2018 Ocak Anneleri

• Kız

OY: 40 45,5%
  • Erkek

OY: 48 54,5%
  • İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Erkek,Kız

• Ankete Katılan
    88
Bende şimdilik 9 kilo aldım. İştahım artmadı hiç o yüzden muhtemelen. Tabi bünyeyle de alakalı. Sadece göbeğim büyüdü :) sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil.

Bende 8 kilo aldim oglumun alışverişini yaptim ama dogum cantasi icin erken oldugunu dusunuyorum

Bende şimdilik 9 kilo aldım. İştahım artmadı hiç o yüzden muhtemelen. Tabi bünyeyle de alakalı. Sadece göbeğim büyüdü :) sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil.

Vitamin kullanıyor musunuz?

Ben tonla vitamin içiyorum ve iştahım çok açılıyor hiçbirini içesim gelmiyor bu yuzden ama tahlillerde hep degerlerım düşük bu yuzden dvm edıyorum

Vitamin kullanıyor musunuz?

Ben tonla vitamin içiyorum ve iştahım çok açılıyor hiçbirini içesim gelmiyor bu yuzden ama tahlillerde hep degerlerım düşük bu yuzden dvm edıyorum
Kalsiyum ve bir sürü vitamin içeren bi hap var bir de demir yapım var o 2 hapı kullanıyorum. Olsun sen haplarını iç doğum sonrası verilir illaki kilolar. Yeterli çocuk sağlıklı olsun.

hanımlar bebişlerinizin kilosu hamilelik günlüğü ile uyumlu mu? benim nerdeyse birebir

Bu arada alışveriş olarak neler yaptınız neler aldınız? Birbirimize fikir olsun.
-takım
-battaniye
-zıbın
-bebek bezi
-biberon
-tırnak makası
-şampuan
-bebe yağı
-ıslak mendil
-pamuklu mendil
-göğüs pompası (ben manuel aldım ilk çocuğumda çok ihtiyaç duymadım sırf bulunsun diye aldım)
-lohusa takımı
-pijama takımı
-terlik
-çanta

Ben bunları aldım

Gögüs kremide al bence Doğuma yakın kullanmaya başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…