2018 Ocak Anneleri

• Kız

OY: 40 45,5%
  • Erkek

OY: 48 54,5%
  • İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Erkek,Kız

• Ankete Katılan
    88
Cati kemigi agrisi yasayaniniz var mi ?
Ben namaz kılarken oturarak kılıyodum zorlanıyodum bayağı bir ağrı yaşadım çok ta korktum bende tehlikede vardı sonra ayaklarımı uzatarak kılmaya başladım geçti vakit buldukça dinlendim bide. inş seninkine geçer doktora sormayı ihmal etme yinede

Ben bu agrilari yaklasik 3 aydir cekiyorum. Doktorumla da konustum cok normal dedi. Genel de ilk gebeliklerde oluyormus. İnternetten arastiriyorum ekstradan bebegin iri olmasindan da kaynaklanabilir deniliyor. Haftaya cuma kontrolum var daha da netlesir artik diye dusunuyorum. Bazen gercekten dayanilmaz oluyor. Hani diyorum dogum sonrasi cekilen agrilari ben yasiyorum diyebilirim :/

kızlar selamınaleyküm ben 27 haftalık hamileyim.Özellikle geceleri ellerim çok uyuşuyor şişiyor ve ertesi gün avuç içlerim parmaklarım bileklerim ağrıyor dayanamıcak kadar kötü uyuşuyor gece uyumuyorum hiç desem yeri zaten hiç yan yatamıyorum en çok öyle uyuşuyor doktorum karpal tünel olabilir dedi sizce ağrılarımı en aza nasıl indirebilirim?

Kizlar suan 25. Haftadayim ilk 3 ayimda yedigim hicbirseyden tat alamadim agzimda kotu aci bir tat vardi o bitti simdi yedigim yemeklerin tadini aliyorum ama yemekten sonra sevimsiz bir tat oluyor agzimda birde gecen gun fark ettim agzimin icinde sag ve sol tarafta beyazlik var aranizda bu problemi yasayan var mi

Bendede kemik ağrısı oluyor süt içince geçiyor ayrıca D vitamini de kullanıyorum çok kötü bir ağrı gerçekten

Selamun aleykum araniza yeni katildim bende 25+3 gunluk gebeyimikinci gebeligim muhtemel dogum haftasi 28 ocak ilk bebegim sancilarimin durdurulmasi nedeniyle sezeryana donusen dogumla gerceklesti aradan iki sene gecti.ve bu kez normal yapmak istiyorm bana dua edin normal dogum herkese nasip olsn insaALLAH sezryandan cok korkuyorm.doktor kabul etmesse diye umarim eder denemeyi

Bende normal doğum yaptım sezeryan istiyorum Allah inş gönlüne gore verır.cocuklarımız sağlıklı dogsunda,

Bende normal doğum yaptım sezeryan istiyorum Allah inş gönlüne gore verır.cocuklarımız sağlıklı dogsunda,
InsaALLAH normalin faydasi cok aslinda yapiliyor cok.arastirdm fakat.doktorlarimiz neden yanasmiyor anlamiyorm risk cok dusk RABBIM butun gebelere en saglikli sekilde normal.dogum.nasip etsin

Bugün kontrole gittim kızlar kızım 1200 gr olmuş çok sevindim. Çatı kemiği ağrısı vardı dinlen dedı . Daha erkenmıs kemık ağrısı içinde kalsiyum verdı

Bugün kontrole gittim kızlar kızım 1200 gr olmuş çok sevindim. Çatı kemiği ağrısı vardı dinlen dedı . Daha erkenmıs kemık ağrısı içinde kalsiyum verdı
Bana herhangi bir ilac vermiyo doktorum adamin umrunda degil kemik agrisi :) tek ictigim gyno ferro sanol.

Bana herhangi bir ilac vermiyo doktorum adamin umrunda degil kemik agrisi :) tek ictigim gyno ferro sanol.
Doktor bana verdi biraz ara
İlaçı aldım ama yan etkisi var bebek üzerin de kullanıp kullanmama arasında kaldım bu ağrılar sürekli olmuyor geçti Ama gelıncede maf ediyor insanı yoğurt sute devam.benım ilaçlarda poşet işi magnezyum, kan, vitamin devıt,progestan, b12,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…