içim rahatladı valla5 kilosu kaldı
O beş kilo fazlayla ikinciye hamile kaldım 2 sene sonra
Bende şimdilik 9 kilo aldım. İştahım artmadı hiç o yüzden muhtemelen. Tabi bünyeyle de alakalı. Sadece göbeğim büyüdü :) sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil.
Ben hic hap kullanmiyorum
Kalsiyum ve bir sürü vitamin içeren bi hap var bir de demir yapım var o 2 hapı kullanıyorum. Olsun sen haplarını iç doğum sonrası verilir illaki kilolar. Yeterli çocuk sağlıklı olsun.Vitamin kullanıyor musunuz?
Ben tonla vitamin içiyorum ve iştahım çok açılıyor hiçbirini içesim gelmiyor bu yuzden ama tahlillerde hep degerlerım düşük bu yuzden dvm edıyorum
Maalesef benim 3 hafta önde gorunuyor. Cok korkuyorum. Bu hafta kontrolum var. Insallah gecen gittigimde ultrasonda bir yanlislik olmuşturhanımlar bebişlerinizin kilosu hamilelik günlüğü ile uyumlu mu? benim nerdeyse birebir
hanımlar bebişlerinizin kilosu hamilelik günlüğü ile uyumlu mu? benim nerdeyse birebir
tombik doğacak demek ki korkma çünkü 40. haftayı 3400 gr olarak baz alıyor. ama seninki 3800 gr falan doğacaksa normal.Maalesef benim 3 hafta önde gorunuyor. Cok korkuyorum. Bu hafta kontrolum var. Insallah gecen gittigimde ultrasonda bir yanlislik olmuştur
maşallah bebişlerimizeDoktor birebir gidiyor diyor
Burdaki kilodan genelde 50-100 gr fazla çıkıyor benimki
Maalesef benim 3 hafta önde gorunuyor. Cok korkuyorum. Bu hafta kontrolum var. Insallah gecen gittigimde ultrasonda bir yanlislik olmuştur
Doktor birebir gidiyor diyor
Burdaki kilodan genelde 50-100 gr fazla çıkıyor benimki
hadi bakalım sağlıklı olsun bebişlerimiz.Benimde bugun kontrolum var
Bu arada alışveriş olarak neler yaptınız neler aldınız? Birbirimize fikir olsun.
-takım
-battaniye
-zıbın
-bebek bezi
-biberon
-tırnak makası
-şampuan
-bebe yağı
-ıslak mendil
-pamuklu mendil
-göğüs pompası (ben manuel aldım ilk çocuğumda çok ihtiyaç duymadım sırf bulunsun diye aldım)
-lohusa takımı
-pijama takımı
-terlik
-çanta
Ben bunları aldım
aaa haklısın bak bugün onu da alayım tavsiyeniz var mıGögüs kremide al bence Doğuma yakın kullanmaya başla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?