Kızlar az önce jelimsi bi madde geldi tuvalette çamaşırımda farkettim. Koyu kıvamlı ama açık renk. Ebeyi aradım takip et dedi. Kahverengi yada kanlı mı dedi. Değil dedim. Bi kere daha olursa gidersin dedi. Ağrı falan da yok ama korkmaya başladım
Bnde aydinliyim nazilli den :)Ewet Aydinliyim ve sabah tekrar kontrolum var
Hayirlisi neyse öyle olsun insallah canimKendini çok sartlama sağlığınız için hangisi uygunsa o olsun.kımısının psikolojisi bozuluyor sırf normal yapamadım dıye
Amin allaha emanet sağ salim kavusursunuz inşallah. Bizim ebemizde karnimiza bakarak 1 hafta var daha dedi ama bakalım nasipAllah hepimizi ve bebeklerimizi sag salim kurtarsin
Allah yardimcin olsun canım sağ salim kavusun inşallah darısı başımıza :)Kizlar hastanedeyim sabah sezeryana alacaklar
Allah sağ salim kurtarsin insallah senide bebeginideKizlar hastanedeyim sabah sezeryana alacaklar
Rabbım sağ salim kucağına almayı nasip etsin. İnş hıc ağrın olmaz llk gundede sutun gelir Efe abi oluyorKizlar hastanedeyim sabah sezeryana alacaklar
Bel agrisiyla uyandım bu saatte hayırdır inşallahSiz nasılsınız hanımlar
Çok sevindim allah sağlıkla buyutmeyi nasip etsin inşallah :) darısı başımızaKizlar gece 12.30 dogum yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?