2018 Ocak Anneleri

• Kız

OY: 40 45,5%
  • Erkek

OY: 48 54,5%
  • İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Erkek,Kız

• Ankete Katılan
    88
Yemek yapıyorum sıkıntı Yok sadece salça biraz etkiliyor ama başka kolu yok. Ben kalp hastası olduğum için zaten çok ağır hareketler yapamıyorum

Slm anneler mide bulantısı muzdaripleri... Ahh ah benimde geçse bulantım başlasam yemek yapmaya çok istiyorum. Yarın bi denicem inşallah hallederim...

Merhaba herkese, ben de araniza katilmak istiyorum. En son kontrolde doktor tahmini dogum tarihi icin 31 aralik ya da 1 ocak demisti, yani sanirim burada en buyuk benim bebiş olmus olacak

Aslinda araliktansa ocak ayinda yani 2018 yilinda olsa daha iyi olur gibi geliyor bana da. Bakalim hayirlisi, insaallah saglikla dunyaya gelsin herkesin bebegi.

Kilo durumlariniz nasil? Ben 1 kilo almis bulunmaktayim su ana kadar. Bazi kisiler duyuyorum, ilk aylarda bulanti, kusma yasadiklari icin kilo veriyorlar. Benim bulantim vs hic olmadi. Bazen kendimi hamile degil gibi hissettigim bile oluyordu ama artik bel agrilarim, gece ara ara tuvalete kalkmalarimla normal duzenimin bozuldugunu, artik hamile oldugumu hissetmeye basladim. Aksam uzerine dogru da karnim sanki balon gibi gergin oluyor.

Siz ilk 3 ayda bulanti yasayip kilo verenlerden misiniz, yoksa kilo aldiniz mi, kac kilo aldiniz?

Maşaallah :))) cinsiyeti öğrendiniz mi? Ben de 1 kilo aldım m

Maşaallah :))) cinsiyeti öğrendiniz mi? Ben de 1 kilo aldım m
Doktor gecen kontrolumde kiz gibi gorunuyor demisti ama kesin olarak bir sonraki kontrolde anlasilir demisti. Haftaya gidecegim yine bakalim farkli mi diyecek yoksa ayni mi :)

Siz cinsiyet ogrendiniz mi?

İnsaallah az kilo alarak doguma gireriz, dogumdan sonra verecek kilolarimiz cok kalmasin.

Canım ben 5 kilo verdim hala bulantı ve kusmalarım devam ediyor. Çok şanslısın kıymetini bil, mide bulantısı insanı hayattan soğutuyor en azından beni soğuttu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…