2018 Ocak Anneleri

• Kız

OY: 40 45,5%
  • Erkek

OY: 48 54,5%
  • İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Erkek,Kız

• Ankete Katılan
    88
Magnezyum iyi geliyor ama araştır ıstersen bide çok ayakta kalma dinlen bol bol
Oyle yapmaya calisiyorum da pek yatmayi seven biri degilim. Su bebislerimizi saglikla bir kucagimiza alsaydik. Gun gectikce agirlasiyoruz

Oyle yapmaya calisiyorum da pek yatmayi seven biri degilim. Su bebislerimizi saglikla bir kucagimiza alsaydik. Gun gectikce agirlasiyoruz
kesinlikle magnezyum çok iyi geliyor ben yürüyemiyordum bacak arası ağrısından ağlıyordum artık işe giderken ve belimin ağrısından ultason muanesinden sonra sedyeden kalkamıyordum günde 1 kase yoğurt ve 2 bardak süt içmeme rağmen hemde.Magnezyuma başladık 22.haftada öyle rahatlattıki çok şükür hafiflediğimi hissettim sanki :)

Bunu detayli bi sekildr doktorumla konusayim. Cok tesekkurler :)

Bunu detayli bi sekildr doktorumla konusayim. Cok tesekkurler :)
bencede konuş ben erken başladım o ağrıları çekmeye magnezyum ilerleyen haftalarda başlanması daha doğru olur diye başlatmak istemedi dr um ama 22.haftada başladıktan sonra rahatladım inan rabbim hepimize hayırlı doğum versin inşallah :)

Aminn insallah. Bende yaklasik 4.5-5.aydan itibaren yasamaya basladim. Ayak ayak ustune bile atmak iskence gibi. Neyse ki artik sona yaklasiyoruz. :)

Merhaba arkadaslar
Neler yaptınız ben hastane valizimi bile henüz hazırlamadım çok ağırdan alıyorum galiba ):

İlk günlerde giyebileceği şeyleri aldım bir pakette bez, kendime iki takım lohusa pijaması başkada hiç bir şey yapamadım

Avm gitmek işkence oluyor mecbur internetten alacagım sanırım

Bacak ağrısı ve kramp ben inanılmaz şiddetli yaşıyordum bu aralar biraz hafifledi
Magnezyum takviyesiyle ve ostacare içiyorum gunde 2 bardak süt bir kaç kaşık yoğurt
En azından artık gun içinde birden krampla kilitlenip kalmıyorum

hanımlar kaç kilo aldınız? ben ilk hamileliğimde 13 kilo almıştım oğlum da 4100 gr doğmuştu ama şimdi 14 kilo oldu bile sanırım 18 kiloyu falan göreceğim kız ve erkek çocuğunda farklı kilo alımları olabilir mi acaba?

Son düzenleme:
8 kilogram aldım ^_^ 10-11 kilogram ile bitiririm inşaallah :) Bence cinsiyete göre değişmez ya :)

Erkekte daha az alındıgı söyleniyor
Ben kızımda 24 kilo almıstım
Şuan 16 kilo aldım ve daha çok alacagım gbi geliyor

Ben de su an 9 kilo aldim. Sanirim daha alirim. Kiz bebek bekliyorum

siz gayet iyi gidiyorsunuz valla ama benim sonum iyi değil gibi masa başı çalıştığım için sanırım. tek tesellim bu inşallah veririm hepsini
Ya aslinda bu bunyeyle alakali birazda. Bende evdeyim ve gunluk isler disinda cok da hareketli degilim. Yemek konusuna gelince de gayet istahliyimdir fakat su son 1 haftadir cok yemek yeme ihtiyacim olmuyor. Azaldi gibi. Umarim bizim poncige vitamin ve besinler fazlasiyla gidiyordur :)

amin inşallah bebişler sağlıklı olsun da kilo veriliyor istenince

Ben oglumda 30 kilo almistim. Dogum sonrasi 2 ayda tamami gitti.
Simdi kizimda 20 kilo aldim daha ne kadar eklenir bilemiyorum. Ama doktorum sorun etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…