Ben 26. haftanın içindeyim.Kime sorsam yaprirma diyo. Bosu boşuna bebege zarar diyor. Doktor randevum dundu. 1 ay sonra yine gel dedi. Herhalde ozaman ister. Sen kac haftaliksin
Ben 23 cnm. Kiz erkek? Benim kızBen 26. haftanın içindeyim.
Maşallah canım benimki de kız Allah kucağımıza sağlıklı şekild e almayı nasip etsin :)Ben 23 cnm. Kiz erkek? Benim kız
Aminnnn. Benim ikinci ins. Ilki sezaryandi buda öyleMaşallah canım benimki de kız Allah kucağımıza sağlıklı şekild e almayı nasip etsin :)
Kızlar göğüs ucumun kenarlarında çok açık sarı pul pul şeylere denk geldim. Süt gelmiş sanki sizde de böyle bir durum var mı? Erken doğum vs. korktum. Doktorum telaşlanmana gerek yok dedi ağrı ateş. vs. yoksa dedi.[/QUOTE
bendede cok nadir arada oluyor doktorum pek onemsemedi olabiliyormus seninde bunun yaninda bir sikayetin yoksa problem yokturKızlar göğüs ucumun kenarlarında çok açık sarı pul pul şeylere denk geldim. Süt gelmiş sanki sizde de böyle bir durum var mı? Erken doğum vs. korktum. Doktorum telaşlanmana gerek yok dedi ağrı ateş. vs. yoksa dedi.
Kizlar bu aralar aksam yemegi az da yesem cokta yesem cok rahatsiz oluyorum karnin patlayacak gibi oluyr nefes almakta gucluk cekiyorum aranizda var mi bunu yasayan bu arada 24. Haftadaym
Umarim benimde gecer cok can sıkici bir durum cunkuBenimde 1-2 hafta öyle bir şikayetim oldu sonra geçti şuan problemim yok.
İnş. canımUmarim benimde gecer cok can sıkici bir durum cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?