2018 şubat anneleri heyecanımızı paylaşalım

Aminnn inşallah. Canım kalp atışı nı duydun mu benim Perşembe çok heyecan korku karışımı bi şeyler yaşıyorum :)
cuma gideceğim canım allah nasip ederse kesiyi ve kalp atışını duyacağız inşallah bende çokm heyecanlıyım ama içini ferah tut iyi düşün iyi olsun canım

Selam kizlar bizde 7+1 günlük olduk allahin izniyle karnım patlıcak gibi kendimi cok kilo almış gibi hissediyorum daha şimdiden

:) kesinlikle ve ben öğrendiğimden beri bulaşık makinası çamaşır a kadar boşaltmaya korkuyorum ya düşük yaparsam eğilince falan korkuyorum çok mu abartıyorum bilmiyorum kızlar

Selam kızlar başlık sahibi noldu acaba merak ettim hiç sesi çıkmamış sonradanAllah korusun yavrularımızı.Ben kalp atışlarını duydum çok şükür,sırada 2li test ve cinsiyet için bekleyiş varbir de sizde de ani hareketlerde,hapşurunca,ani kalkınca vs kramp giriyor mu kasıklarınıza?

aynı hisleri bende yaşıyorum arkadaşlar tamamen psikolojik
Benim bugun hapsurunca bi agri saplandı kasiklarima bide hapsururken sanki kendimi sıkıyorum gibi geliyo surekli tedirgin oluyorum cinsiyete daha cok var bekleyişe devam. Kilo artışı var mi benim şişkinlik hat safhada

Benim bugun hapsurunca bi agri saplandı kasiklarima bide hapsururken sanki kendimi sıkıyorum gibi geliyo surekli tedirgin oluyorum cinsiyete daha cok var bekleyişe devam. Kilo artışı var mi benim şişkinlik hat safhada
Evet karnımda şişlik var,2 kg da aldım şimdiden,mide bulantım var tatlı hiç yiyemiyorum buna rağmenkilo takıntım yok,oğlumda 18 kg almıştım fazlasıyla verdim,bunda da düşük kiloyla hamile kaldım kendimi kasmıcam

Kaçıncı haftadasiniz bende 59 kiloyla hamile kaldim bakalım kac kilo alcam mide bulantilarimda dün başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…