- 14 Mayıs 2015
- 95
- 27
- 18
cuma gideceğim canım allah nasip ederse kesiyi ve kalp atışını duyacağız inşallah bende çokm heyecanlıyım ama içini ferah tut iyi düşün iyi olsun canımAminnn inşallah. Canım kalp atışı nı duydun mu benim Perşembe çok heyecan korku karışımı bi şeyler yaşıyorum :)
İnsallah canım bende yarın gidicem Allah duymayı nasip eder inşallah:)cuma gideceğim canım allah nasip ederse kesiyi ve kalp atışını duyacağız inşallah bende çokm heyecanlıyım ama içini ferah tut iyi düşün iyi olsun canım
amin canım inşallh güzel haberlerini bekliyorum yarın :)İnsallah canım bende yarın gidicem Allah duymayı nasip eder inşallah:)
O his bende de var aynı kilodayım ama pantolonlar beni sıkıyo karın kısmı psikolojik mi anlamadım :)Selam kizlar bizde 7+1 günlük olduk allahin izniyle karnım patlıcak gibi kendimi cok kilo almış gibi hissediyorum daha şimdiden
Ya benim gobegim şuan 4-5 aylık hamile gibi gerci oncesinde de biraz gobegim vardi ama şimdi daha şiş geliyor :)O his bende de var aynı kilodayım ama pantolonlar beni sıkıyo karın kısmı psikolojik mi anlamadım :)
aynı hisleri bende yaşıyorum arkadaşlar tamamen psikolojik
Benim bugun hapsurunca bi agri saplandı kasiklarima bide hapsururken sanki kendimi sıkıyorum gibi geliyo surekli tedirgin oluyorum cinsiyete daha cok var bekleyişe devam. Kilo artışı var mi benim şişkinlik hat safhadaSelam kızlar başlık sahibi noldu acaba merak ettim hiç sesi çıkmamış sonradanAllah korusun yavrularımızı.Ben kalp atışlarını duydum çok şükür,sırada 2li test ve cinsiyet için bekleyiş var bir de sizde de ani hareketlerde,hapşurunca,ani kalkınca vs kramp giriyor mu kasıklarınıza?
Evet karnımda şişlik var,2 kg da aldım şimdiden,mide bulantım var tatlı hiç yiyemiyorum buna rağmenBenim bugun hapsurunca bi agri saplandı kasiklarima bide hapsururken sanki kendimi sıkıyorum gibi geliyo surekli tedirgin oluyorum cinsiyete daha cok var bekleyişe devam. Kilo artışı var mi benim şişkinlik hat safhada
Kaçıncı haftadasiniz bende 59 kiloyla hamile kaldim bakalım kac kilo alcam mide bulantilarimda dün başladıEvet karnımda şişlik var,2 kg da aldım şimdiden,mide bulantım var tatlı hiç yiyemiyorum buna rağmenkilo takıntım yok,oğlumda 18 kg almıştım fazlasıyla verdim,bunda da düşük kiloyla hamile kaldım kendimi kasmıcam
Ben şu an 6+5im Canım 2 haftadır bulantım var,sen kaçıncı haftadasınKaçıncı haftadasiniz bende 59 kiloyla hamile kaldim bakalım kac kilo alcam mide bulantilarimda dün başladı
7+2 canim bizde büyüyoruz yavas yavas :)Ben şu an 6+5im Canım 2 haftadır bulantım var,sen kaçıncı haftadasın
Maşallah7+2 canim bizde büyüyoruz yavas yavas :)
Kızlar son adet tarihim 26 mayıs normalde yarın 6 haftaya giriyorum ama ultrasonda ve burada yarın 7 ye giriyor görünüyor benim durumumu yaşayan var mı?aynı hisleri bende yaşıyorum arkadaşlar tamamen psikolojik
Tatlım 3 gibi randevu dua et olur mu? Çok korkuyorum bi taraftan rahatımhilal masal canım gittinmi doktora nasıl sonuçların
tabiki canım bütün dualarım seninle ben inanıyorum güzel haberler alıcaksınTatlım 3 gibi randevu dua et olur mu? Çok korkuyorum bi taraftan rahatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?