hosuma gitti hepinize selamlar

bendede cok nadir arada oluyor doktorum pek onemsemedi olabiliyormus seninde bunun yaninda bir sikayetin yoksa problem yoktur

Kizlar bu aralar aksam yemegi az da yesem cokta yesem cok rahatsiz oluyorum karnin patlayacak gibi oluyr nefes almakta gucluk cekiyorum aranizda var mi bunu yasayan bu arada 24. Haftadaym

Kizlar bu aralar aksam yemegi az da yesem cokta yesem cok rahatsiz oluyorum karnin patlayacak gibi oluyr nefes almakta gucluk cekiyorum aranizda var mi bunu yasayan bu arada 24. Haftadaym

Benimde 1-2 hafta öyle bir şikayetim oldu sonra geçti şuan problemim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…