- 13 Haziran 2017
- 92
- 25
- 8
- 43
Ben normal doğum yaptım kızımda çok zordu doktoru ikna edebılırsem düşünüyorum nası zormu oluyorBen epidural sezeryan oldum canim
Dayanılmacak kadarmı bebegınle ilgilenebılıyomusun bizde afacanlarda var neyapcaz bilmiyorum Allah yardımcımız olsunGunaydin epidural sezaryan la ilgili ewet agri yaklasik 1 hafta yasadim
Ben namaz kılarken oturarak kılıyodum zorlanıyodum bayağı bir ağrı yaşadım çok ta korktum bende tehlikede vardı sonra ayaklarımı uzatarak kılmaya başladım geçti vakit buldukça dinlendim bide. inş seninkine geçer doktora sormayı ihmal etme yinedeCati kemigi agrisi yasayaniniz var mi ?
Ben bu agrilari yaklasik 3 aydir cekiyorum. Doktorumla da konustum cok normal dedi. Genel de ilk gebeliklerde oluyormus. İnternetten arastiriyorum ekstradan bebegin iri olmasindan da kaynaklanabilir deniliyor. Haftaya cuma kontrolum var daha da netlesir artik diye dusunuyorum. Bazen gercekten dayanilmaz oluyor. Hani diyorum dogum sonrasi cekilen agrilari ben yasiyorum diyebilirim :/Ben namaz kılarken oturarak kılıyodum zorlanıyodum bayağı bir ağrı yaşadım çok ta korktum bende tehlikede vardı sonra ayaklarımı uzatarak kılmaya başladım geçti vakit buldukça dinlendim bide. inş seninkine geçer doktora sormayı ihmal etme yinede
Bende normal doğum yaptım sezeryan istiyorum Allah inş gönlüne gore verır.cocuklarımız sağlıklı dogsunda,Selamun aleykum araniza yeni katildim bende 25+3 gunluk gebeyimikinci gebeligim muhtemel dogum haftasi 28 ocak ilk bebegim sancilarimin durdurulmasi nedeniyle sezeryana donusen dogumla gerceklesti aradan iki sene gecti.ve bu kez normal yapmak istiyorm bana dua edin normal dogum herkese nasip olsn insaALLAH sezryandan cok korkuyorm.doktor kabul etmesse diye umarim eder denemeyi
InsaALLAH normalin faydasi cok aslinda yapiliyor cok.arastirdm fakat.doktorlarimiz neden yanasmiyor anlamiyorm risk cok dusk RABBIM butun gebelere en saglikli sekilde normal.dogum.nasip etsinBende normal doğum yaptım sezeryan istiyorum Allah inş gönlüne gore verır.cocuklarımız sağlıklı dogsunda,
Bana herhangi bir ilac vermiyo doktorum adamin umrunda degil kemik agrisi :) tek ictigim gyno ferro sanol.Bugün kontrole gittim kızlar kızım 1200 gr olmuş çok sevindim. Çatı kemiği ağrısı vardı dinlen dedı . Daha erkenmıs kemık ağrısı içinde kalsiyum verdı
Benim 28+5 de 1500 kiloydu. O haftalarda kontrole hic gitmedim tahmini de 1 - 1.5 arasi olmalidir diye dusunuyorumKizlar birsey sorucam 27 haftalik bebegin kilosu yaklasik kac olmali
Doktor bana verdi biraz araBana herhangi bir ilac vermiyo doktorum adamin umrunda degil kemik agrisi :) tek ictigim gyno ferro sanol.
İlaçı aldım ama yan etkisi var bebek üzerin de kullanıp kullanmama arasında kaldım bu ağrılar sürekli olmuyor geçti Ama gelıncede maf ediyor insanı yoğurt sute devam.benım ilaçlarda poşet işi magnezyum, kan, vitamin devıt,progestan, b12,Bana herhangi bir ilac vermiyo doktorum adamin umrunda degil kemik agrisi :) tek ictigim gyno ferro sanol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?