Magnezyum iyi geliyor ama araştır ıstersen bide çok ayakta kalma dinlen bol bolBenim 28+5 de 1500 kiloydu. O haftalarda kontrole hic gitmedim tahmini de 1 - 1.5 arasi olmalidir diye dusunuyorum
Oyle yapmaya calisiyorum da pek yatmayi seven biri degilim. Su bebislerimizi saglikla bir kucagimiza alsaydik. Gun gectikce agirlasiyoruzMagnezyum iyi geliyor ama araştır ıstersen bide çok ayakta kalma dinlen bol bol
kesinlikle magnezyum çok iyi geliyor ben yürüyemiyordum bacak arası ağrısından ağlıyordum artık işe giderken ve belimin ağrısından ultason muanesinden sonra sedyeden kalkamıyordum günde 1 kase yoğurt ve 2 bardak süt içmeme rağmen hemde.Magnezyuma başladık 22.haftada öyle rahatlattıki çok şükür hafiflediğimi hissettim sanki :)Oyle yapmaya calisiyorum da pek yatmayi seven biri degilim. Su bebislerimizi saglikla bir kucagimiza alsaydik. Gun gectikce agirlasiyoruz
Bunu detayli bi sekildr doktorumla konusayim. Cok tesekkurler :)kesinlikle magnezyum çok iyi geliyor ben yürüyemiyordum bacak arası ağrısından ağlıyordum artık işe giderken ve belimin ağrısından ultason muanesinden sonra sedyeden kalkamıyordum günde 1 kase yoğurt ve 2 bardak süt içmeme rağmen hemde.Magnezyuma başladık 22.haftada öyle rahatlattıki çok şükür hafiflediğimi hissettim sanki :)
bencede konuş ben erken başladım o ağrıları çekmeye magnezyum ilerleyen haftalarda başlanması daha doğru olur diye başlatmak istemedi dr um ama 22.haftada başladıktan sonra rahatladım inan rabbim hepimize hayırlı doğum versin inşallah :)Bunu detayli bi sekildr doktorumla konusayim. Cok tesekkurler :)
Aminn insallah. Bende yaklasik 4.5-5.aydan itibaren yasamaya basladim. Ayak ayak ustune bile atmak iskence gibi. Neyse ki artik sona yaklasiyoruz. :)bencede konuş ben erken başladım o ağrıları çekmeye magnezyum ilerleyen haftalarda başlanması daha doğru olur diye başlatmak istemedi dr um ama 22.haftada başladıktan sonra rahatladım inan rabbim hepimize hayırlı doğum versin inşallah :)
Merhaba hosgeldiniz :)
hanımlar kaç kilo aldınız? ben ilk hamileliğimde 13 kilo almıştım oğlum da 4100 gr doğmuştu ama şimdi 14 kilo oldu bile sanırım 18 kiloyu falan göreceğimkız ve erkek çocuğunda farklı kilo alımları olabilir mi acaba?
peki o 24 kilo gitti mi çoğu şişkinlik miymişErkekte daha az alındıgı söyleniyor
Ben kızımda 24 kilo almıstım
Şuan 16 kilo aldım ve daha çok alacagım gbi geliyor
Ben de su an 9 kilo aldim. Sanirim daha alirim. Kiz bebek bekliyorumhanımlar kaç kilo aldınız? ben ilk hamileliğimde 13 kilo almıştım oğlum da 4100 gr doğmuştu ama şimdi 14 kilo oldu bile sanırım 18 kiloyu falan göreceğimkız ve erkek çocuğunda farklı kilo alımları olabilir mi acaba?
siz gayet iyi gidiyorsunuz valla ama benim sonum iyi değil gibiBen de su an 9 kilo aldim. Sanirim daha alirim. Kiz bebek bekliyorum
Ya aslinda bu bunyeyle alakali birazda. Bende evdeyim ve gunluk isler disinda cok da hareketli degilim. Yemek konusuna gelince de gayet istahliyimdir fakat su son 1 haftadir cok yemek yeme ihtiyacim olmuyor. Azaldi gibi. Umarim bizim poncige vitamin ve besinler fazlasiyla gidiyordur :)siz gayet iyi gidiyorsunuz valla ama benim sonum iyi değil gibimasa başı çalıştığım için sanırım. tek tesellim bu inşallah veririm hepsini
amin inşallah bebişler sağlıklı olsun da kilo veriliyor isteninceYa aslinda bu bunyeyle alakali birazda. Bende evdeyim ve gunluk isler disinda cok da hareketli degilim. Yemek konusuna gelince de gayet istahliyimdir fakat su son 1 haftadir cok yemek yeme ihtiyacim olmuyor. Azaldi gibi. Umarim bizim poncige vitamin ve besinler fazlasiyla gidiyordur :)
Kesinlikle :)amin inşallah bebişler sağlıklı olsun da kilo veriliyor istenince
peki o 24 kilo gitti mi çoğu şişkinlik miymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?