Çok teşekkürler11. Haftan doldu 12. Haftadasin
Eet aynı. Benim ki geç döllenme sat a göre doğru deil yani. Ayy inşallah çabuk atlatirizBizim aynı galiba :)))
Peki yemek yapabiliyor musun yada gün için de kokulara yada büyük hareketlere dayanabiliyor musun?Benim çok fazla Yok sadece sabahları çok az ama genel olarak az
Geçmiş olsun, ben hala yapamıyorum da yiyemiyorum da..Yemek yapıyorum sıkıntı Yok sadece salça biraz etkiliyor ama başka kolu yok. Ben kalp hastası olduğum için zaten çok ağır hareketler yapamıyorum
Maşaallah :))) cinsiyeti öğrendiniz mi? Ben de 1 kilo aldım mMerhaba herkese, ben de araniza katilmak istiyorum. En son kontrolde doktor tahmini dogum tarihi icin 31 aralik ya da 1 ocak demisti, yani sanirim burada en buyuk benim bebiş olmus olacak
Aslinda araliktansa ocak ayinda yani 2018 yilinda olsa daha iyi olur gibi geliyor bana da. Bakalim hayirlisi, insaallah saglikla dunyaya gelsin herkesin bebegi.
Kilo durumlariniz nasil? Ben 1 kilo almis bulunmaktayim su ana kadar. Bazi kisiler duyuyorum, ilk aylarda bulanti, kusma yasadiklari icin kilo veriyorlar. Benim bulantim vs hic olmadi. Bazen kendimi hamile degil gibi hissettigim bile oluyordu ama artik bel agrilarim, gece ara ara tuvalete kalkmalarimla normal duzenimin bozuldugunu, artik hamile oldugumu hissetmeye basladim. Aksam uzerine dogru da karnim sanki balon gibi gergin oluyor.
Siz ilk 3 ayda bulanti yasayip kilo verenlerden misiniz, yoksa kilo aldiniz mi, kac kilo aldiniz?
Doktor gecen kontrolumde kiz gibi gorunuyor demisti ama kesin olarak bir sonraki kontrolde anlasilir demisti. Haftaya gidecegim yine bakalim farkli mi diyecek yoksa ayni mi :)Maşaallah :))) cinsiyeti öğrendiniz mi? Ben de 1 kilo aldım m
Her aya birer kilo ideal diyorlarBen 3 kilo aldin
Canım ben 5 kilo verdim hala bulantı ve kusmalarım devam ediyor. Çok şanslısın kıymetini bil, mide bulantısı insanı hayattan soğutuyor en azından beni soğuttu..Merhaba herkese, ben de araniza katilmak istiyorum. En son kontrolde doktor tahmini dogum tarihi icin 31 aralik ya da 1 ocak demisti, yani sanirim burada en buyuk benim bebiş olmus olacak
Aslinda araliktansa ocak ayinda yani 2018 yilinda olsa daha iyi olur gibi geliyor bana da. Bakalim hayirlisi, insaallah saglikla dunyaya gelsin herkesin bebegi.
Kilo durumlariniz nasil? Ben 1 kilo almis bulunmaktayim su ana kadar. Bazi kisiler duyuyorum, ilk aylarda bulanti, kusma yasadiklari icin kilo veriyorlar. Benim bulantim vs hic olmadi. Bazen kendimi hamile degil gibi hissettigim bile oluyordu ama artik bel agrilarim, gece ara ara tuvalete kalkmalarimla normal duzenimin bozuldugunu, artik hamile oldugumu hissetmeye basladim. Aksam uzerine dogru da karnim sanki balon gibi gergin oluyor.
Siz ilk 3 ayda bulanti yasayip kilo verenlerden misiniz, yoksa kilo aldiniz mi, kac kilo aldiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?